Gündemden

Biraz önce yolda radyoda dinledim. Fuat Akdağ, Mehmet Aslan ın yazısını okudu. Çok net bilgiler almış ama isim veremezmiş. Teşvik veren bi takım hakkında yer yerinden oynayacakmış. Yılı söylerse herkes anlarmış. Savcı teşvik o yıl suç olmadığından evrakta sahtecilikten dava açacakmışta; şu an iddianeme hazırlanma aşamasındaymış. Teşviğe şahitlik yapan bi kamu görevlisi ben şahitim diyomuş. Bu yazıyı yazan fenerli bide isim veremem diyo. Bu çakallar kendi pisliklerini örtüp bizim üstümüze çamur atmak için her yerlerini yırtıyo.

Biraz önce yolda radyoda dinledim. Fuat Akdağ, Mehmet Aslan ın yazısını okudu. Çok net bilgiler almış ama isim veremezmiş. Teşvik veren bi takım hakkında yer yerinden oynayacakmış. Yılı söylerse herkes anlarmış. Savcı teşvik o yıl suç olmadığından evrakta sahtecilikten dava açacakmışta; şu an iddianeme hazırlanma aşamasındaymış. Teşviğe şahitlik yapan bi kamu görevlisi ben şahitim diyomuş. Bu yazıyı yazan fenerli bide isim veremem diyo. Bu çakallar kendi pisliklerini örtüp bizim üstümüze çamur atmak için her yerlerini yırtıyo.

Bla bla bla alıştık artık :) Yapsınlar evraktan sahtecilikten olan ya Sezgin'e ya Polat'a olur g.tü b.klu bir gazetecinin aldığı haberi bu iki adam almadı ve hala Türkiye'de vakit geçiriyorlar yok böyle bir dünya yahu :D

Netice itibari ile suç oladığını söyledikleri bir döneme bu kadar sarılarak kendi küme düşme düşme cezasıın sabit olduğu dönemde işledikleri suçu bertaraf edebileceğini düşünmek aptallıktan başka bir şey değildir. Zaten başkanımız bizimde varsa ortaya çıksın cezamızı çekelim diyerek bu yolu kapadı onlara ama işte fb'liler için söylenecek tek söz ;

'Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir'

Hamit altıntopun son ıkı almanya macındakı futbolunu ızleyın bırakın mıllı takıma almayı sınırdan içeri sokmam ben kendı adıma .birde bu Mehmet Topal ile teknık ekıp arasında ne olup bıttıgın cok merak edıyorum !

Bu arada güzel bi haber var. Bünyamin den kurtulduk. Bu maça kesin Bünyamin i verirler diyemicem için oldukça sevinçliyim. Hakemliği bırakmış; sırf bizi sevindirmek için...

"Şike soruşturma sürecini çok iyi yönettik" Tff başkan vekili Lütfi Arıboğan

Tebrik ediyorum gerçekten Türk Futbolunu avrupada iplenmeyen saygı duyulmayan bir lig haline getirdiniz..Milli takım anlamında Eskiden en azından 2.sınıf futbol oynayan ülkelere karşı favoriydik..şimdi san marino galler estonya gibi ülkelerle bile başa baş mücadele edebiliyoruz..Türk halkı olarak bu başarılarınızı takdir-e şayan buluyoruz gerçekten

Şimdi sana kafa göz dalardımda altımda donum yok.

Süreci iyi yönetmişler,haramzadeler!

"Şike soruşturma sürecini çok iyi yönettik" Tff başkan vekili Lütfi Arıboğan

Tebrik ediyorum gerçekten Türk Futbolunu avrupada iplenmeyen saygı duyulmayan bir lig haline getirdiniz..Milli takım anlamında Eskiden en azından 2.sınıf futbol oynayan ülkelere karşı favoriydik..şimdi san marino galler estonya gibi ülkelerle bile başa baş mücadele edebiliyoruz..Türk halkı olarak bu başarılarınızı takdir-e şayan buluyoruz gerçekten

"yönettik" mi? ben ortada yönetilen herhangi bir şey görmedim.

Bu sezon 4 büyüklerin içsahada oynayacağı haftaiçi maçları;

Galatasaray
8. haftada Gaziantep
14. haftada Fenerbahçe
17. haftada Manisaspor
18. haftada Büyükşehir Belediyespor
22. haftada Ankaragücü
24. haftada MP Antalyaspor

Beşiktaş
8. haftada Fenerbahçe
17. haftada KDÇ Karabükspor
18. haftada Eskişehirspor
22. haftada Gaziantep
24. haftada Mersin İdman Yurdu

Trabzon
8. haftada MP Antalyaspor
14. haftada Gençlerbirliği
17. haftada Orduspor
18. haftada Manisaspor
22. haftada Eskişehirspor
24. haftadaki Bursaspor

Fenerbahçe
3. haftadaki Manisaspor (cezalı maç)

hadi rakamsal anormallikleri bir yere kadar anladıkta Galatasaray ve Beşiktaş ın içsahada Fenerbahçe ile oynayacağı maçı haftaiçine vermeyi nasıl açıklar acaba federasyon..Ek olarak geçen sene Voleybol Final Four u nedeniyle GS-FB maçı Cuma gününe alınmıştı..Şimdi bu sene de GS-FB maçının olduğu gün Galatasaray Erkek Basketbol takımının Siena maçı var..Bakalım gün değişikliğine gidilecek mi yoksa başka branşlar bizi ilgilendirmez mi denilecek ! zaten bunların hepsi tesadüf ! federasyona taktık ondan kuruntu yapıyoruz !!

Kimse bana Fenerbahçe futbol takımının şanslı olmadıgını kabul ettıremez.. Fenerbahçenin şu hali ile Kayseri ve Antepi deplasmanda bir tarafını parçalasa yenemez.. Antep ve Kayseri lige rezalet başlayınca top oynamadan yendiler..Mersin deplasmanı da öyle bala geçti gitti.. Bir sekilde kervanı yürütüyorlar.. Kayseri geldi Beşiktaşı yendi, sonra Antep geldi bizi yendi..Ne guzel fikstür..

Aykut Kocaman da hayatımda gorduğum en suratsız sevimsiz adam.. Bir kere güldüğünü görmedim. Evlat olsa sevilmez, meymenetsiz, nursuz herif. Parayla satın alınmış bir şampiyonlukla bile bu kadar kasılıyorsa, gercekten bir sey basarsalar ne olur cok merak ediyorum.

Çim Söküm İşlemi Başladı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da çimlerin değişimine bugün başlandı. Yoğun organizasyonlar ve maç programı nedeniyle yıpranan zemin için ilk olarak bugün çimlerin söküm işlemi başladı.

Çim söküm işleminin tamamlanmasının ardından 31 Ekim Pazartesi günü toprağın havalandırılması, ardından yeni çimlerin zemine serilmesi işlemine geçilecek. 2 Kasım Çarşamba gününe kadar yeni çimlerin serilme işleminin tamamlanması hedefleniyor.

http://b1110.hizliresim.com/q/x/70vk.jpg

Siena maçının tarihini değiştirmek için başvuruya hazırlanıyormuş kulüp ancak perşembe günü Anadolu Efes'in İstanbul'da maçı olduğu için çok sıcak bakmıyorlarmış bu duruma,son çare onların maçı çarşamba bizim maçı perşembe oynamak için Efes ile görüşülecekmiş.Umarım bir problem çıkarmazlar onlarda çarşamba derbiyi perşembede Siena maçını oynarız.Çok geç kalınmaz bunun için inşallah.