Gündemden

Tam bir komedi.

Bu ateş üfleyerek sönmez diye bir açıklama da hatırlıyorum sanki..

Demek ki sönüyormuş, demek ki biz de bazı şeyleri kabullenmeliymişiz. Ben değil, resmi site diyor bunu.

Egemen ayrılmış BJK'den. Giderkende 1.900 Milyon Avro bırakmış vazgeçmiş. FB gidecekmiş sanırım açıkçası Egemen orada iş yapar, kaldıki yabancı sayısı düşürüleceği düşünülürse savunma tamamiyle yerlilerden oluşturdular ve hepsi milli oyuncu düzeyinde. Bu BJK yönetiminde de birşey olmayacak, Sivok para var Egemen'e yok :)

ihtiyacımız yok ama keşke gidip alsak egemeni egemen-semih-dany-ujfalusi kurarız... seneye ujfa gider...semih-egemen olabilir her yerli isim değerlidir ki bedava kesinlikle alıcı olunmalı..semih-ujfa...egemen-dany beraber oynarlar bir maç o diğer maç değiştirsek bile ligde 19 maç 3 ş.ligi en az 2-3 kupa yeter hepsine bence

Egemen ayrılmış BJK'den. Giderkende 1.900 Milyon Avro bırakmış vazgeçmiş. FB gidecekmiş sanırım açıkçası Egemen orada iş yapar, kaldıki yabancı sayısı düşürüleceği düşünülürse savunma tamamiyle yerlilerden oluşturdular ve hepsi milli oyuncu düzeyinde. Bu BJK yönetiminde de birşey olmayacak, Sivok para var Egemen'e yok :)
Bizde savunmayı zamanında milli oyunculardan oluşturmuştuk sonunu hatırlıyoruz :)

Egemen'in Servetten fazlası yoktur.

FB savunması Serdar-Bekir-Egemen (?) milli oyuncu düzeyinde yerliler olacak belki ama bu oyuncuların yanında Yobo ya da Lugano gibi bir adam olmazsa ne yapacaklarını göreceğiz.. Hasan Ali patlamaya hazır bomba, FB'de ne yapacağı belirsiz.. Bir tek Gökhan var ki o da geçen sene ki gibi oynarsa FB savunmaya en az 2 yabancı transfer etmezse işleri zor.. M Topal savunmaya yardım eder, fena da oynamaz lakin onun oynayacağı bölge boş kalır.. Defanstan ofansa top taşıyacak adamları da yok..
Ujfa-Eboue-Dany-Semih-Hakan yabancı ağırlıklı gibi görünse de FB yerlilerinden bir gömlek üstünler..
FB hücum hattı daha sağlam görünüyor.. İyi bir kanat ve forvetle da açığı rahatça kapatırız..
Zaten Terim Aykut farkını anlatmaya gerek yok..

FB liler yanlış anonsa çok sevindi.. 6 yıl ceza verilmiş ve şike haricinde de karanlık işler yaptığı iddia edilen bir adamı bunca insan karşılamaya gidince vah memleketimin hali moduna girdim.. TFF'nin ne yap (may) acağı belli de UEFA süreci daha mantıklı izleyecektir..
Kararın onanması da 1 yıl sürer muhtemelen.. Bu sene tadını çıkaracaklar yanlış anonsun öyle görünüyor..

Egemen gerçekten sahada %100 oynayan, son drece profesyonel ve işini çok iyi yapan bir isim. 500.000 Euro sembolik bonservis ücreti var. Bizimkiler hamle yapar mı acaba ? Ama FB ile anlaşmış diyorlar çoktan...

Semih ŞL arenasında ne kadar başarılı olur daha çok tecrübesiz keza Dany de aynı. Bence çok güzel bir takviye olurdu savumaya.

Belki yeri burası değil ama nereye yazacağımı bilemediğim içim buraya yazıyorum.

Şu anda Konya da İşitme Engelliler Avrupa Basketbol Sampiyonası yapılıyor .Konya da olan işi olmayan kişiler varsa maçları izlemeye davet ediyorum onların verdiği mücadele herkese örnek olacak cinsten .Ayrıca Milli takımımızda mücadele ediyor ve Çeyrek finale yükseldi .Çeyrek final maçları 4 temmuz günü Selçuklu Spor Salonunda (Türkiye Kupasının Oynandığı salon ) saat 12.00 başlıyor ve günde 4 maç yapılıyor.

Dün duyurusunu buradan yapmıştım şampiyona da bugün de Çeyrek finaller oynandı.Erkek takımımız Çeyrek finalde Hırvatistanı 101 . 31 yenerek yarı finale yükselti yarı final yarın saat 18.00 da Selcuklu spor salonunda gelmek isteyen gelsin .

Bjk, yutamayacağı lokma yemeye çalışmıştı adamın gırtlağından alırlar böyle. Kendileri İnönü Stadında kalma kararı aldılar bizede bol bol sitem ederek çokta fifi.

Başta Adnan Öztürk olmak üzere tüm yönetim kurlu ve Ünal Aysal'ı canı gönülden kutluyorum, Bjk'nin açıklamasını okuyan herkes bu adamların kimlerin baskısına direndiğini gayet iyi anlar.

FB maçı 16 hafta TT Arena

17. hafta Trabzon

Ligi 2 derbi ile bitiricez...

kasımpaşa

beşiktaş

bursa

antalya(d)

akhisar

ordu (d)

eskişehir

gençlerbirliği (d)

Kayseri

İstabul BB (d)

Karabük

Elazığ (d)

G.Antep

Sivas (d)

F.Bahçe

Trabzon (D)

Play-Off'ta yaptığımız hatayı tekrarlamayıp, işi son haftalalara bırakmamalıyız...

FB'ninde cezalı maçlarına Gaziantepspor,Mersin İY,Trabzonspor,Beşiktaş ve MP Antalyaspor denk geldi...