Gündemden

Bir kart müjdesi vermişti Ünal Aysal onu alana mürünlerde indirim yapılacak diye indirimden kasıtları heralde önce bindirim sonra yalandan indirim..

Avrupada formanın arkasının tek renk olması gerekiyor,bu nedenle arkası tek renk kırmızı.

Bu konuyu ipleyen kimse yok galiba sadece biz uyguluyoruz bunu.Fenerbahçe çıkaracağı formada arkasını çubuklu yapıyorsa biz de neden parçalı yapmıyoruzki? Kolların ve sırt kısmının da parçalı olacağı bir forma zor olmasa gerek. Bu seneki formalar geçen seneki formalardan kat kat daha güzel ama bu gidişle tam parçalıyı hiç göremeyeceğiz.

Bu konuyu ipleyen kimse yok galiba sadece biz uyguluyoruz bunu.Fenerbahçe çıkaracağı formada arkasını çubuklu yapıyorsa biz de neden parçalı yapmıyoruzki? Kolların ve sırt kısmının da parçalı olacağı bir forma zor olmasa gerek. Bu seneki formalar geçen seneki formalardan kat kat daha güzel ama bu gidişle tam parçalıyı hiç göremeyeceğiz.

Fenerbahçe ve avrupa birbirinden çok uzak iki kavram olduğu için umursamamaları doğal :).

Nike Mnchester'a da forma yapıyor bizimkinden daha kaliteli ve iyi dizayn edildiğine kalıbımı basarım onlar 80-90 tl atası satarken kendimizi avutmayalım. Şahsen ben 3 formayı da alacağım her ay bir tane alarak. Bu sene kombine almadım o yüzden forma alacağım ancak öğrenci kardeşlerimiz nasıl alacak merak ediyorum. Taraftar formalarının kalitesi tezgahta satılan çakmalarla aynı kalite bence..

Nike Mnchester'a da forma yapıyor bizimkinden daha kaliteli ve iyi dizayn edildiğine kalıbımı basarım onlar 80-90 tl atası satarken kendimizi avutmayalım. Şahsen ben 3 formayı da alacağım her ay bir tane alarak. Bu sene kombine almadım o yüzden forma alacağım ancak öğrenci kardeşlerimiz nasıl alacak merak ediyorum. Taraftar formalarının kalitesi tezgahta satılan çakmalarla aynı kalite bence..

Bu fiyat aralığını biz belirlemiyoruz ki Nike ne diyosa o. Arsenal bu seneki formalarını 45 sterline satıyor bu da 100 küsür ediyodur Türk Lirası ile. Ben Manchesterin de 80 90 gibi bi fiyata sattığını düşünmüyorum.

geçen gün bir sitede takımların formalarını sattıkları fiyatlar yer almıştı orada okumuştum forma fiyatlarını en pahalıları Türkiye'de satılanlardı. Bir de City'nin formaları

geçen gün bir sitede takımların formalarını sattıkları fiyatlar yer almıştı orada okumuştum forma fiyatlarını en pahalıları Türkiye'de satılanlardı. Bir de City'nin formaları

Doğrudur ama benim bildiğim Nike belirliyor fiyatları ona göre satılıyor 45 sterlin dedim Arsenal formaları için bu da 127 tl falan yapıyormuş 120 tl de demekki Nike'ın sunduğu aralıklarda oluyor. Genellikle Nike formaları daha pahalı zaten.

Yalnız o ülkelerin gelişmişlik düzeylerini ve insanların alımgücünü bizimkilerle kıyaslayıp öyle değerlendirmek lazım. 200000 formayı 120 tl'den satacağına 300000 formayı 80 tl'den sat bence daha hayırlı olur.

Tamam da Barca formalarını ispanya'da Katalonya bölgesinden başka alan yoktur ki Barca forması en fazla Amerika'da ve Çin'de satılıyordur muhtemelen.

120 tl sana bana ucuz olabilir ama bu ülkede 700 tl'ye geçinen oldukça fazla bir kesim var. Bu insanlar 120 tl yi görünce sadece katalogdan bakarlar.