Gündemden

Judo Takımlarımız Avrupa Ligi Şampiyonu

İstanbul Bağcılar Spor Salonu'nda Türkiye Judo Federasyonu ve Galatasaray Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen Avrupa Kulüpler Judo Şampiyonası ve Avrupa Ligi’nde Galatasaray Judo Takımları büyük başarı gösterdi.

Rusya, Fransa, Portekiz ve Türkiye liglerinde geçtiğimiz yıl ilk 4’e giren kulüplerden 63 kadın, 71 erkek sporcunun katılımıyla yapılan Avrupa Ligi müsabakalarında Erkek ve Kadın Judo Takımlarımız, şampiyon oldular.

Yine Erkek ve Kadın Judo Takımlarımız, daha sonra başlayan ve Rusya, Almanya, Fransa ve Türkiye’den kulüplerin 39 kadın, 72 erkek sporcusunun katıldığı Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda da üçüncü oldular.

Her iki şampiyonadaki başarısıyla Galatasaray, bugünkü iki şampiyonanın genel toplamında zirveyi kimseye bırakmadı.

Takımlarımızı tebrik ediyoruz.

Arjantinden bir radyo'ya göre Galatasaray bursasporlu Battalla ile anlaşmış. Düşüncem ise alınabiliyorsa alınsın ama Amrabat gibi 7-8 milyon vermeyelim.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi, Ahmet Kavalcı Galatasaray'ın İsmail Köybaşı ile görüştüğünü bu yüzden Beşiktaş'ın oyuncuyla sözleşme uzattığını iddaa ediyor.. Galiba Beşiktaş bu yüzden feda yılında İsmail'e 1.8Milyon Euro garanti paralı kontrat vermiş.
Sezon sonunda bir sol bek hamlemiz olacak gibi duruyor.

İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Şekip Mosturoğlu'nun da bulunduğu 19 sanığın şike davası sonucu, örgüt suçundan aldıkları cezaya yaptığı itirazı reddetti.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen şike davası, geçtiğimiz Temmuz ayında 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlanmış ve 2 yıldan az ceza alan sanıklara 'hükmün açıklanmasının geri bırakılması' kararı uygulanmıştı. Aralarında Fenerbahçe yöneticileri Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun da bulunduğu bu sanklar, bu karara itiraz etmişlerdi.

Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla, kendileri için verilen cezaları Yargıtay'a götüremeyecek olan sanıkların bu minvalde yaptıkları itiraz, mahkeme tarafından reddedildi. Böylelikle, 'örgüt üyesi olmak' suçundan ceza alan 19 isim hakkındaki cezalar kesinleşmiş oldu.

Bu kararla birlikte, Yargıtay, örgüt suçundan ceza alan bu sanıklar hakkında hükmün geride bırakıldığı suçlara bakma yetkisine sahip olamayacak, diğer suçlardan alınan cezalara ise bakabilecek. Hükmün geride bırakılmasıyla, sanıklar 5 yıl içerisinde aynı suçu işlemezse, haklarındaki dava düşecek.

Mahkemenin kararının uygulandığı sanıklar arasında şu isimler yer alıyor: Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Olgun Peker, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, Alaattin Yıldırım, Ali Kıratlı, Cemil Turan, Çoşkun Çalık, Erman Ertaş, Fatih Akbaba, Mesut Erdoğan, Samet Erdemir, Samet Güzel, Sami Dinç, Şükrü Ongan, Tamer Yelkovan, Yusuf Turhanlı, Özden Tütüncü.

Liderlikte kaldığımız sürece göz yumuldu belki ama 12. maçımızda 6. kez puan kaybettik. Savunma hattımız büyük sorunlar var özellikle. Hani Selçuk, Burak, Umut, Muslera dörtlüsü olmasa 6'dan da çok puan verirdik ama dua edelim bu oyunculara.

Aykut Kocaman'a kaç maç ya da ay ceza verecekler acaba?
Fatih Hoca'nın daha masum ifadelerine 3 maç verenler, hakem üstüne yürüyen Engin'e 11 maç verenler
hem sert açıklama yapan hem de hakem üstüne yürüyen Aykut'a haddini bildirecekler mi?
Yine sezona etki edecek açıklamasını yaptı ama bu yıl biraz erken oldu.
Önümüzdeki haftalarda şikeciler lehine penaltılar ve kartlar görürsek şaşırmayalım...

Bir de Caner'in ifadesi: "Veysel küfür etti, hakem benim küfür ettiğimi zannetti."

Fatih Hoca'nın daha masum ifadelerine 3 maç verenler, hakem üstüne yürüyen Engin'e 11 maç verenler
hem sert açıklama yapan hem de hakem üstüne yürüyen Aykut'a haddini bildirecekler mi?
Önümüzdeki haftalarda şikeciler lehine penaltılar ve kartlar görürsek şaşırmayalım...

Bir de Caner'in ifadesi: "Veysel küfür etti, hakem benim küfür ettiğimi zannetti."

Şimdi ben diyecektim bu dediklerini ..

Dünkü maci izlemedim ama bu dediklerine katiliyorum abi, özellikle penalti konusuna.

Dünkü maci izlemedim ama bu dediklerine katiliyorum abi, özellikle penalti konusuna.

Söylenilene göre Caner sütten çıkmış ak kaşık. Tamamen hakem hatası pardon kötü niyeti.
Şikeciler haklı da olabilir ama Kocaman'ın o yaptıkları ve söyledikleri cezasız kalırsa federasyonun KOCAMAN tarafsızlığı da belli olur.
Önümüzdeki haftalara özellikle dikkat edelim.
2 yıl önce de penaltı dilenmişti Kocaman ve istediğini almıştı. Bekleyip göreceğiz.

Söylenilene göre Caner sütten çıkmış ak kaşık. Tamamen hakem hatası pardon kötü niyeti.
Şikeciler haklı da olabilir ama Kocaman'ın o yaptıkları ve söyledikleri cezasız kalırsa federasyonun KOCAMAN tarafsızlığı da belli olur.
Önümüzdeki haftalara özellikle dikkat edelim.
2 yıl önce de penaltı dilenmişti Kocaman ve istediğini almıştı. Bekleyip göreceğiz.
Galiba Aykut Kocaman basin toplantisinda söyledikleri sözden dolayi disiplin kuruluna sevk edilecek mis, kac mac gelir acaba?

FeNerasyon'un Kocaman'a çok fazla ceza vereceğini dûsünmüyoruz değil mi ? Hatta ben ceza bile beklemiyorum ama olay çıkmasın diye 1-2 maç ceza verecekler en fazla. Fazlasını beklemiyorum açıkçası...

Galatasaray Freddy Adu'yu deneyecek iddaaları var 2 hafta denemeye alacakmışız sanırım benim beğendiğim bir isim Rizede oynamıştı ama baskı kaldıramıyor 14 yaşında profesyonel olunca Pele veliahtım demişti ve adam beklentileri kaldıramadı...

Galatasaray Freddy Adu'yu deneyecek iddaaları var 2 hafta denemeye alacakmışız sanırım benim beğendiğim bir isim Rizede oynamıştı ama baskı kaldıramıyor 14 yaşında profesyonel olunca Pele veliahtım demişti ve adam beklentileri kaldıramadı...

Deneme değil sanırım tekrar form tutması için belirli bi süre bizimle idmanlara çıkıcakmış tabi yetenekleri fatih hocanın hoşuna giderse birşey diyemem :)