Gündemden

Hıncal Uluç'un görüşlerine pes artık kafayı yemiş bu adam dediğim zamanlarda oluyor ama ondan başka bu lafları edecek Galatasaray'lı yok piyasada. Fatih Terim'de önce bıyık fantezisinden vazgeçsin:)

Bayanların tercihi G.Saray

Bir Alman araştırma şirketi tarafından yapılan ankette Avrupa'da bayanların en çok tuttukları takımın Galatasaray olduğu ortaya çıktı. Alman Sport+Markt adlı bir araştırma şirketinin 16 ülkede 10 bine yakın futbolsever üzerinde yaptığı ankette çok ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Araştırmaya göre bayan taraftarların yüzde 54.2'sinin Galatasaray'ı tuttuğu ortaya çıktı. Bu alanda Avrupa'nın zirvesine yerleşen Galatasaray'ı yüzde 50'lik oranıyla İtalyanların ünlü kulübü AC Milan izledi.
Araştırmada ayrıca Avrupa'da en çok taraftarı olan kulübün 44.2 milyon taraftarla La Liga lideri Barcelona olurken, Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid ise 41 milyon ile 2. sıranın sahibi oldu. İngilizlerin ünlü ekibi ve son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United ise 37.6 milyon taraftarla listenin 3. sırasında kendine yer buldu.

Listenin ilk 20 sırasında Premier Lig ekiplerinin İspanyol ekiplerine karşı üstünlüğü göze çarparken, İngiliz ekiplerinin 114.1 milyon, İspanyol ekiplerinin 93.4 milyon, İtalyan ekiplerinin ise 60.9 milyon taraftarının olduğu ortaya çıktı.

Geçenlerde Cem Papila'nın yorumunu dinledim.Lincoln'ün 2. sarı kartı kesinlikle haksız kart olduğunu söylüyordu.Fakat bu yüzden de maç tekrarı söz konusu olmayacağını söyledi,maç tekrarı değil ama cezası affedilebilir dedi.

Milli Takıma futbolcu göndermeyeceksin.İspanya'dan 5 i yiyecen oturacan yerine sonra...Bir klübün toplu halde Milli maçlara futbolcu göndermemesinden dolayı alabileceği cezalar neler acaba bilen var mı ?

GALATASARAY, CAS'A GİDEMİYOR!..
Futbol Federasyonu talimatlarına göre G.Saray?ın yabancılık unsuru taşımayan bir konuyu MHK ile ilgili bu konuyu CAS?a getirmesi mümkün değil.

HTSPOR.COM'dan Tahir Kum'un haberine göre, G.Saray Başkanı Adnan Polat?ın kulüp divan kurulu toplantısında Türkiye Futbol Federasyonuna karşı bir tehdit olarak dile getirdiği CAS tehdidi boş çıktı. Sivasspor- G.Saray ve G.Saray ? Kayserispor karşılaşmalarında cereyan eden hakem kararlarıyla ilgili federasyonun verdiği kararları beğenmeyen ve buna karşı ?Bu işin peşini bırakmayacağız? diyerek, ?Bunun bir kural hatası olduğunu ispatlayacağız. Bu işi CAS?a kadar götüreceğiz? demesi talimatlara takıldı. Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu talimatlarına göre, Türk futbol ailesi içinde yaşanan her hangi bir ihtilafın CAS yani Spor Tahkim Mahkemesine götürülmesi için mutlaka bir yabancılık unsuru bulunması gerekiyor. Buna göre tamamen futbol federasyonu ile G.Saray arasında olan bu ihtilafın Tahkim Kurulu Talimatının ?Kararların Kesinliği? ile ilgili 14. maddeye ters düşmesi sarı-kırmızılıların bu işi uluslar arası bir plartforma taşıyamayacağını açıkça gösteriyor. Nitekim, bu sezon Tahkim Kurulu?nun kararlarına karşı davalarını CAS?a taşıyan Nusaybin Demirspor ve teknik direktör Samet Aybaba İsviçre?den eli boş döndü. CAS her iki dava ile ilgili, ?Bu iç meseleniz. Bu davalar talimatlarınıza göre CAS?ta görülemez? diyerek red kararı verdi. Her iki tarafında başvuru için yatırdıkları harcın önemli bir kısmı yandı. CAS?a başvuru hem Nusaybin Demirspor?a hem de Aybaba?ya pahalıya mal oldu.

TAHKİM KURULU TALİMATI

KARARLARIN KESİNLİĞİ:

Madde 14 ? Kurul kararları kesindir; idari veya yargısal mercilerin onayına tabi olmadığı gibi, bu kararlara karşı idari veya yargısal mercilere de başvurulamaz. Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu?nun kararların açıklanması, maddi hataların düzeltilmesi ve yargılamanın yenilenmesi hakkındaki hükümleri saklıdır. Sporcuların, Teknik Direktörlerin ve Antrenörlerin sözleşmelerden kaynaklanan ve yabancılık unsuru içeren ihtilaflar hakkında Tahkim Kurulu tarafından verilecek kararlara karşı, FIFA ve UEFA talimat ve düzenlemeleri doğrultusunda Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)?a başvurulabilir.

SERVETİ YAKLAŞIK 5 MİLYAR DOLAR!..

G.Saray'da hareketli günler yaşanıyor. Önceki dönem kulüpte üyelik süresini doldurmadığı için başkanlığa adaylığını koyamayan Ünal Aysal'ın, şimdiden Sarı-Kırmızılı camianın önde gelen isimlerinin desteğini aldığı ifade ediliyor.

Radyospor'un haberine göre, İsmi geçtiğimiz dönemde gündeme gelen ancak üyelik süresi yetmediği için başmanlığa adaylığını koyamayan Ünal Aysal, 2010 için iddialı geliyor. 2010'da yapılacak başkanlık seçimine katılmasına kesin gözüyle bakılan Aysal, camianın önde gelen isimleriyle şimdiden görüşmelere başladığı ve çok güçlü bir kadroyla başkanlık yarışına gireceği kulislerde dolaşan 1 numaralı haber durumunda...

Serveti yaklaşık 5 milyar dolar

Ünal Aysal'ın adaylığına sıcak bakanlar arasında İnan Kıraç, eski başkanlardan Ali Tanrıyar ve Selahattin Beyazıt gibi önemli isimlerin de yer aldığı belirtiliyor. Türkiye'nin sayılı zengin işadamları arasında gösterilen Ünal Aysal'ın servetinin 5 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Aysal, Özhan Canaydın döneminde kulübün hisselerini AIG'- den devralmış ve sonrasında tekrar kulübe devretmişti.

kaynak:maraton.com
bu haberin doğruuluk payı nedir sizce

Drogba: Servet müthiş biri...

Fildişi Sahili Milli Takımı?nın en değerli yıldızı olan 30 yaşındaki futbolcu, başarılı savunma oyuncumuz için "İngiltere?deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş biri" dedi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Takımımız önceki akşam Fildişi Sahili karşısında İzmir?de önemli bir prova yaparken, herkesin gözü konuk takımın yıldızı Didier Drogba?nın üzerindeydi. İngiltere?de Chelsea?de forma giyen ve değeri yaklaşık 40 milyon Euro olan Fildişi Sahilili futbolcu, maçın son anlarında attığı golle takımını 1-1?lik beraberliğe taşırken, başarılı futbolu yanında hırsı ve kazanma arzusuyla da ön plana çıktı.

20. dakikada Servet Çetin ile giriştiği mücadelede sağ ayak bileğine aldığı darbeyle acıyla kıvrandı, kramponu yırtıldı, ama Drogba hırsla, maça devam etmekte kararlıydı. Mücadeleci futboluyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu maç sonrası sahada kendisine sıkıntılı anlar yaşatan Servet?ten ise övgüyle söz etti. Galatasaray?da forma giyen milli futbolcumuzun sahada kendisine çok sıkıntı yaşattığına dikkat çeken Drogba, " İngiltere?deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş adam. Nefesini oynarken ensemde hissettim. ''

Bu ihtiraslara yakın biri olarak söyliyim bunun doğruluk oranı oldukça yüksek.
Ben burada daha öncede Ünal Aysal'ın başkanlık için beklediğini bunu hayal ettiğini söylemiştim.
Şimdi önündeki 10 yıllık süre engelide kalktı ama Ünal Aysal,Polat'a karşı hemen ilk seçimde aday olur mu o kesin olarak bilinmiyor.Benim tahminim 2010da değilde 2012 de aday olacağı yönünde.

bu taklitçi kulübü fb fb üniversitesi için çalışmalara başlamış arkadaşlar her alanda bizi örnek alıyorlar ama üzerlerine toz kondurmuyorlar biz iç çekişmelerle uğraşırken bizi geçerlerse hiç şaşırmayın sakın

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
bu taklitçi kulübü fb fb üniversitesi için çalışmalara başlamış arkadaşlar her alanda bizi örnek alıyorlar ama üzerlerine toz kondurmuyorlar biz iç çekişmelerle uğraşırken bizi geçerlerse hiç şaşırmayın sakın
Kaynak nedir? Istanbul´da mi yapmayi düsünüyorlarmis?

Hakan Avci' Alıntı:
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Kaynak nedir? Istanbul´da mi yapmayi düsünüyorlarmis?

FB Üniversitesi geliyor
13 Şubat 2009 Cuma 11:17
Fenerbahçe'de sık sık gündeme gelen üniversite kurma projesi için girişimler sürüyor.
Hazırlık çalışmaları doğrultusunda öncelikle Fenerbahçe Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı"nı kuran sarı-lacivertli kulüp, kuruluş için her türlü yardıma hazır olduğunu vaat eden kongre ve yüksek divan kurulu üyesi Lütfü Tomuş"a da hazırlık çalışmaları için görev verdi.

Kuruluş çalışmalarıyla ilgili detaylı bir rapor hazırlamak için başkan Aziz Yıldırım"ın yetki verdiği Tomuş, raporunu Aziz Yıldırım"a sundu.

Geçtiğimiz günlerde kulüp binasına davet edilerek çalışmalar ilgili değerlendirme toplantısına katılan Tomuş"un, izlenmesi gereken yol konusundaki fikirlerini, kulüp genel sekreteri Vedat Olcay"ın yönetim kuruluna sunacağı öğrenildi.

ULUSLARARASI KÖLN SPOR ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROJESİ

Lütfü Tomuş, inceleme ve araştırmaları sonucunda hazırladığı fizibilite raporunda kurulacak olan Fenerbahçe Üniversitesi"nin Spor Bilimleri Fakültesi ile faaliyete başlamasının yerinde bir karar olacağı önerisinde bulundu.

Fakültenin, alanında iddialı olması için Uluslararası Köln Spor Üniversitesi ile işbirliği olasılıkları konusunda yetkililerle ön görüşmeler
yapan Tomuş"un, Alman eğitim kurumunun yetkilileriyle önümüzdeki günlerde kapsamlı görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü"ne başkan adayı olduğu 19-20 Şubat 2000 tarihindeki genel kurulda projeleri arasında Fenerbahçe Üniversitesi"ni kurmak olduğunu da açıklayan Lütfü Tomuş, tarafsız üyelerden gerekli ilgiyi göremediği için seçimden bir gün önce adaylıktan çekilmişti.

Galatasaray?ın Çek golcüsü Milan Baros, UEFA resmi sitesi www.uefa.com için futbolseverlerden gelen soruları cevapladı. UEFA?nın haberinde, Milan Baros?un Hakan Şükür efsanesinin yerini doldurmak gibi zor bir görev için Galatasaray?a geldiği ve takımın gol yükünü çekerek kısa sürede taraftarın sevgilisi haline dönüştüğünden söz edildi.

Uefa.com, Milan Baros?a gelen yüzlerce sorudan seçtiklerini Çek oyuncumuza iletti ve yanıtları bugün resmi sitesinde yayınladı. Sorular ve cevaplar şöyle:

Bordeaux maçı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mert Soyer, 15, İzmir

Milan Baros: İki takımın da şansları eşit. İlk maçı deplasmanda oynamak avantaj olabilir. Orada iyi bir sonuç alırsak burada da yenebiliriz. Kolay olmayacak ama umuyorum turu geçeceğiz. İyi bir kadroları ve (Marouane) Chamakh, (Yoann) Gourcuff gibi iyi hücum oyuncuları var. Savunmaları da iyi, çok gol yemiyorlar.

Harry Kewell ile birlikte Liverpool?dayken İstanbul'da Şampiyonlar Ligi finali oynadınız. Şimdi Galatasaray?la yine İstanbul?da, bu kez UEFA finali oynar mısınız?
Duran Yıldız, Frankfurt-am-Main, Almanya

Bunu aramızda konuştuk. Şükrü Saraçoğlu?nda final oynayıp kazanmak fantastik olur. Ama finale yolculuk çok uzun. Ve birçok da iyi kulüp var karşımızda. Favori görüldüğümüzü sanmıyorum ama sabırlı olup adım adım gitmeliyiz. Şimdi önümüzde Bordeaux var ve neler olacağını göreceğiz. Ama hepimizin hayali final.

Sizi Galatasaray?da izlemek muhteşem! Nedir performansınızdaki yükselişin sırrı?
Barbaros Sezer, 27, Toronto, Kanada

Teşekkür ederim. Düzenli oynuyor olmam ve teknik direktörün bana güvenmesi ilk nedenler. İhtiyacım olan da buydu. Bunun da ötesinde, hücumu çok düşünen bir takımımız var ve çok pozisyon yaratıyoruz. Ben de şu ana kadar takıma gayet iyi uyum sağladım. Umarım bu devam eder.

Kariyerinizde en çok hangi kulüpte oynamaktan keyif aldınız?
Wojtek Zdrojkowski, Londra

Tabii ki Liverpool günlerimi hatırlarım. Oradaki yıllarım muhteşemdi ve onları asla unutmayacağım. Galatasaray ikinci favorim.

Karşılaştığınız en iyi savunmacı kimdi?
Andre Dega Barros, 28, Brezilya

Birini seçmek zor. Ama Rio Ferdinand ya da John Terry. (Marcel) Desailly?ye karşı da oynamıştım. Hepsi çok iyi savunmacılar.

Şu ana kadar kariyerinizde en unutulmaz olan ne?
Chi-Chio Suen, 15, Hong Kong, Çin

İstanbul?da 3-0 geriden gelip penaltılarla kazandığımız Şampiyonlar Ligi finali. Kariyerimde şu ana kadarki en büyük andı.

En çok sevdiğimiz Türk yemeği hangisi?
İbrahim Erhan Arslan, 20, Türkiye

Her maçtan sonra kebap ve lahmacun yeriz. Bunun dışında pek bir şey tatmadım ama kebap güzel!

Galatasaray efsanesi Hakan Şükür?le kıyaslanmanız hakkınızda ne düşünüyosunuz?
Metecan Kanbur, 18, İstanbul

Onurlandırılmış hissediyorum. Geçen sezon futbolu bıraktı ve gol attıkça onunla kıyaslıyorlar beni. Umarım bu devam eder. Büyük bir forvetti, çok gol attı. Eğer beni onunla kıyaslıyorlarsa bu işimin iyi bir yansımasıdır.

İngiltere ve Fransa ile kıyaslanınca Türkiye?de oynamak nasıl?
Michael Aksoy, Sydney, Avustralya

İngiltere Premier Ligi dünyada en iyi. O nedenle kıyaslayamazsınız. Ama Fransa Ligue 1 ile kıyaslanabilir. Türkiye?de altı ? yedi kulübün bol yabancı oyunculu çok iyi kadrosu var. Gelmeden önce Türkiye liginden ne beklemem gerektiğini bilmiyordum ama altı-yedi aylık tecrübenin ardından diyebilirim ki üst kalitede bir lig.

Euro 2008?deki Türkiye ? Çek Cumhuriyeti maçı Türk futbolu hakkında görüşlerinizi değiştirdi mi?
Ünal Karakaya, Türkiye, İstanbul

Hayır. Euro 2008?den önce de Türkiye?nin çok iyi bir takım olduğunu biliyordum. Bunu geçen yıllarda büyük turnuvalara katılarak göstermişlerdi. Euro 2008 onlar için çok güzeldi, Almanya?ya biraz da kötü şans eseri elendiler. O yüzden Türkiye liginin de kolay olmasını beklemiyordum.

Galatasaray?daki en iyi arkadaşınız kim?
Mert Soyer, 15, İzmir, Türkiye

En iyi arkadaşlarım yabancılar içinde mesela Harry Kewell, Lincoln, Fernando Meira ve Morgan De Sanctis.

Taraftarının bağlılığıyla ünlü iki kulüpte oynadınız. Galatasaray ve Liverpool taraftarını kıyaslar mısınız?
Berk Kak, 15, Podgorica, Karadağ

İki kulübün de olağanüstü taraftarı var. Kulüpleri onlar için her şey demek. Taraftardan böyle bir destek hissetmek çok önemli. İki taraftar grubunun da şu ana kadar futbolda gördüğüm en iyi şeyler olduğunu düşünüyorum.

Neden Galatasaray?ı seçtiniz?
Mikail Öztürk

Başka ülkelerden de teklif vardı ama Galatasaray benim ve eski kulübüm Lyon?un beklentilerini karşıladı. Çok iyi bir kadrosu olduğunu, her sene şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi?ne oynadığını düşündüm. Küme düşmeye oynamaktansa değişik bir ülkede oynamak her zaman daha iyi bir seçenektir. Bu takımın kupalar kazanma şansı çok yüksek.

Oyun sırasında takım arkadaşlarınızın dilini anlamak zor mu? Türkçe öğreniyor musunuz?
Merve Karabulut, İstanbul, Türkiye

Sahada gereken basit ifadeleri biliyorum ama zaten sahada İngilizce konuşulur ve anlaşırız.

Galatasaray?ı sizin için özel yapan ne? Ve 2000-2001?deki gibi Avrupa?nın öncü kulübü olması için Galatasaray?a ne gerektiğini düşünüyorsunuz?
Hulusi Bahçıvan, Türkiye, İstanbul

UEFA Kupası?nı kazanmak!! (Gülüyor) Takımımız çok iyi ama konuşmak için daha eleme turunun başlangıcı çok erken. Sabırlı olmalıyız. Bu kupada birçok rakibimiz var.

Gollerden sonra taraftarlar adınıza tezahürat yapıp şarkılar söylediğinde ne hissediyorsunuz?
Semih Kiremit, Hollanda

Güzel bir duygu. Futbol oynamamızın nedeni de böyle başarı ve keyif elde etme isteği. Taraftarın şarkıları, işinizin güzel bir ödülü.

Lyon?da hayal kırıklığıyla geçen iki sezonun ardından Türkiye?de yeniden gol kralısınız. Hücumda yeniden odak noktası olmak için ne yaptınız?
Ferdi Eryılmaz, 27, Saint-Etienne, Fransa

Düzenli oynamam çok önemli. Yedekteyken gol atmak zordur! Lincoln, Kewell ve Arda (Turan) gibi pozisyon yaratan futbolcuların etrafımda olması da çok önemli.

Türkiye?deki bu başarı ve gollerin ardından daha büyük mücadeleler ilginizi çekiyor mu?
Alper Turfan, 19, Koblenz, Almanya

Futbol her zaman, her yeni sezon mücadeleler demektir. Şimdi Türkiye ligini ve UEFA Kupası?nı kazanmak istiyoruz. Sezon bittiğinde başarılı bir yıl olup olmadığını göreceğiz. Daha fazla gol atabilirsem harika olur. Toplamda 20 golüm var ve 30?a ulaşırsam bu gerçekten fantastik olur.

CİM BOM MURADINA ERDİ!..

Galatasaray?a büyük müjde!..

Sarı kırmızılı kulübün, Riva arazisi ile ilgili proje için Anıtlar Kurulu?ndan beklediği onay sonunda çıktı!..

Anıtlar Kurulu?nun verdiği inşaat izni ile Riva?ya tam 850 adet villa yapmayı planlayan Galatasaray Yönetimi, buradan müthiş bir gelir elde edecek!..

360 bin metrekarelik alana inşaat yapabilecek olan sarı kırmızılı kulübün, 850 villadan 200-250 milyon dolar arasında bir gelir elde etmesi bekleniyor!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

Mehmet Özcan' Alıntı:
CİM BOM MURADINA ERDİ!..

Galatasaray?a büyük müjde!..

Sarı kırmızılı kulübün, Riva arazisi ile ilgili proje için Anıtlar Kurulu?ndan beklediği onay sonunda çıktı!..

Anıtlar Kurulu?nun verdiği inşaat izni ile Riva?ya tam 850 adet villa yapmayı planlayan Galatasaray Yönetimi, buradan müthiş bir gelir elde edecek!..

360 bin metrekarelik alana inşaat yapabilecek olan sarı kırmızılı kulübün, 850 villadan 200-250 milyon dolar arasında bir gelir elde etmesi bekleniyor!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

arkadaşlar riva böyle değerledirilirse yani üzerine villa yapılıp satılırsa elimizde değer kalmayacak halbuki kiralama yapılsa hem aylık getirisi olur hemde arsamız elimizde kalır yanlış mı düşünüyorum yada yönetimin düşüncesi ne acaba?

Galatasaray?ın İsveçli oyuncusu ikinci kez bıçak altına yatacak...

STAR'ın haberine göre kalçasından ameliyat edilecek olan Tobias Linderoth?un böylece futbol hayatının da sona ereceği belirtildi.

CİM-BOM?UN yüzünü bir türlü güldürmeyen Linderoth sona yaklaştı.

Kalça kemiğinde büyüme teşhisi ile daha önce ABD?de ameliyat olan ve bir süre rehabilitasyon dönemi geçiren İsveçli futbolcu yeniden sahalara dönse de Kayseri maçında ayak bileğine darbe alıp yine takımdan ayrı kaldı. Ancak Linderoth?un asıl sorununun yine kalçasında olduğu ve ikinci kez ameliyat edileceği belirtildi. Galatasaray Sağlık Kurulu bu gelişmeleri kamuoyundan gizlerken, Linderoth?un ameliyatından sonra futbol hayatına devam edemeyeceği kaydedildi.

Geçen sezon 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Linderoth?a yılda 1.2 milyon euro ödeniyor..

Alıntı: maraton

Doğruluk payını bilen var mı?

Skibbe'nin yerine Hagi
Galatasaray'da 5-2'lik Kocaelispor yenilgisi teknik direktör Michael Skibbe'yi koltuğundan etmek üzere... Maç sonrası yöneticiler Hagi ile bir araya gelirken, Rumen teknik adama resmi teklif yapıldı.

Hagi, Kocaelispor maçını tribünden izlemişti.

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Kocaelispor'a sahasında 5-2 yenilerek hem tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini alan hem de şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan daha bırakan Galatasaray'da yönetim, kötü gidişe 'dur' demek için harekete geçti.

Maç sonrası olağanüstü toplanan Galatasaray yönetim kurulu toplantısından erken çıkan Fubol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, futbol şubesi sorumlularından Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Polat Towers'ta George Hagi'yle bir araya geldi.

Bu görüşme yaklaşık 2 saat sürerken, Galatasaray yönetiminin eski futbolcu ve teknik çalıştırıcıları Hagi'ye teknik direktörlük görevi teklif ettiği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi toplantıyı 'sır' gibi saklarken, Hagi'nin yöneticilere olumlu görüş bildirdiği öğrenildi.

Hagi'yle yöneticilerin görüşmesinin bitiminin ardından, yine Polat Towers'ta Adnan Polat ve teknik danışman Karl Heinz Feldkamp ile buluşan bu 3 yönetici, Hagi'yle yapılan görüşmenin detaylarını başkana anlattı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Adnan Polat ve yönetiminin gün içinde Michael Skibbe ile yolarını ayırarak Hagi'yi takımın başına getirmesi bekleniyor.
NTVSPOR

1)Oyunculara yüksek miktarda para cezası kesilecek.
2)Ümit Karan ve Sabri kadro dışı bırakılacak.
3)Bundan emin değilim ama Morgan muhtemelen kesik yiyecekmiş bir dahaki hafta.
4)Bordeaux maçına kimin takımın baında çıkacağı belli değil.(anlayan anlamıştır.)Sonrası içinse Skibbe'nin adı hiç söylenmiyor bile.

Bunlar benim duyduklarım bayada emin olarak aldım haberi.Bunları yazarken bile açıklama yapılabilir ama muhtemelen yarın bir açıklama gelecek.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
3)Bundan emin değilim ama Morgan muhtemelen kesik yiyecekmiş bir dahaki hafta.

söyledikleriniz zaten basında çıkan bilgiler ancak 3.madde biraz şaşırtıcı. Galatasaray kalesinde bir dahaki hafta kimin oynayacağını duyum almak olmayacak birşey çünkü. ayrıca her ne kadar hatalar yapsa da son maçlarda, kariyeri ve futbolculuğuyla Sanctis'i ne Aykut ne Orkun kesebilir. Skibbe gidip, yerine başka bir hoca gelecek olsa da.

Sabri'nin kadro dışı kalmasının mantığını bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Ben de sevmiyorum adamı, bazen güzelce anıyorum ama olaya yönetimsel açıdan bakmak lazım. Şimdi bu adam bizim ilk 11 oyuncumuz ve milli takımda dahi oynuyor. Her gelen teknik adam da oynatıyor. Sakat olmadığı zaman da her maçta oynuyor. Şimdi neden Sabri? Tamam Karan ruhsuz, hiçbir şey yapmıyor, koşmuyor, etmiyor da Sabri için bunları söyleyemeyiz. Yetenekleri kısıtlı da olsa, çoğumuz için futbolcu dahi olmasa yine kadro dışı kalacak birşey göremiyorum ben. Yada şunu açıklamalılar. Neden kadro dışı kaldı?

Ben tekrar söylüyorum Sabri'yi sevmiyorum ama yönetimden yardımcı antrenörü gönderme tarzı bir girişim bu hamleyle birlikte gelecekmiş gibi geliyor. Heleki Skibbe Bordeaux maçına çıkar ve kazanırsa bizler Sabri ve Karan'la uyutulabiliriz sanırım.