Gündemden

aynen katılıyorum sana eğer zenit çıkarsa bize darma duman edebilrler.ianılmaz bi TAKIM zenit.real madrid kaşısında izledim zenit i makina gibi ollmuşlar artık.manchester maçınıda herkes izlemiştir.nasıl rakibe kök söktürüyolar.ben onlar bzim 2000 yılındaki takıma benzeyiroum

Sezer ve Zafer gerçekten bize katkı sağlayabilecek isimler. Sezer özellikle Ümit Milli Takım maçlarında izlediğim bir oyuncuydu. Oldukça iyi performanslar gösteriyordu. Hatta o dönem adı bizimle ve BJK ile de geçmiş, daha sonra Manisa'ya gitmişti. Bu sene Bank Asya'da oldukça iyi bir performans gösteriyor. 23 yaşında ve Bayer Leverkusen alt yapısında yetişti...
Zafer de Lincoln'ün olmadığı maçlarda ya da onu dinlendireceğimiz maçlarda onun görevini üstlenebilecek kalitede bir oyuncu...

OKAN DEMIRBAS' Alıntı:
aynen katılıyorum sana eğer zenit çıkarsa bize darma duman edebilrler.ianılmaz bi TAKIM zenit.real madrid kaşısında izledim zenit i makina gibi ollmuşlar artık.manchester maçınıda herkes izlemiştir.nasıl rakibe kök söktürüyolar.ben onlar bzim 2000 yılındaki takıma benzeyiroum

Ben başka bi gs forumda Zenit manchesteri mahveder demiştim yürekten.BÜtün forum beni makaraya almıştı:)canları sağolsun.zeniti çok izledim.Radek Sirl hastasıyımdır.Bu arada bordo güzel eşleşme oldu.

Fenerbahçe KOL ile gol attı yine.Hemde öyle komik bir gol ki top koluna çarpan önder turacı sevinmeden görev bölgesine doğru gitti ama sahada olandan haberi olmayan baş hakem Kuddusi önce ofsayt verdi.Şahin gözlü yardımcısı ise ofsayt yok dedi e baş hakem gölü verdi.Pilot kameradan bile net görülen bu hareket rakip takımı çileden çıkardı tabi 2. gol geldi ertesinde.Bu hakemin hayatı boyunca yöneteceği son 45 dakikadır.Tamam bizim lehimizede çok hakem hatası oldu ama emin olun bu kadar büyüğü asla ama asla olmadı.

Eren Aydın' Alıntı:
Fenerbahçe KOL ile gol attı yine.Hemde öyle komik bir gol ki top koluna çarpan önder turacı sevinmeden görev bölgesine doğru gitti ama sahada olandan haberi olmayan baş hakem Kuddusi önce ofsayt verdi.Şahin gözlü yardımcısı ise ofsayt yok dedi e baş hakem gölü verdi.Pilot kameradan bile net görülen bu hareket rakip takımı çileden çıkardı tabi 2. gol geldi ertesinde.Bu hakemin hayatı boyunca yöneteceği son 45 dakikadır.Tamam bizim lehimizede çok hakem hatası oldu ama emin olun bu kadar büyüğü asla ama asla olmadı.
Anelka ? yine konya :)

Maç ile ilgili üç cümle;
Bu maç tarihe şanlı fener direnişi olarak geçer...
Kuddusi Müftüoğlu son maçını yönetti, hayatında başarılar...
2 gol atınca 'alkışlayın ulan....' diye bağırıp sonra neden anadolu bizi sevmiyor diye düşünen mühterem fenerlilere selam olsun...

FENERESYON İSTİFA!!!!!!yeter artık sabrımız kalmadı.
sadece bizim değil ts nin de bjk ninde diğer anadolu kuküplerininde sabr kalmadı.

Arda Abi çok haklısın lehimize çok hata oldu ama bu kaçmayacak tarzda.Önder sevinmedi bile gole başını eğip gitti. Benim görüşüm ise hakem golu yetersizliği yüzünden geçerli saydı.Çünkü pozisyonsan sonra çok ezildi olmayacak düdükler çaldı yani toz şeker oldu.Kasıtlı hakem bu kadar ezilmezdi gibi geliyor bana.Ayrıca Önder Turacı yılın fair-play ödülü kaçırdı...

Olayın zaten hakemle ilgisi yok.Bir ofsayt dedi,bir el var dedi,gol de dedi.Hakem çok acınacak durumdaydı.Umarım aynı şeyle 3 puan kazanmayız.

Eren Aydın' Alıntı:
Kendisini sevmem ama Erman Toroğlu kural hatası demiş.Bekleyip görelim ne olacak bakalım.

Bence beklemeye gerek yok abi. Her zamanki gibi, olayın içinde sarı ve lacivert renkleri olduğu için hiçbir şey olmayacak :( Yine aynı şeyler devam edecek!

B_2725_27b.jpg

Galatasaray Store'dan Stad Paketi

Galatasaray Store taraftarlarımıza özel "Stad Paketi" hazırladı. Mecidiyeköy, Suadiye, Metrocity, Profilo, Levent, Capitol, Florya, Beyoğlu Galatasaray Store'da ve www.gsstore.org internet sitemizden satışa sunulacak olan paketin içinde;

- 1 Adet çift taraflı yağmurluk
- 1 Adet Kep
- 1 Adet T-shirt
- 1 Adet sallama bayrak
- 1 Adet ipli çanta bulunmakta.

Özel olarak hazırlanan bu pakete taraftarlarımız 216 YTL yerine 119 YTL'ye sahip olabilecekler.

Medya Bilgilendirme: Radyospor Kupası

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın devre arasında katılacağı hazırlık turnuvasının fikstürü belli oldu. Turnuvaya daha önce katılacağı belirtilen Rubin Kazan yerine Almanya'dan Bayer Leverkusen turnuvaya dahil edildi.

Radyospor Kupası
Maç Programı

10 Ocak 2009 Bursaspor ? Werder Bremen 18:30 TSİ
11 Ocak 2009 Galatasaray ? Bayer Leverkusen 19:30 TSİ
13 Ocak 2009 3.lük Maçı 17:30 TSİ
13 Ocak 2009 Final Maçı 21:00 TSİ

Avrupa'nın en iyi ve kaliteli 10 ligi arasında yapılan araştırmaya göre Kayserispor 16 maçta yediği 7 gol ile en az gol yiyen 2. takım olmuş...

Bize de bu durumu alkışlamak ve onlardan ders almak kalıyor...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Avrupa'nın en iyi ve kaliteli 10 ligi arasında yapılan araştırmaya göre Kayserispor 16 maçta yediği 7 gol ile en az gol yiyen 2. takım olmuş...

Bize de bu durumu alkışlamak ve onlardan ders almak kalıyor...
Hem de çanakkale geçilmez yapmadılar hiç.Takım savunması ile buralara geldiler...