Gündemden

Drogba'ya da 36 yaşında deniyordu en son. Ben boş alanları kullanmasını kastetmedim, adam eksiltme yeteneği olan,zeki, çevik, bitiriciliği iyi ve en az 3 kişinin savunabileceği kuvvetli bir oyuncu.

Lua Lua oyun stili ile Umut ve Burak'a benzeyen tip Forvet .Bence Bize Forvet alıcaksak ayağında top tutabilen -Sırtı dönük hücum dediğimiz seti oynayabilen bir isim gerekiyor.

Türkiye Liginden oyuncu alınacaksa bence Alper Potuk-Serdar Aziz-Aykut Demir-Serdar Kurtuluş(aklıma başka sağ bek gelmedi malum Eboue bu sene de Afrika Kupasında) Gibi isimleri deneyebiliriz kulübe için.

Benim söylememle alınmayacak tabiki de :) Kalabalık defansları yarmak istiyorsak Messi'den iyisini bulamayız bence ? :) Umut'a da vizyonsuzluk denilmişti yaz döneminde.

bir maruzat belirtmek istiyorum.
benim futbol kombinem kayıp.
yenisini nasıl çıkartıyoruz?
gucumuzsizsiniz.com'da ki numarayı arıyorum açan yok.

Öncelikle oturduğu yerden para kazanıp klübe hiç bir faydası olmayan adamlarla yolları bir ayıralım. En azından takasta kullanmaya çalışalım. Durduk yere Alper ve Serdar Azize 5 er M euro vermeyelim. Zaten Türkiye de 5M euro edecek yerli YOK! Transfer yapalım diye parayı saçmanın bir anlamı da yok...İlla da transfer yapacaksak yabancı forvet ve oyun kurucu lazım. SOL bek transferi yapmaya kalkmasınlar. Zaten Baros, Chris, Amrabat, şuanda oynamadan para kazanıyor, hazır sol bek oynamaya alışmışken Rierayı da bu listeye eklemeyelim.

Ünal Başkan'ın 8 Ocak'ta Rıdvan Dilmen'i Gs Tv'de ağırlayacağı konuşuluyor twitter ve facebookta. Yaklaşık 1 2 saat önce İbrahim Seten iddia etmiş twitterda. Gs Tv çalışanlarından ve yönetimden hâlâ bir yalanlama gelmemiş. Rezalet bir olay eğer gerçekleşirse. Başkan o adamla Fenerbahçe'ye gitsin iddia doğruysa...

Allah belanızı versin ya. Hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda. Hiç mi kul hakkı nedir bilmezler ? Hiç mi ahireti düşünmezler ? Halis Özkahya'da biraz şeref varsa istifa eder,hakemliği bırakır. Çünkü Tahkim Kurulu bu kararla hocanın GAY olduğuna inandığını göstermiş oldu. Yazıklar Olsun..

TÜRK FUTBOLU BİTMİŞTİR !! Allah hepinizin belasını versin, Aziz Yıldırım bir ziyaret etti TFF'yi 7 maç indirim yaptılar !! Yıldırım Demirören´in yaptıklarını daha ne kadar izleyeceğiz? Yok mu bir Allah'ın kulu şu tiyatroya dur diyecek !!

Bu karara şaşıran var mı acaba,pfdk 4e 3 tahkim 6ya 1 bizde başkanım diyen ve şikeden ceza alan zat futbol fenerasyonuna girebildikten sonra cezanın inmemesi anormal olurdu.

Yazarken dikkat edelim arkadaşlar. Bilinmez, belki de bu şahısların avukatları Galatasaray forumlarını kontrol edip canınızı, cebinizi yakmak için hazır kıta bekliyor...

Uzun cümlelerle sövülür sayılır bunlara ama değmez.Yıldırım Demirören gibi bir mahlukata muhtaç olacak kadar aciz bir yapı Türk futbolu.Fatih Terim ve takımı hepinizi teker teker tokatlamaya devam edecek kaldığı yerden.