Gündemden

1 dakika bile düşünmeden transfer çalışmalarına başlanmalı. Dany-Semih yedekleri Gökhan Zan! Çok net söylüyorum. Bırakın Ş.ligi'ni lig bile zora girer Ujfa'nın yokluğunda. Şampiyonlar Ligi gediklisi bir stoper hemen alınmalı.

meireles >> fenerbahçe

Geç kalınmış iyi bir transfer. Ben Fenerbahçe için hayırlısı oldu diyorum şampiyonlar ligine katılıp sonra ceza yemek istemediler ve transferi geciktirip elendiler bence. Oyuncular böyle düşünmemiş olabilir ama yönetimlerinin bu yaptıklarının başka açıklaması yok. Fenerbahçe, Spartak'a elenmek için yönetimiyle teknik direktörüyle elinden geleni yapmıştır.. Neyse Meireles iyi oyuncu ama Fenerbahçe kötü takım nasıl bir uyum olacak göreceğiz..

Yok kesin bir transfer yaparız biz bugün. Şampiyonlar ligine defolu gitmeyiz. Kolo Toure veya Chivu açıklanacak bence. Ömer Toprak da olabilir hatta süper olur.

Meireles iyi oyuncu iyi oyuncu olmasınada yinede fb'nin tam olarak ihtiyacı olan oyuncu değil ki :) Meireles, tekniği vasat altı, yaratıcılı standart,topla hareketi vasat altı olan daha çok sahaya karakter katan,top kapan bir oyuncudur. Hızlılığıda oldukça düşüktür ki buda fb'nin defans-orta saha-forvet hatları arasında köprü görevi görmesini çok zor hale getirecek.

Bu transferi yaparak ne Alex'i kazandılar, ne fb'yi kazandılar aksine Alex'ten sonra Baroni'yide kaybettiler,
Neyse GS için hayırlı olsun ne diyim,umrumda değiller :)

Geçen sene Kjaer Roma'da oynamıştı kiralık olarak bizde 1 yıl kiralayabiliriz bence Toure'den daha iyi olur gibi genç,dinamik.İçimden bir ses Toure diyor ama çok çok az kaldı CL grupları için.

Meireles iyi oyuncu iyi oyuncu olmasınada yinede fb'nin tam olarak ihtiyacı olan oyuncu değil ki :) Meireles, tekniği vasat altı, yaratıcılı standart,topla hareketi vasat altı olan daha çok sahaya karakter katan,top kapan bir oyuncudur. Hızlılığıda oldukça düşüktür ki buda fb'nin defans-orta saha-forvet hatları arasında köprü görevi görmesini çok zor hale getirecek.

Bu transferi yaparak ne Alex'i kazandılar, ne fb'yi kazandılar aksine Alex'ten sonra Baroni'yide kaybettiler,
Neyse GS için hayırlı olsun ne diyim,umrumda değiller :)

Abartmadın mı fazla? Gören de Kilis Belediyespor'dan Meto'dan bahsediyoruz sanır. Meireles top tekniği Türkiye'deki birçok futbolcudan iyi olan sert ve iyi modern orta saha oyuncusudur. Sırf Fenerbahçe'ye geldi diye adamı yemeyelim şimdi. :)

Ben de o 3'lü orta sahada Meireles'in tek başına yaratıcılık sorununu giderebileceğini düşünmüyorum ama Fenerbahçe orta sahasına net bir biçimde seviye atlatır. Bunun yanı sıra Kuytgillerden olduğu için mücadele, hırs ve kazanma sonuna bulunur. Bu da Fenerbahçe'ye artı katacaktır. Ancak işte antrenörün Aykut Kocaman olunca, ne yaparsan yap bir yere kadar.

Ama sonuç olarak Meireles net iyi transferdir, en azından Fenerbahçe'nin; bizde Selçuk, Melo hatta Hamit, Beşiktaş'ta Fernandes seviyesine yakın bir orta saha bulunmaması durumu bir nebze ortadan kalktı.

Asım kıyasım Süper Lig'teki 14 takım değil ki :) Marsilya,Borussia Mönchengladbach,Galatasaray,bjk,hatta TS benim kıyasım. Kısacası üst seviye için kıyaslıyorum yoksa yazımın hemen başında onun iyi bir oyuncu olduğunu söyledim gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum ama fb'nin eksiğinin Meireles'in özellikleri ile kapanacağını sanmıyorum. Özellikle köprü görevi görüp,yaratıcılığı giderebilecek bir oyuncu değil bence ama Uğur'un dediği gibi Topal-Selçuk-Baroni'den iyi oyuncu bu noktada mutlak katkısı olacaktır ancak dediğim gibi Baroni'yi kaybettiler denilebilir.

Asım kıyasım Süper Lig'teki 14 takım değil ki :) Marsilya,Borussia Mönchengladbach,Galatasaray,bjk,hatta TS benim kıyasım. Kısacası üst seviye için kıyaslıyorum yoksa yazımın hemen başında onun iyi bir oyuncu olduğunu söyledim gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum ama fb'nin eksiğinin Meireles'in özellikleri ile kapanacağını sanmıyorum. Özellikle köprü görevi görüp,yaratıcılığı giderebilecek bir oyuncu değil bence ama Uğur'un dediği gibi Topal-Selçuk-Baroni'den iyi oyuncu bu noktada mutlak katkısı olacaktır ancak dediğim gibi Baroni'yi kaybettiler denilebilir.

Tamam da adam hakkında tek bir iyi özellik söylemeyip iyi oyuncu demen ilginç geldi. Ayrıca ne Marsilya ne de Borussia Mon. normal şartlarda kadro yapısı olarak Fenerbahçe'den üstte değil. Meireles de Porto ve Chelsea'de oynamadı mı üst düzey maçlarda. Cristian Baroni'ye gelince Baroni geçen sene kendini aştı daha o seviyelere gelemez. İnşallah gitmez orta sahada derbilerde işimize yarıyordu :)

Diego'yu 10-12 maç kadar (ts deplasman ve gs maçları) tribünden izledim çok beğendiğim bir oyuncu ama bizim aradığımız uluslararası tecrübeye sahip mi değil. Defansı organize edebilecek bir stopere ihtiyacımız var bizim sanırım sol bek de oynayabilecek bir oyuncu olarak diego'yu istiyoruz. Çok teknik bir oyuncu Diego ama bence Ömer Toprak alınsaydı hem yerli kontenjanı açılırdı hem de uzun yıllar formamızı giyecek bir milli futbolcu almış olurduk. Bakalım ne olacak. Dün Ali Dürüst transfer yapmak için transfer yapmayacağız klişesini söylediğinde anlamıştım transfer yapmamızın zor olduğunu.. Sene başında Chivu kapımızda yattı resmen almadık adamı şimdi Chivu'yu istiyoruz adam 3 yıllık anlaşma yaptıktan sonra İnter'le böyle olmaz...