Gündemden

:D:D bir an yüzümde bir tebessüm oldu.Bu habere %1 ihtimal bile vermiyorum bahsi geçen adam Xabi Alonso yaşlı falan değil 31 yaşında ayrıca şu an dünyanın en iyi önliberosu.Üstelik hala Madridle kontratı var ve 34 milyon euro'ya almışlardi İMKANSIZ diyorum.

xabi alonso seneye bu takıma gelecekse muhtemelen ergin hoca da beni a takıma alır :) şakası bile güzel orası ayrı...xabi alonso'lu olan kısmı tabiki :D

Malaga ve Bayern de tur atlayınca muhtemel rakipler belli oldu Cuma günü kura çekimi var ve rakiplerimiz PSG-B.Münih-Malaga-R.Madrid-Barcelona-Dortmund-Juventus.

Malaga'lı Joaquin Porto'yu 2-0 ile eledikleri maç sonunda umarım Galatasaray'la eşleşiriz demiş.Hislerimiz karşılıklı umarım böyle bir eşleşme olur.

Malaga ve Bayern de tur atlayınca muhtemel rakipler belli oldu Cuma günü kura çekimi var ve rakiplerimiz PSG-B.Münih-Malaga-R.Madrid-Barcelona-Dortmund-Juventus.

Malaga'lı Joaquin Porto'yu 2-0 ile eledikleri maç sonunda umarım Galatasaray'la eşleşiriz demiş.Hislerimiz karşılıklı umarım böyle bir eşleşme olur.

Kalb,kalbe karşı derler. Bizde sizi istiyoruz Joaquin Bey. Gel Malaga,gel Joaquin gel !!!

UEFA Haftanın oyuncularını seçmiş.

Bilirkişilerin hazırladığı listede=

1-Lionel Messi - 2 - Xabi Alonso - 3 - Mario Götze - 4 - Hamit Altıntop - 5 - Lavezzi - 6 - Draxler - 7 - Burak Yılmaz - 8 -Muslera - 9 - Matri - 10 - Modric

Taraftar oylarıyla seçilen liste=

1 - Lionel Messi -2 -Götze - 3 - Burak Yılmaz -4 - Isco - 5 - Hamit - 6 - İniesta - 7 - C.Ronaldo - 8 - Muslera - 9 - Matri - 10 - Felipe Santana

Her iki listede de 3 oyuncumuz var

Barça falan demeyelim.Daha iyisini düşünelim.

Gerçi kendim 2 kez kura çektim 2'sinde de rakibimiz değişmedi.

Barcelona-Juventus

PSG-Malaga

B.Münih-Galatasaray

R.Madrid-B.Dortmund

Ama Barcelona-R.madrid-Münih dışındaki her takım iyidir. Malaga daha da iyidir.

Malaga ile Dortmund,Bayern Mûnih ile Juventus,Barcelona ile PSG... Sanırım Yarı Finalde 2 İspanyol(Barca ve Real)2de Alman(Bayern ve Dortmund) olacak :(

Keşke ilk maç Arenada olsaydı :).Tek bir isteğim var takımdan sonuna kadar bize yarı final heyecanını yaşatsınlar ilk maçtan gitmesin tur ama olmazsa da canları sağolsun belki bu çok daha hayırlı oldu lige konsantrasyonu sağlamak adına :)

Ben hiç üzülmedim valla elleneceksen real'e elenecen, ben eliyeceğimizi düşünüyorum, sezon başından beri en az yarı final bekliyorum diyorum, hadi cimbomun haklı çıkart beni, yenilmeyecek takım yoktur heleki bizim olduğumuz yerde, izlemesi bile süper olacak, Real Madrid- Galatasaray vaybe :)eski günler gibi :)

Çıkacak en iyi 2 kuradan bir çıktı Fenerbahçe'ye. Lazio ile deplesmanda seyircisiz oynayacaklar. Cidden çok ballı bir takîm bunlar ya. Ama yapacakları en fazla Yarı Final olacaktır. Şampiyonluğu falan düşünmesinler 3 İngiliz ekibi de varke...