Gündemden

valla shaqiri olursa süper olur. bu yaşta ve bu yetenekteki bir adam bu paraya zor. ben çok şeyler bekliyorum
yiğit tranferi ile artık ayhan akman devri bitti demek bence
seneye ceyhun yekta ve yiğit alternatif olur orta sahaya

Yiğit Gökoğlan'ın Kazım'a kıyasla en önemli iki özelliği var. Birincisi hız, ikincisi de takım oyununa çok daha yatkın bir oyuncu.Ayrıca son dönemde fizik gücünü de çok geliştirdi geçtiğimiz yıllar göre. Başarılı bir hamle. Görüşmelere başlandığı da bildirilmiş, hayırlı olsun.

Kuyt gelmesine en üzüleceğim isim olur. Yaşı, oyun tarzı, fiyatı, alacağı para düşünüldüğünde tıpkı Reira transferi olacak ki ne sonu ne sahadaki varlığıda Reira'dan daha iyi olamayacaktır bence.

Shaqiri gelirse şayet, bugün uzatmayı aktif etsinler kombinemi 2 yıl daha uzatıyım.

Mehmet Batdal'ı geri çağırmışız galiba Karabükten. Antremana katılmış diye bir şey gördüm.

Mehmet Batdal Karabük'te alcağını tahsil edemediği için Fatih hocayı aramış. Fatih Terim'de hem ücretsiz kiralıyorum hem de oyuncularımız mağdur ediyorsunuz diyerek Karabükspora rest çekmiş ve oyuncuları derhal geri çağırmış.
En azından okuduklarım bu yönde. Fatih Terim'e olan sevgim ve saygım bir kat daha arttı.

Kuyt gelirse hayal kırıklığı yaşarım nedeni ise Kuytun kötü oyuncu olmasından değil çok beğendiğim bir isim ama Liverpoola o kadar para vereceğimize daha çok genç olan Shaqiriye parayı yıkmamız lazım diye düşünüyorum umarım bu büyük oyuncuyu kadromuza katarız .

turgut dogan şahını alsak bederlsız ankaragücünde oynasa olmazmı acaba neden bu kadar kesın karar verdık anlamadım ?

Turgut Doğan Şahin i neden almadık bende anlamadım.Kulüpler Birliği toplantısında A.Gücü başkanının ricası üzerine transfer etmediğimiz söyleniyorda adam zaten ayrılmayı kafasına koymuş.Biz almadık kulübünde kalmadı kardeş takımları Bursaspor a gitti..Bence Yiğit ten daha iyi bir oyuncuydu.

GALATASARAY SK, Geçen haftasonu trafik kazası geçirip 2 futbolcusunu kaybeden Keşanspor'a 3'ü A2 Takımda Bonservesiyle, 1'i kiralık 4 futbolcu vermiştir.
Üzerine 250.000 TL'lik yardımda bulunmuştur. Bir başkadır GALATASARAY !

Basel başkan yardımcısnın açıklamasına göre onlar Shaqiri için 10 milyon avro civarı bir rakam bekliyorlarmış ancak bizimki henüz biraz aşağıdaymış, oyuncuya önerdiğimiz parayla ise rekabet edemezlermiş.

Gün içindeki Shaqiri'nin açıklamalarını okuduktan sonra sonuç şu kulüple pazarlıklar baya sıkı devam ediyor, oyuncuyla ise kesin anlaşmışız :) Şu transfer hayırlısıyla olsun başka bir şey istemiyorum.

Shaqiri özel bir yetenek. Öyle oturup 10 maçını izlemişliğim yok, ancak ManU maçındaki performansı, Avrupa'nın hemen hemen her kulübünün scoutlarının takibinde olması, kısa kareler bile yeteneklerini anlamaya yetiyor. Oyunu dikine oynamayı seven, tempoyu arttıran, dribblingi oldukça kuvvetli, şutları etkili, rakibin üzerine gitmekten çekinmeyen önemli bir yetenek. Bu yetenek işlenip potansiyeline ulaştıktan sonra zaten bizim radarımızdan çıkar ve bir daha ulaşamayız. O yüzden Shaqiri'yi şimdi aldık, aldık. Alamazsak önemli bir fırsat kaçırmış oluruz.

Yalnız şu da var, Shaqiri çok önemli bir yetenek olsa da söylenen rakamlar çok ciddi rakamlar ve henüz tam olmamış bir oyuncu için risk içerir. Ama Shaqiri gibi bir yetenek için de bu riske girmeye değer. Olmazsa da, tutmazsa da 12'ye almışsak, 7-8'e satarız. Bunun yanında Shaqiri'den direk takımı uçurmasını beklememek lazım, sonuçta daha genç ve eksiklikleri olan bir oyuncu, çok büyük bir yetenek olsa da henüz o devamlılığı sağlamış bir oyuncu değil. Ancak gelirse çok fark yaratabilecek bir oyuncu, Shaqiri.