G
Guest
Misafir
Silindi.
SÜper bu arada fener 2-0önde maç 1-0iken antalya çok net bir posizyon kaçırdı.boş kaleyeSemih TİYANŞAN' Alıntı:edu ve lugano konya da yok.
Bülent Aydın' Alıntı:Arkadaşlar devre arası kamp programı hakkında bilgisi olan var mı Dubaii Cup katılcakmıyız?
Olayli Fenerbahçe maçı olmasa Juninho bizdeydi.erenbekdemir' Alıntı:bu gece yayınlanan tribün atesi programında son dk haberi olarak verilen haberde juninho nun gs için imza attıgı söylendi.hatta üstüne basarak iddaa degildir ilgilenme degildir bitmiş transferdir dendi..bilgileirinize....
Evet bu bir gazetede de vardı. Ama hangi gazete olduğunu hatırlamıyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde de FB'ye gönderiyorlardı.Eren Aydın' Alıntı:İnternette gezerken Alex(chelsea) haberine rastaldım.Servet'i devre arasında satıp onu alacakmışız habere göre.Çok tatlı bir rüya sadece.Servet'in yürekli oyunu tabiki çok beğeniyorum ama Alex en az onun kadar yürekli oynayabilecek biri bence.
Semih TİYANŞAN' Alıntı:Köln olabilir Arda abi.
Osman Aydın' Alıntı:Fotomaç Gazetesi ndeydi Uğur kardeş.Bence gerçek değil ama gerçek olsa bile bence kötü bir tercih olurdu.Alex,Servet kadar yürekten oynayacak bir oyuncu değil bence.