Sadri Şener NTV'yi Rezil etti - YouTube Sadri sener ne güzel sölemis
Aykut Kocaman'a kaç maç ya da ay ceza verecekler acaba?
Fatih Hoca'nın daha masum ifadelerine 3 maç verenler, hakem üstüne yürüyen Engin'e 11 maç verenler
hem sert açıklama yapan hem de hakem üstüne yürüyen Aykut'a haddini bildirecekler mi?
Yine sezona etki edecek açıklamasını yaptı ama bu yıl biraz erken oldu.
Önümüzdeki haftalarda şikeciler lehine penaltılar ve kartlar görürsek şaşırmayalım...
Bir de Caner'in ifadesi: "Veysel küfür etti, hakem benim küfür ettiğimi zannetti."
Dünkü maci izlemedim ama bu dediklerine katiliyorum abi, özellikle penalti konusuna.Aykut Kocaman'a kaç maç ya da ay ceza verecekler acaba?
Fatih Hoca'nın daha masum ifadelerine 3 maç verenler, hakem üstüne yürüyen Engin'e 11 maç verenler
hem sert açıklama yapan hem de hakem üstüne yürüyen Aykut'a haddini bildirecekler mi?
Yine sezona etki edecek açıklamasını yaptı ama bu yıl biraz erken oldu.
Önümüzdeki haftalarda şikeciler lehine penaltılar ve kartlar görürsek şaşırmayalım...
Bir de Caner'in ifadesi: "Veysel küfür etti, hakem benim küfür ettiğimi zannetti."
Dünkü maci izlemedim ama bu dediklerine katiliyorum abi, özellikle penalti konusuna.
Galiba Aykut Kocaman basin toplantisinda söyledikleri sözden dolayi disiplin kuruluna sevk edilecek mis, kac mac gelir acaba?Söylenilene göre Caner sütten çıkmış ak kaşık. Tamamen hakem hatası pardon kötü niyeti.
Şikeciler haklı da olabilir ama Kocaman'ın o yaptıkları ve söyledikleri cezasız kalırsa federasyonun KOCAMAN tarafsızlığı da belli olur.
Önümüzdeki haftalara özellikle dikkat edelim.
2 yıl önce de penaltı dilenmişti Kocaman ve istediğini almıştı. Bekleyip göreceğiz.
Galatasaray Freddy Adu'yu deneyecek iddaaları var 2 hafta denemeye alacakmışız sanırım benim beğendiğim bir isim Rizede oynamıştı ama baskı kaldıramıyor 14 yaşında profesyonel olunca Pele veliahtım demişti ve adam beklentileri kaldıramadı...