Gündemden

Shaqiri de eklenirse kadromuza büyük ihtimalle katılacağımız Şampiyonlar Ligi için çok güzel bir kadromuz olacak. Eboue tarzı bir sol bekte fena olmaz hani :)

Fatih hocanın bizzat istediği oyucular:Shaqiri, Matias Suarez ve Guillaume Gillet....

Ayrıca başkan hocayı arayıp; Ronaldinho’yu 5,5 milyon euro garanti para ve artı maç başı, 7-8 milyon euro bonservisle, minimum üç senelik sözleşme kaydıyla isteyip istemediğimi sormuş...

bakalım artık kim hayırlı olacaksa o gelsin....

O parayı Ronaldinho'ya vermek bence aptallıktır. Ve zaten bizim takımda oynayacak bi yeri yok ki Ronaldinho'nun. 5 milyon bonservis 3.5 de yıllığa geliyorsa gelsin. Yoksa paşa gönlü bilir (H)

"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi. Yemek verilmemiş. Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."
"İmparator" Sedat İncesu

Söylenecek söz yok bir yere yazmak lazımdı sedat hocam elinizi öpülecek insansınız .

Ronaldinho'yu şahsen istemiyorum, hele hele bahsedilen rakamlara almak ahmaklıktır başka bir şey değil.

Kulübün muhasebecisi değiliz ancak, muhasebeci değiliz diyede batsın, parasını çöpe atsın, ederinin 3 katını versin yeterki alsın diyecek halimiz yok.

Ronaldinho transferi sadece ülke imajını dahada zedeliyecek, talip olduğumuz her oyuncunun ederi 1 milyonken bizden 3 istemesine sebep olacak bir transfer benim gözümde.
Hee Ronaldinho katkı sağlamazmı? Kesinlikle katkı verir,kısa vadede belki bizi mest eder ama önümüzdeki seneden itibaren barlar,discolar,karı-kız haberleri,antranmana gecikmeler,'Terim-Ronaldinho' temalı ülmatomu bol gazete haberleri aynı bunlarla karşılaşacağız. Ben uzun vadede takımımın hem ekonomik kazancını hemde huzurunun devamlılığını düşünerek Ronaldinho'yu hiç ama hiç istemiyorum.

Öte yandan Shaqiri bir vizyon transferidir. Gençlere yatırım yaptığımızı, bir Porto olacağımızın(ki aslında Porta,GS'ımızı örnek olarak bugünkü Porto olmuştur.), bize gelen gençlerin asıl burada bir vitrine sahip olacaının, burarnın yan gelip yatma, havadan para kazanma yeri olmadığının kanıtı olacaktır, o yüzden vizyon transferidir Shaqiri. Sırf bu sebeple Selçuk'tan sonra son yıllardan en çok istediğim transferdir Shaqiri ve Suarez muadili transferler.

yahu gercektende ağzımı bozmak istemiyorum ama şans mı denir adilik mi denir,ntvsporda manisa_fener macı canlı takibi vardı dakika 90+5 mc 1_1 gidiyor hakem uzatmış mert aydın bu uzatma konuşulur bu hafta dedi ve gol fener gol attı hey büyük Allaım ya nasıl bir şey bu,sinirimden catlayağım:(

yahu gercektende ağzımı bozmak istemiyorum ama şans mı denir adilik mi denir,ntvsporda manisa_fener macı canlı takibi vardı dakika 90+5 mc 1_1 gidiyor hakem uzatmış mert aydın bu uzatma konuşulur bu hafta dedi ve gol fener gol attı hey büyük Allaım ya nasıl bir şey bu,sinirimden catlayağım:(
Abi hiç çıldırma vallaha bu yıl o kadar rahatım ki emin ol play offa ikinciyle aramıza 20 puanla gireceğiz FB BJK hepsi ceza alacak - puan olarak ki almasa bile şu ligi süpürürüz abi sakin ol gitsinler 90+10 larda atsınlar son çırpınışları bunlar . :)

Maçın uzaması normaldi bence +3 te top oyunda olmadı doğru dürüst.Bence önemli bir konu herkes Ünal Aysal'ın sözlerinden memnun ama bence bazı olumsuzluk içeiryor.Öncelikle hocayla Adnan Öztürk arasında sorun olduğu belli oldu ayrıca hocaya çok alıngan demesi bence yanlış.Ayrıca Uefadan kağıt getirsinler feneri düşermeyebilirler anlamına gelen cümleler kurdu bu da yanlış.

Play off sistemi neden getirildi bilmem ama bahsedildiği gibi 25 puan silerlerse Fb ilk 4'e giremez. Gerçi bunun dışında da birde 5-6-7-ve 8. sıradakilerin oynayacağı bir play off grubuna girebilir.