Gündemden

Bülent Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar devre arası kamp programı hakkında bilgisi olan var mı Dubaii Cup katılcakmıyız?

Efes cup oynuyoruz yine.Werder Bremen geliyormuş.2 takım daha var ama aklımda değil.Biri Trabzon olabilir.

juninho galatasaray da mı???

bu gece yayınlanan tribün atesi programında son dk haberi olarak verilen haberde juninho nun gs için imza attıgı söylendi.hatta üstüne basarak iddaa degildir ilgilenme degildir bitmiş transferdir dendi..bilgileirinize....

Re: juninho galatasaray da mı???

Lincoln varken ne yapalım Juninho'yu ?
Bir de Lincoln bu kadar iyi oynuyorken böyle haberlerin çıkması sizce normal birşey mi ?
Fener Medyası yine aldı sazı eline.
İnanmayın böyle kolpa haberlere...

Valla şu kadar söyliyim Juninho GS futbol şubesinin 3 yıldır takip ettiği bir oyuncudur.Halada takip ediliyordur.
Fakat Lincoln'ün yedeği olsun 20 dakika oyuna girsin diye bir yabancı üstelik onun gibi 2 milyon dolardan az almayacak bir yabancı alınır mı?Orası saçma.

Ben bunla ilgili bişi öğrenecek olursam söylerim.

İnternette gezerken Alex(chelsea) haberine rastaldım.Servet'i devre arasında satıp onu alacakmışız habere göre.Çok tatlı bir rüya sadece.Servet'in yürekli oyunu tabiki çok beğeniyorum ama Alex en az onun kadar yürekli oynayabilecek biri bence.

Re: juninho galatasaray da mı???

erenbekdemir' Alıntı:
bu gece yayınlanan tribün atesi programında son dk haberi olarak verilen haberde juninho nun gs için imza attıgı söylendi.hatta üstüne basarak iddaa degildir ilgilenme degildir bitmiş transferdir dendi..bilgileirinize....
Olayli Fenerbahçe maçı olmasa Juninho bizdeydi.

Bu haber kolpadır çünkü takımımızda o mevkide oynayan Lincoln vardır.2milyon dolar verip 20 dakka oynatmak için yabancı alabilme lüksümüzde yok.

Eren Aydın' Alıntı:
İnternette gezerken Alex(chelsea) haberine rastaldım.Servet'i devre arasında satıp onu alacakmışız habere göre.Çok tatlı bir rüya sadece.Servet'in yürekli oyunu tabiki çok beğeniyorum ama Alex en az onun kadar yürekli oynayabilecek biri bence.
Evet bu bir gazetede de vardı. Ama hangi gazete olduğunu hatırlamıyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde de FB'ye gönderiyorlardı.

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Köln olabilir Arda abi.

Düzeltme arkadaşlar:

Efes cup diye okumuştum ancak beni de yanılttı okuduğum yer.

Radyospor kupasına katılıyoruz.Rubin Kazan,Werder Bremen ve Bursa Spor ile oynuyoruz bu turnuva da.Bana göre iyi seçilmiş rakipler var.

11 Ocak ta Rubin Kazan ile oynıyacağız.Yine 11 Ocak ta Bursa ve Werder Bremen karşı karşıya gelecek.Galipler final mağluplar 3.lük için mücadele verecek son gün.

Medya Bilgilendirme: Devre Arası Programı

Turkcell Süper Lig?in 16. Haftasında, 21 Aralık 2008 Pazar akşamı Beşiktaş?la oynanacak karşılaşma ertesinde devre arası izni yapacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına 3 Ocak 2009 sabahı Metin Oktay Tesisleri?nde yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanla yeniden başlayacak.

Galatasaray 8 Ocak 2008 Perşembe günü İzmir Atatürk Stadı?nda oynanacak Fortis Türkiye Kupası karşılaşması için 7 Ocak günü uçakla İzmir?e hareket edecek.

Bu karşılaşma sonrasında, 8 Ocak gecesi 1481 Incentive Organisation?ın düzenlediği özel bir uçak seferiyle İzmir?den Antalya?ya geçecek olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı 15 Ocak 2008 tarihine dek Antalya?da kamp yapacak.

Antalya kampı sırasında Radyospor Kupası?na katılacak olan Galatasaray, 11 Ocak Pazar günü Rubin Kazan?la karşılaşırken, aynı gün Bursaspor ile Werder Bremen takımları karşılaşacak. İki maçın galipleri ve mağlupları ise 13 Ocak?ta turnuvanın son maçlarında karşı karşıya gelecekler.

Osman Aydın' Alıntı:
Fotomaç Gazetesi ndeydi Uğur kardeş.Bence gerçek değil ama gerçek olsa bile bence kötü bir tercih olurdu.Alex,Servet kadar yürekten oynayacak bir oyuncu değil bence.

Düşüncene katılmıyorum.Alex gittiği her takımda hırslı bir mücaadele verdi şimdiye kadar.Kaldi i senin dediğinin doğru olduğunu düşünelim Alex'in defansif özellikleri ve güvenilirliği Servet'ten 1-2 vites daha üstte.Yani defans sadece hırslı oyunla olmuyor.
Bence bu transfer olursa defans bloku çok sağlam bir hal alır.Meira-Servet ikilisi düşünüldüğünde Alex-Meira çok daha tamamlayıcı olurlar.

Beni rahatsız eden defans bloğunun ve kalecinin yabancı olması ee bunlara birde sağ beg eklenirse 4 yabancı hakkımızı defansta harcamış olacağız.Lincoln-Kewell-Baros-Linderoth üstüne alınması muhtemel yabancı forvet.Zaten 9 yabancı oldu.Yani kadro planlaması ciddi bozuntuya uğrar.

Fotomaç Gazetesi ndeydi Uğur kardeş.Bence gerçek değil ama gerçek olsa bile bence kötü bir tercih olurdu.Alex,Servet kadar yürekten oynayacak bir oyuncu değil bence.[/quote]

Tamam da kardeşim herşey de hırs değil ki.

servet yüreğiyle oynuyo tamam ama adı geçen takımların liginde yürek değil teknik konuşuyo maalesef...servetinde zaman zaman yaptığı saçmalamalarnda burdaki gibi olsun canı saolsun hırsı yeter gibi tepkiler olurmu tabiki olmaz...servet giderse çok fazla üzülmem bugünleri servetsizde yapabiliriz zaten gelecekte MURAT AKÇA geliyoo