Gündemden

Balcı: Bizi üç büyükler zorlar

Balcı, Trabzonspor için 2008 yılının çok iyi geçtiğini, ama önemli olanın 2009 yılı olduğuna değinerek, ''İkinci yarıda takım olarak çok iyi olmamız gerekiyor. Çünkü puanlar birbirine yakın. İyi bir takım olduk ve herkes birbirini iyi tanıyor. İkinci yarıda daha iyi olacağız. Bu sezon çok iyi takımlar var ve herkes birbirini yenebilecek kapasitede. Özellikle deplasman maçları çok zorlu geçiyor. Şampiyonlukta da bizi üç büyüklerin zorlayacağını düşüyorum'' dedi.

Hay Allah seni emi Serkan :)

Galatasaray Sutopu takımı, özel maçlar yapmak için Avustralya?da bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Avustralya?ya giden takımımız Avustralya Sutopu Milli takımı ile üç maç yaptı. 8 Ocak Perşembe günü Avustralya Ulusal Lig takımlarından Sydney Drummoyne Devils ile bir maç daha yapacak olan takımımız yurda dönecek.

Galatasaray Sutopu takımı, Avustralya Milli takımı ile yaptığı üç maçı da kaybederken, oynadığı oyunla hem Avustralyalı, hem de Türk seyircilerden alkış aldı. 2 Ocak Cuma günü rakibine 11-8 mağlup olan Galatasaray, 3 Ocak Cumartesi günü ise havuzdan 14-9 yenik ayrıldı. Avustralya milli takımı ile son olarak 4 Ocak Pazar günü karşılaşan takımımız bu maçtan da 12-10 mağlup ayrıldı.

Galatasaray ile Avustralya Milli takımları arasında oynanan karşılaşmalarda skor dağılımı ise şu şekilde oldu:

2 Ocak Cuma
Avustralya 11-8 Galatasaray
Galatasaray: Alican Çağatay (2), Osman Gülenç (2), Cenk Güldamlası (2), Halil Beşkardeşler, Cahit Silay

3 Ocak Cumartesi
Avustralya 14-9 Galatasaray
Galatasaray: Oytun Akman (3), Marko Petkovic (2), Halil Beşkardeşlar (2), Alican Cağatay, Petrovic

4 Ocak Pazar
Avustralya 12-10 Galatasaray
Galatasaray: Marko Petrovic (5), Halil Beşkardeşler (4), Oytun Akman

Yönetim Kurulu Üyemiz Işın Çelebi, inşaatı devam eden Seyrantepe Stat Projesi'nin bitiminden sonra sarı-kırmızılı taraftarlara banka kredisiyle kombine bilet satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın Kordon Otel'de düzenlediği toplantıya katılan Çelebi, "52 bin seyirci kapasiteli stadın tamamlanmasıyla, Galatasaray 50 milyon Euro gelire kavuşabilecek. Burada en önemli konu VIP tribün ve kombine koltuk satabilmek. Kombinelerin fiyatı elbette bulunduğu tribüne göre değişkenlik gösterecek. Ancak taraftarlarımızın bu hizmetten faydalanabilmesi için çeşitli bankalarla kombine kart kredisi üzerinde konuşuyoruz" dedi. Çelebi benzer bir projenin İzmir'de yapılması halinde, İzmir kulüplerinin de çağ atlayacağını belirterek, "Günümüzde stadyum, kulüp ekonomisinin en önemli faktörü" diye konuştu.
Kaynak: DHA

mustafa_güler' Alıntı:
Cafer can ve oğuz sabankay ın durumlarını bilen var mı? Kiralık mı yoksa bonservisiyle mi gittiler?

Oğuz henüz çok genç ve kiralık verildi diye hatırlıyorum.Cafercan'ın ise bonservisiyle verildiğini tahmin ediyorum.Zaten Anadolu'da dolşaıp duruyor.

Cafercan'ın gerçekten çok iyi bir sağ ayağı vardı topa sert ve isabetli vurasını biliyordu fakat oyununun geri kalanını ve fiziğini yeterli derece gelişteremeyince aslında büyük fırsat kaçırdı.

Oğuz yanılmıyorsam Belediye'ye kiraandı. Cafercan ise söylendiği gibi Ordu'da. Aslında Cafercan belki de Arda'lı, Aydın'lı, Uğur'lu kuşağın en gözde oyuncularından biriydi ancak fiziki anlamda beklenen gelişimi gösteremedi bir türlü. Umarım her ikisi de gerekli gelişimi gösterir...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Oğuz yanılmıyorsam Belediye'ye kiraandı. Cafercan ise söylendiği gibi Ordu'da. Aslında Cafercan belki de Arda'lı, Aydın'lı, Uğur'lu kuşağın en gözde oyuncularından biriydi ancak fiziki anlamda beklenen gelişimi gösteremedi bir türlü. Umarım her ikisi de gerekli gelişimi gösterir...

Uğur Cafercan antep belediye forması giyiyor bu sene Suat Kaya ile oraya geçmişti.

Oğuz Sabankay'dan bahsediyorsak o da Eskişehirde yanlış bilmiyorsam.

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2spd3vuc]Oğuz yanılmıyorsam Belediye'ye kiraandı. Cafercan ise söylendiği gibi Ordu'da. Aslında Cafercan belki de Arda'lı, Aydın'lı, Uğur'lu kuşağın en gözde oyuncularından biriydi ancak fiziki anlamda beklenen gelişimi gösteremedi bir türlü. Umarım her ikisi de gerekli gelişimi gösterir...

Uğur Cafercan antep belediye forması giyiyor bu sene Suat Kaya ile oraya geçmişti.

Oğuz Sabankay'dan bahsediyorsak o da Eskişehirde yanlış bilmiyorsam.[/quote:2spd3vuc]
Abi Cafercan'ı şimdi hatırladım. Geçen sene ile karıştırmışım da geçen günlerde çıkan haberlerde yanılmıyorsam Oğuz'un Belediye ile anlaştığı vardı. Ben öyle hatırlıyorum...

Yeni bir Okan-Emre vakası mı geliyor?
Inter bunu yeniden mi yapacak? Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı ve oyuncularını parlattığı yıllarda, sarı kırmızılı ekibin genç yıldızları Emre Belözoğlu ve Okan Buruk'u, sözleşmelerinin bitiminden yararlanarak bedelsiz olarak kadrosuna katan İtalya'nın dev ekiplerinden Inter, şimdi de aynı planı Galatasaray'ın PAF takımında forma giyen genç yıldızı Semih Kaya için düşünüyor!

Yaz transfer döneminde İtalyan calciomercato.com adlı bir İnternet sitesine konuşan genç futbolcunun menajeri Yarar Ali Togutau, o dönem Arsenal'in Semih'e talip olduğunu ve Arsene Wenger'in genç oyuncuyu Arsenal kampına davet ettiğini söylemişti. 6 aylık bir aradan sonra sitenin kendisiyle yeniden irtibata geçmesi üzerine konuşan Togutay, Semih için Espanyol ve Monaco'nun da devrede olduğunu, Espanyol yöneticilerinin kendilerini Barcelona'ya davet ettiğini söyledi.

Inter'in Semih'i istemesiyle ilgili sorulara da, "Evet... Inter de Semih'in peşinde ancak onlar Semih'in Galatasaray ile olan kontratının dolmasını bekliyor. Oyuncumun kontratı Mayıs ayında dolacak. Semih şu an 18 Yaş Altı Milli Takımı ile birlikte Rusya'da bulunuyor ve kendisini bir çok gözlemci izliyor. Aynı zamanda takımın da kaptanı" dedi. Inter daha önce de Galatasaray'dan Emre Belözoğlu ve Okan Buruk'u kontratları bittiği için bedelsiz olarak transfer etmişti.

24 Şubat 1991 doğumlu ve 1.86 boyunda olan Semih Kaya, genç yaşına rağmen etkili fiziği, cesur oyunu ve savunmanın her alanında forma giyebilmesiyle dikkat çekiyor.

09.01.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Umarım böyle bir şey olmaz.Semih gibi bir oyuncuyu kaybetmek ilerdeki Bülent Korkmaz olabilecek oyuncumuzu kaybetmek demektir.Bir an önce bu işin halledilmesi lazım.

Semih'in kolay kolay elden kaçacağını düşünmüyorum çünkü Adnan Polat onu zaten yakından takip ediyor.'Servet giderse yerine alt yapıdan Semih var yolumuza devam ederiz...' demişti hatırlarsanız.
Ayrıca uzun süreli sözleşmesi yakında yapılır şu ana kadar sakatlığının durumu bekleniyordu ve tekrar ciddi bir sakatlık geçirmezse yakında A takıma çıkacak.

Uğur'dan sevindirici haber
Galatasaray'ın genç yıldızı Uğur Uçar'dan iyi haber. Geçtiğimiz sezon Konyaspor maçında sakatlanan ve o günden beri formasından uzak kalan genç oyuncu Almanya'dan sevindirici haberler verdi.

Şubat'ta topla idmanlara başlayacağını söyleyen Uğur sözlerini şöyle sürdürdü: "Tedavim çok iyi gidiyor, düz koşulara başladım. Kendimi hafif hafif zorlamaya da başladım ve durumum iyi. Formama bir an önce kavuşabilmek için büyük çaba sarfediyorum. Kendime çok iyi bakıyorum, hiç bir kilo sorunum da yok. 15 Şubat'ta topla antrenmanlara başlayacağım" dedi