Gündemden

Konu Hamit değil de Tuncay olsaydı yatmaya gelirdi bence de.Ama Hamit hayatı boyunca Türkiye'de oynamamış,Alman mentalitesini yıllardır uygulayan bir futbolcu.Bu da bence onu profesyonel yapar ve ben gerçek profesyonel futbolcunun da yatmaya bir takıma gideceğine inanmıyorum.

Orta saha kalitemizi orta sahamız kalitesiz olduğu için 2ye katlar.. Yatmak demeyelim de, yaptığı işi biraz daha maddi kazanç olarak görmeye başlamış diyebiliriz. Eskiden hedeflerim var Avrupa'da kalmak istiyorum falan diyordu çünkü

Çocuğu bozarlar burda. 2 hafta sonra hakeme itiraz etmeye , seyirciyle uğraşmaya ,basına sallamaya başlar. Umarım çizgisini kaybetmez ve bu topraklarda oynanan futbola hiç gelmez. Yoksa Fm'lerimde , okul defterine kurduğum kadrolarda cirit atar kendileri. Ama o ayrı bu ayrı :)

Bizim Hamiti mutlaka almamız lazım.Hamite en çok ihtiyacı olan takım biziz ve bonservisi elinde üstelik.

Ünal Aysal,38 yaşındaki Ze Robertolarla falan uğraşacağına Hamitle uğraşsın onu ikna etmek için herşeyi yapsın.

Arda umarım gitmez ama giderse kesinlikle Hamit kaptan olarak takıma kazandırılmalı. Ayrıca bugün Antalya maçını izledim ne kadar 31 yaşında olsa bile Necati Ateş'in takıma 1-2 yıllığına bu takıma kazandırılması taraftarıyım.

Adnan Polat'ın 1-2 gün içinde adaylığnı açıklayacağı söylendi bir abim tarafından.

Doymamış demek,parayı bu kadar çok seviyorsa bıraksın Galatasaray'ı biz aramızda 1 tl toplayalım milyonlarca Galatasaray taraftarıyız yinede onun gözünü doyurmaya yetmez bu para ama bari Galatasaray'dan uzak dursun,yoksa aday olursa ya ben bu adamın herşeyine söveceğim yada birgün karşıma çıkarsa o gırtlağını elimle parçalayacağım !!!

Valla Bayram bilmiyorum Polat'ın ne yapacağını sadece bana aktarılanlar var özüde bu.
Asıl Mithat Abi'den haber almak lazım zira Adnan Polat karşıtı olan ama aynı zamanda İnan Kıraç'ın bu devrimine çok tepkili olan özellikle genç üyelerin,Adnan Polat'ın Turgay Kıran'la hareket etmesi halinde Adnan Polat'ı destekleyebilecekleri söylendi bana.Bahsi geçen tanıma uyan bir üyedir Mithat Abi, o doğru yada yanlış diye söyler muhtemelen aldığım bilgiye.

Ya şu kulübe şu taraftara birazcık saygısı varsa aday olmasın,bu ne ya,çıldırtmak mı istiyorlar bizi ? İnsanlar neden hep kendilerini düşünüyorlar,neden hep makam hırsı,başarı hırsı,başarısız olabilirsin ve bırakırsın hala bu koltuk inadı neden,rahat bıraksın şu camiayı,biraz sular durulsun,delirtecekler bizi artık.

Mehmet Helvacı başkanlık için adaylığını ve projelerini acıklıyor:

& yakın zamanda transferde anlaştığımız isimler acıklanacaktır,
& futbolun başına önemli bir danışman gelecektir,
& şuan görünen tek başkan adayı benim,tek başına başkanlık yarışına girmek eğlenceli olmayacaktır,
& 6 senede futbolda 4 lig şampiyonluğu,1 Avrupa kupası hedefi varmış,

şimdilik bu kadar:)

Mehmet Helvacı başkanlık için adaylığını ve projelerini acıklıyor:

& yakın zamanda transferde anlaştığımız isimler acıklanacaktır,
& futbolun başına önemli bir danışman gelecektir,
& şuan görünen tek başkan adayı benim,tek başına başkanlık yarışına girmek eğlenceli olmayacaktır,
& 6 senede futbolda 4 lig şampiyonluğu,1 Avrupa kupası hedefi varmış,

şimdilik bu kadar:)

Anlaştığı futbolcu guiza'dır.
Futbolun başına haim fresco'yu getirir.
Şuan görünen tek başkan adayı kendisiymiş,Ünal Aysal görünmez adam mı olmuş ?
6 senede futbolda 4 lig şampiyonluğu 1 avrupa kupası hedefi varmış,böyle saçma sapan vaatler verilir mi ya,sen projelerini açıkla,yönetim tarzını açıkla başarıların garantisi varmı ?

arada insanlari guldurmek eglendirmek te gerekir.iste bu yuzden seni seviyorum sn helvaci.tahminimden daha cok espri yetenigin varmis

Twitter'da bir arkadaş bunları paylaşmış.

ftw1905
Serhat Ulueren:"Galatasaray'ın başkan adayı Ünal Aysal'ı Kanaltürk'e programımıza davet ettik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı" dedi.
ftw1905
Ünal Aysal'ın avukatı açıklama yaptı : "Büyük Galatasaray ailesine küfür eden topluluğun programında Ünal Bey'in olması imkansızdır"

Eğer bunlar doğruysa Ünal Aysal ile ilgili olan bütün düşüncelerim pozitif yönde değişecek.