Gündemden

bence eskişehir maçında kesin teşvik var, sivas maçında da kalecinin yediği gollere bakarsak o da büyük ihtimal şike gibi duruyor.bişey sormak istiyorum diyelim ki teşvik olayı kanıtlandı şike kanıtlanamadı o zaman fbnin küme düşme olasılığı var mı yoksa sadece yöneticiler mi ceza alır?

Bu işi kimse münferit gösterip,bir kaç kişiye indirgemeye çalışmasın.Tamamen fenerbahçe kültürü,gelenek ve görenekleriyle ilgili bir olay şike yapmak.Yıllardır söylüyoruz,para şike işte fener işte.

Ben telefon konusmalarindan cok umutluyum.Iddianame ciksin her satirini okuyacagim.Buyuk ihtimal basketbol erkek ve kadin final maclarina yaptiklari atamalarda gun yuzune cikacak.

Ben fenerden ziyade aziz yıldırımla alakalı olduğunu düşünüyorum. aziz yıldırım gerek Türk sporunu gerek fenerbahçe camiasını kirleten bir çıban başıdır.
Dikkat ederseniz onunla ilişki içerisinde olan herkez göz altında ,sivas başkanından bülent uygun a kadar. fenerbahçe asbaşkanı ve muhasebe müdürü yeni transferleri
Şahsen bişey çıkacağını sanmıyorum bir iki tane futbolcunun başı yanar büyük başlar seneryo yazmaya devam eder.

Beni şereflendiren şey kulübümüzün şu ana kadar adı bile geçmedi Galatasarayımızın asaletini birkez daha iliklerime kadar hisettim.
Malesef temiz kalmak temiz kalabilmekde artık marifet oldu,şair demiş ya; olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar.

Herhalde bi sekilde kurtulurlar ama bu yil sporda siddetin kanunlasmasi super oldu. Ayrica su durumdan fb yine ceza almadan giderse yuh derim ah bi kume dusseler yada eksi puanlar filan bakalm bugun yine birakilirsa Aziz oha olur .

Su olaylari gordum, adimiza sanimiza hic bir yerde rastlamadim ya gecen yilki derecemizden grur duydum cidden, bundada inanin cok samimiyim. İyiki Galatasaray'liyim iyiki ;)

aslında FB odaklı yerine Aziz odaklı olmalı soruşturma çünkü gerçekten bu adam geldiğinden beri yapmadığı şike kalmadı bunu kafası çalışan herkes biliyordu ama ispat edemiyordu. Aziz, görevde olduğu sürece kıyamet gibi şüpheli maçlar oynandı. Mesela 2001 yılıydı yanılmıyorsam Gaziantepspor ilk yarıyı 0-3 önde kapatmıştı ikinci yarı 4-3 fb kazandı maçta ömer çatkıç bedava goller yemişti adeta.
4 yıl önce telegolde yapılan itiraflar itirafçının dışlanması ( telefon ile ispat etmesine rağmen)
11 yıl önce şekerspor kalecisinin fenerbahçe maçından önce kendisine para teklif edildiğini tv de açıklaması daha sonra olayın üzerine gidilmemesi
geçen yıl trabzonspor maçına kadar son 4 maçta kalecilerin inanılmaz hatalı goller yemesi
bu yıl Fb nin ilk yarı dökülen takımı hatta yeni malatya ya yenilen takımı bir anda uzaydan gelmiş gibi üst üste 15 maç kazanması
hatta eskişehir malzemecisinin maçı fb ye satıklarının itiraf etmesi
Emenike nin fb maçına bilerek çıkmaması sonra fb ye transfer olması...
uzayıp gidiyor bu liste.. herke sbiliyor ama itiraf etmekten korkuyordu. ispat olmadığı için suçtu çünkü

Lucescunun ilk senesinde Fenerbahcenin verdigi tesvik ve sike primleri havalarda ucustu.O kadar abarttilarki Lucescu bile patlamisti.Fenerbahce Mustafa Denizliyle sampiyon olmustu Aziz Yildirim sen yapmadin ben sampiyon yaptim demisti.Cihan Oskay o yili ayrintilariyla anlatti zaten.
Sonra Uzan sorusturmasinda Istanbulsporun Fenerbahceden para almasi var o da ikinci sikeleri.
Bu senede artik mesajlasmalara kadar yansimis olaylar gun yuzune cikiyor.Aziz Yildirim cok abartti medya destegini gorunce.Medya bir yere kadar cesur savcinin biri cikar tum duzeni bozar.

BJK´li Ersan antrenmanda yine bir sakatlık geçirmiş. 6 ay sahalardan uzak kalacakmış.
Nedir bu çocuğun sakatlıktan çektiği yahu.

Bence spora devam etmesi zor gözüküyor ama hakkında hayırlısı olsun. Her işte bir hayır vardır sözü tekerrür ediyor sanırım şu an eğer biz Ersan'ı alsa idik şu an ayrıyetten bir stoper arayışına daha girmek durumunda kalacaktık neyse...