Sneijder'i kaybetme ihtimali korkutmuyor mu kimseyi?
Schalke maçında yaşanan bir olay Yunanlıları çok kızdırmış.Sneijder yerine Amrabat'ın girmesi ve tabelada 1453 rakamlarının oluşmasını Yunanlılar kasıtlı olduğunu düşünmüşler
Sneijder Robben'i çok seviyor malum.Niye kaybedelim ki Şinoyu.
Daha dün Ntv Sporda görünce içlenmiştim bende acaba seneye Robben olurmu diye. Yorumsuz. İnş diyorum.
TT Arena'da Aslanlı Yol yeniden dizayn edilecek.Döşenecek 40 bin parkeye isteyen taraftar 1200 TL karşılığında adını yazdırıp ölümsüz olacak. Olursa iyi bir gelir kapısı olur.
Selamlar.
Bu satırları buraya yazıyorum fakat 10 gün sonra askere gideceğim için yazdığım şey olduğunda aranızda olamayacağım. Seneye Galatasaray futbol takımının kalecisi Onur Kıvrak olacak. Bunu net şekilde söylüyorum. Hatta bu işin dakika dakika gelişimini de anlatabilirim fakat bunları anlatırsam bu olayın bana ulaşmasını sağlayan kişiye hem insani hem de konumu nedeniyle ayıp etmiş olurum. Sadece milli maç öncesi Onur Kıvrak ile hocamız oturup bir yemek yediler ve bazı konular konuşuldu. Ayrıca Onur bu sezon yeni sözleşme imzalarken menajeri ısrarla serbest kalma maddesi koydurttu. Benim bildiğim ortada bir söz var ve bu camiada sözler imzalardan daha önemlidir. Şimdiden yazdım ben buraya. Onur Kıvrak hayırlı uğurlu olsun camiaya.
Bu Muslera'nın gelecek sene aramızda olmayacağını belirten bir durum :-( Bu arada hayırlı tezkereler şimdiden Görkem Ağabey. Allah yar ve yardımcınız olsun. Tez zamanda sevdiklerinize kavuşursunuz inşaAllah
Musleradan direk 13 milyon € kar yapmış oluruz bize kazandırdığı puanlar ve paralar ile aldığı yıllığını bile çoktan karşıladı sanırım Barcaya gidecekmiş Onur gelirse zerre aramayız gerçekten ..İnşallah Olur Onur Kıvrak Çok iyi nokta transfer olur ve 25 Yaşında Şu an 10 yıl kalecimiz olur 7 milyon Euro serbest kalma maddesi vardı.
Ayrıca Çok karlı bir hamle olur Muslera'yı 20 Milyon euro'ya satsak.6.75 Bonservisine 4 Milyon euro maaş'ına ödedik 2 yılda.7 Milyon Onur için ödesek bile Muslera'dan 2.5 Milyon Euro net Kar yapmış oluruz
Musleradan direk 13 milyon € kar yapmış oluruz bize kazandırdığı puanlar ve paralar ile aldığı yıllığını bile çoktan karşıladı sanırım Barcaya gidecekmiş Onur gelirse zerre aramayız gerçekten ..