Gündemden

Yazık gerçekten yazık. Allah ıslah etsin sizi ya. Paraya çevrilme ihtimali var mi ? Aykut Kocaman-Fırat Aydınus olayında böyle olmuştu. Cezası paraya çevrilmisti. Ligi bizi yedirtmemeye çalışmaya devam edecekler. Ama bilmiyorlar ki böyle durumlar bizi daha da hırslandırır, böyle durumlardan daha güçlü çıkarız...

Şerefi olana nasîl şerefli deniyorsa,şerefli olmayana da şerefsiz denmesi bir hakaret değil,realitedir. Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım net şerefsizdir bu realiteye göre. Bu iki mahluk için kullanîlacak en ufak tabir budur. Allah ıslah etsin sizi. Allah şeref nasip etsin...

Bu takım bunca zorluğa, engellemeye rağmen 6 puan farkla liderse, Ordu maçında 2-0 geriye düşüğ 4-2 kazanıyorsa HELAL OLSUN ! ALLAH yanımızdayken bizi kimse engelleyemez !

Ulan yensek 9 puan fark olcak Fenerbahçe'de inanılmaz kriz yaşanacak gittik berabere kaldık :D Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine de 7 puan 7 puandır :)

Sevdiğim bir laf vardır bu tür zor deplasmanlar(avrupa deplasmanları,derbi deplasmanları,eskişehir,kayseri,bursa vs vs ) "1 puan iyi puan" derim hep.Dün aldığımız 1 puan bizi şampiyon yapacaktır ki biz geçen sene yarım puanlar şampiyon olmadık mı ?

Bjk +93 te gelen golle 3-2 kazandı,tartışmalı maç olmuş henüz izleyemedim verilmeyen goller falan.

İyi oldu bence bizim için Bjk galibiyeti.

Ve son olarak BETER OL FENERBAHÇE.

Gelecek hafta Beşiktaş'ın Trabzon deplasmanînda kaybedeceğini,Fenerbahçe'nin de Bursaspor'a kendi evinde puan kaybedeceğini düşünüyorum inşaAllah. Eğer bizde Allah'ın izni ve yardımıyla Gençlerbirliği'ni yenersek şampiyonluk %75-80 garanti olacak inşaAllah...

Önümüzdeki 4 maçın 3 ü EVİMİZDE. Bu 3 ü ; G.Birliği, İBB, Mersin.. Bu 3 ünü evimizde kazanıp Kayseri deplasmanından da minimum 1 puan alırsak şampiyonuz demektir. Zira Fener Antalya(d), Akhisar, Ordu(d) ve Bursa gibi rakiplerle karşılaşacak. Beşiktaş ise Trabzon deplasmanı, Bursa deplasmanı, Kasımpaşa ve Mersin deplasmanına gidecek onların da bu maçlarda puan kaybetme olasılıkları çok yüksek.

Geçen hafta doruk yapan onca çabaya rağmen puan farkı düşmeyip artıyor.Biraz daha sonuca yönelik çalışmalı hakemler,haklılar bence.

İyice azıttılar. Devre arasında hakemi tehdit et, 1-1 devam eden maç 4-1 olsun.
Sahaya yansıma kriterleri ne acaba?
A.Y. sahanın ortasında elinde megafon, "şike yaptım" diye bağırsa bile bir şey olmayacak bu belli.
Rakiplerimiz sadece 11 kişi değil. Takımımızın (yönetim-futbolcu-taraftar-teknik heyet) saçmalama lüksü yok.
Medya zaten "dengeler bozuldu" muhabbetine huzuru bozmaya çalışıyor. Drogba-Sneijder transferlerinde oklar bize döndürülmeye, rakiplerin transfer çapsızlıkları da örtülmeye çalışılıyor.
3 kulvarda da varız diye hava atıyorlar. Yolları düz tabi kulvar diyorlar.
Bizimki artık kulvar değil parkur hem de en engebelisinden. En tehlikesiz rakiplerimiz de sahadaki futbolcular...

Bursa'nın ofsaytla alakası olmayan golünün verilmemesi, Meireles'in dünyanın gördüğü faul olan golü ve 2-2 bitecek maçın 4-1 bitmesi.. ''Herkesin adaleti şaşar, ALLAH'ın adaleti şaşmaz ! ''

Avrupa'nın en prestijli transfer şirketi SKYBET'e göre Xabi Alonso gelecek sene bize gelecekmiş. SKYBET,Sneijder transferini transferden 1.5 ay duyurmuş,Drogba transferini resmi olarak duyuran ilk kurummuş. Ciddi olması muhtemel olduğunu düşünüyorum. Bu kadar yaşlı oyuncuların yüksek meblağlar karşılıği sadece 1-2 sene için transfer edilmesi ne kadar doğru acaba ?