Gündemden

148.jpg

Öyle düğün salonundaki "tüm hanımları piste davet ediyoruz" diyenler gibi maça gitmelerini sağlarsan; birisi televizyonda yeşilçam izler, diğeri maç sonunda 2-1 ne güzelde yendik der.

Merak ediyorum play-off, kadınlar matinesinden sonra yeni uygulamamız ne olacak acaba..

Federasyon seyircisiz maç cezası veriyor, arkasından bu maçı bayan- çocuk ayağına seyirciliye çeviriyor,
Kulüpler birliği başkanlığına seçilen BJK başkanı çıkıyor, küme düşme olamasın diyor,

bir avuç şahsiyetsizin yaptıkları koskoca Türk Futbolunu rezil durumlara düşürüyor. Şike yapan takım nasıl küme düşmez, sen verilmiş cezayı yeni kuralla nasıl değiştirirsin. Gerçekten çok ama çok mide bulandırıcı bir durum, Umarım birileri çıkar siz ne yapıyorsunuz der artık.

Tribünlerine Sefa'nın eşi şart. :)
Fenerbahçe'nin aldığı cezayla alakası olduğunu düşünmüyorum.Yalnız gündem değişsin,ortam yumuşasın diye her şeyi yapıyorlar.Görüntü eğlenceli olsa da şike sürecini unutturmamak lazım.

Katılıyorum.. Gündem biraz bu tarafa kaydı ama öbür tarafta da beklenen şeyler olmaya başladı. Kulüpler Birliği başkanlığına Yıldırım Demirören seçildi ve ilk icraatı küme düşme cezasının kaldırılması olacakmış.

Bu Besiktasta yillardir temizlik edebiyati yapardi gercek yuzleri hemen ortaya cikti.En temiz diye piyasaya yillardir pompaladiklari Sebanin akrabasi Tayfur sike pazarligindan hapiste.Seba doneminde maclarin nasil satin alindigi hangi mafya babalarinin aracilik yaptigi ve Semra Ozalli yillar ortaya dokuldu.Oyle bir ters kose oldularki 2003 teki sikeleri ve 2004 te yatislari ve serdar bilgilinin aziz yildirima sampiyonlugu satmasi gibi konular bile ilgi cekmiyor artik.Fenerbahcenin bu isi her donemde yaptigi bilinen bir gercekti caferler,cihan oskaylar,istanbulspor vakasi,oktayin itiraflari,2004,2007 ve gunumuzdeki olaylar.Ama Besiktasinda her donem bu islerin icinde aktif olarak yer aldigi Fenerbahceden farksiz oldugu Demirorenin son tutumuylada resmilesti artik.Fenerbahce taraftarinin bunlari sindirmesi kolay o taraftar yapisi zaten basari icin her seyi kabul edebilecek karakterde ama Besiktas taraftarinin bunlari icine sindirmesi zor ve buyuk donusum yasanir Besiktas taraftarinda diye dusunuyorum.Yuzuncu yilinda sampiyon olamamis tek buyuk olmamiz bile Galatasarayin farkliligini ortaya koyuyor.

Top oynamadan kazanan bir Fenerbahçe yine.Verilmeyen penaltılar,kartlar,fauller.Bünyamin'e 8.2 veren zihniyetler Kuddusi'ye de +8.5 falan gelir.Gazla direnç gösteriyolar çok fazla gitmez bu gazz.

tek kale maç ve 1-0 ilginç.gökhan gönüle dikkat ettinizmi??gol atmak için girmedi sanki.bir pozisyon varki vursam mi vurmasam mi diye düsündü.cok net gol sansiydi.cok ballilar cok hakemde benim hemserim.ama resmen fener 12 kişi oynadi tüm takdir hakkini fenere verdi.penalti karari şaka gibiydi yan hakemin görüş acisi ama yan hakem karişmadi olaya.sanki hakemler korkuyorlar gibiydiler.

Metristeki adamdanda korkuluyorsa vay futbolun haline . Bugün gazetelerde sanki fener dün harika oynadı gibi yorumlar ardına en ufak hakemle ilgili yorum yok bhu nedir ya nefret ettiriyorlar.