Gündemden

Namus bekçisi FBTV Gökhan Gönül'ün küfürlerini de gösterecek mi acaba ?

O değil de hakem nasıl kart göstermedi. Bizim maçımızda oynayacak muhtemelen. Ceza da vermezler şimdi.
Neymiş efendim 20 milyon kişinin hislerinin tercümanıymış. Kendileri yapınca nasıl da rasyonalize ediyorlar.
Birileri hala utanmadan çıkıp "3 Temmuz'dan beri..." diyecek mi?
Bir söz söylüyorlar, herkesi etkileri altına alıyorlar.
Gerek yenilmez armadanın, gerek engelsiz aslanların maçlarından sonra sesimiz çıksın artık. Yoksa meydanı boş bulan kuşlar ötüyor.

Aslında elendiğimize sevindim. Ama keşke bizi eleyen takım Trabzon 1461değilde Kasımpaşa,Antalyaspor falan olsaydı. En azından ite köpeğe bizi konuşturtmazlardı.Neyse canları sağolsun Aslanların. Fenerbahçe maçına daha hırslı çıkacağız bu yönden iyi oldu. Fatih Hoca'nın azarı takımı motive edecektir.

FORMAMI YIRTTIM, CEZA VERSİNLER"

Kendisine maç içinde iki kez formasının yırtlıdığı hatırlatılan Engin Baytar konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "İlk yarıda çok kötü performans gösterdiğim için sinirimden formamı yırttım. En azından hakeme bir tepkim yok. Kendi formamı yırttım. Federasyon bunun için de ceza vermez herhalde bana. Bu yüzden 8 maç ceza verirseler de şaşırmam."

"HAKEMLER BANA FARKLI DAVRANIYOR"

Bu açıklamalarının ardından da hızını alamayan Engin Baytar kamuoyu üzerinde adının çıktığını ifade ederek "Hep beni suçlu buluyorlar, biraz da Engin dışındaki etkenlere bakılması lazım. Ben suçumu biliyorum, hatamın farkındayım ancak aynı pozisyonlarda bana farklı diğerlerine farklı kararlar alınıyor. Ben cezamı çektim, 11 hafta formamdan uzak kaldım, artık daha fazla üstüme gelmesinler, Maçları adil yönetsinler" dedi.

CEZA GELEBİLİR

Engin Baytar'ın bu açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilebilceği öne sürülüyor.

Kaynak: Mynet

Skor kafamda zerre yer işgal etmiyor.Yalnız Hamit'i bugün de yuhalayanlara ve bu işi sistematikleştirenlere yüksek müsaadenizle bir sorum var,Hamit size ne yaptı?

Tamam yuhalamak falan yanlış. Destek olmamız gerekiyor , fakat Hamitte çeki düzen versin kendine. Galatasaray forması altında bu kadar kötü olmaya hakkı yok. Hiç kimsenin yok. Aldığı , kazandığı paranın hakkını verecek..
Hele diğer oyuncularımıza söylenecek söz bile bulamıyorum. Çok sakat var.

Fatih Hoca'nın Hamit'i kurtarma çabası ters tepiyor. Bence biraz kenarda oturup kafa olarak toparlandıktan sonra tekrar 11 e dönmeli. Şu an verim verme şansı son derece az. Özellikle Formda Yekta, Aydın varken biraz dinlenmesi lazım. Fiziksel değil mental problem yaşıyor bence.

Meireles gerçketen hakeme çirkin hareket yapmış ve yüzüne tükürmüş :) Bakalım cezası ne olacak. Halis bey gururlu birisiyse bunları raporuna ekleyecektir hep birlikte göreceğiz.

Ozkahya raporunda belirtir, bu kadar aleni yapilan hareketi gormemezlikten gelmez, gelemez. Mesele PDFK kac mac ceza verecek, onu gorecegiz.

Adnan Ozturk'un Engin Baytar cezasina gonderme yapmasini bekliyorum. Cunku Albayrak'in verecegi tepki pek ses getirmez, baskanin da bu konuya taraf olmasi uygun dusmez.

Hamit büyük maçlardaki vasat üzeri oyunlarına bir yenisini ekledi. Hala %50 ile oynadığı düşünülürse Fatih Hoca'nın kazanmaya çalışması normal. Sadece biraz daha sabır etmemiz gerekiyor.

“sol elinin başparmağı ile işaret parmağını birleştirerek bana 'gay' işareti yaptı. bu hareketini ısrarla sürdürdü. ayrıca yanıma yaklaşarak şahsıma ağır küfürler etti. gay hareketini, sözleriyle de tekrarladı. bu sırada ağzından çıkan tükürükler de yüzüme geldi”

Halis Özkahya'nın hakem raporundan.

--------------------------------------------------------------

Bu açıklamaya en az 6-7 maç gibi bir ceza bekliyorum. Kimse olayın üstünün örtüleceğini sanmasın. Cünet Çakır FIFA'nın önemli hakemlerinden biri olduğu için Engin Baytar'a yüklü ceza verildiği gibi, emin olun Halis Özkahya da FIFA'nın çok tuttuğu gelecek vadeden hakemlerden gördüğü bir isim. Derbiye bizzat kendileri atadılar bu hakemi, raporunu okuyup takip de edeceklerdir.

Meireles ceza alırsa(ki alacak) bunlar son maçta ve 2.yarıda ki maçlarda birkaç maç takılmaya başlarlar bu orta sahayla. Puan farkını açma fırsatını iyi kullanmalıyız.

Tugay, Engin Baytar´ın hareketinden eksik kalır yanı yok bana göre Meireles´in yaptıklarının. Dolayısıyla nasıl ki Engin´e örnek (!) ceza verdiler, devamının gelmesi gerekir. Ha gelmezse kulüp PDFK ve MHK´yi yerden yere vurmalı.

Benim değinmek istediğim bir nokta var, aslında gündemde olan bir konu değil. Tercüman Mert özellikle Rijkaard döneminin günah keçilerinden biriydi. Yaptığı tercümelerin çok yanlış olduğu, İngilizce´yi bilmediği, yabancı oyunculara yanlış tercüme nedeniyle gönderilmesi gerektiği ifade ediliyordu burada ve diğer Galatasaray forumlarında. Tercüman Mert acaba iki senede İngilizce´sini ve bildiği diğer dilleri mi geliştirdi yoksa takım mı düzeldi?

Fener galibiyeti sonrası tartışılmasını istediğim konu elbette tercüman değil, takım oyunlarında "kişi"leri suçlamaktan vazgeçelim.