6 ay nereden çıktı?
6 ay nereden çıktı?
Ujfanın ön çapraz bağları kopmuş !...
meireles >> fenerbahçe
Meireles iyi oyuncu iyi oyuncu olmasınada yinede fb'nin tam olarak ihtiyacı olan oyuncu değil kiMeireles, tekniği vasat altı, yaratıcılı standart,topla hareketi vasat altı olan daha çok sahaya karakter katan,top kapan bir oyuncudur. Hızlılığıda oldukça düşüktür ki buda fb'nin defans-orta saha-forvet hatları arasında köprü görevi görmesini çok zor hale getirecek.
Bu transferi yaparak ne Alex'i kazandılar, ne fb'yi kazandılar aksine Alex'ten sonra Baroni'yide kaybettiler,
Neyse GS için hayırlı olsun ne diyim,umrumda değiller![]()
Asım kıyasım Süper Lig'teki 14 takım değil kiMarsilya,Borussia Mönchengladbach,Galatasaray,bjk,hatta TS benim kıyasım. Kısacası üst seviye için kıyaslıyorum yoksa yazımın hemen başında onun iyi bir oyuncu olduğunu söyledim gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum ama fb'nin eksiğinin Meireles'in özellikleri ile kapanacağını sanmıyorum. Özellikle köprü görevi görüp,yaratıcılığı giderebilecek bir oyuncu değil bence ama Uğur'un dediği gibi Topal-Selçuk-Baroni'den iyi oyuncu bu noktada mutlak katkısı olacaktır ancak dediğim gibi Baroni'yi kaybettiler denilebilir.