Gündemden

Ben birşey merak ediyorum. Biz bu Sinan Osmanoğlu ve Çetin Güngör'ü kiraladık mı yoksa bonservisleriyle mi gönderdik ?

Ayrıca, Tugay gidecek diye üzülüyordum. Kaldığını görmek mutluluk verici..

İki oyuncuda bonservisiyle gitti.Çetin Güngör ün sözleşmesi 31 Mayısta bitmiş.Sinanın da 2013 te bitiyor gözüküyor ama Orduyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.Çetin de G.Anteple 4 yıllık sözleşme imzalamış.

3 hafta önce Mehmet Ali Aydınlar: 1den fazla aday kaos yaratır... 3 hafta sonra Aydınlar: Birden çok aday çıksın, türk futbolu kaosa gitmez... Dereyi geçtikten sonra U dönüşü :)

Ayrıca Spor Toto'nun ilanını da şık bulmamış.

Açıklamalarından anladığım ben bilirim ben ederim anlayışında olduğu

Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim listesi:

"Göksel Gümüşdağ, Lütfi Arıboğan, Önder Karaduman, Hüsnü Güreli, Erhan Kamışlı, Kemal Olgaç, Cüneyt Tanman, Servet Yardımcı, Yunus Egemenoğlu, Mehmet Akif Üstündağ, Mehmet Baykan, Ergün Tekin, Arif Koşar, Hakan Kanık..."

İnsanların gözlerini boyamaktan öte birşey olmadığı bir kez daha ispat edildi. Scout muş, altyapı koordinatörüymüş falan hikaye. Federasyona adam lazım scout gönder, yardımcı hoca lazım koordinatör gönder.

Kİmse ile pazarlık yapmadım dedi ama Fatih Gökşen yerine Cüneyt Tanman'ın kadroya girmesini kabul etti :) Yusuf Namoğlu'nun MHK başkanı oalcak olmasına ise seviniyorum. Oğuz gibi değildir. EĞilmez bükülmez hiç bir şeye

Ülker İdman Raporu: 28 Haziran 2011 Salı (Akşam)

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2011-12 sezonu hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci çalışmasıyla sürdürdü.

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda saat 18.00’da bir araya gelen futbolcular, Teknik ekibimiz Fatih Terim, Ümit Davala, Hasan Şaş ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde yaklaşık 1 saat 10 dakika süren bir çalışma yaptılar.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda ilk olarak adaptasyon çalışmaları yapıldı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde ise futbolcular üç gurup hakinde 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdiler.

galatasaray.org

İnsanların gözlerini boyamaktan öte birşey olmadığı bir kez daha ispat edildi. Scout muş, altyapı koordinatörüymüş falan hikaye. Federasyona adam lazım scout gönder, yardımcı hoca lazım koordinatör gönder.

Bu tür sistemlerde kordinatör durumundaki isimlerin değişimi çok büyük eksiler getirmez bence.Tabi bu söylemim scout sistemi ile alakalı. O yüzden benim bir endişem yok bu konuda.