Gündemden

Metin Kuruçay' Alıntı:
Osman Tamburacı az önce TV' de Lincoln' ün senelik ücretini ödemek istemeyen GS Yönetimi' nin bilinçli olarak Bülent Korkmaz' ı tetikçi olarak kullandığını ve ekonomik krizi aşmayı hedeflediğini söyledi.

Eğer durum böyle ise, iki kere yazıklar olsun.

Her keze inan ama Osman Tanburacı'nın bu yönetimden tüyo almışçasına yaptığı yorumlara inanmı Metin Bey.
Onun Bülent seçiminden dolayı hem Bülent'e hemde yönetime karşı kuyruk acısı var iki tarafıda suçlayan yorumlar yapması çok doğal.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Metin Kuruçay":1kq5pmag]Osman Tamburacı az önce TV' de Lincoln' ün senelik ücretini ödemek istemeyen GS Yönetimi' nin bilinçli olarak Bülent Korkmaz' ı tetikçi olarak kullandığını ve ekonomik krizi aşmayı hedeflediğini söyledi.

Eğer durum böyle ise, iki kere yazıklar olsun.

Her keze inan ama Osman Tanburacı'nın bu yönetimden tüyo almışçasına yaptığı yorumlara inanmı Metin Bey.
Onun Bülent seçiminden dolayı hem Bülent'e hemde yönetime karşı kuyruk acısı var iki tarafıda suçlayan yorumlar yapması çok doğal.[/quote:1kq5pmag]

Ben Bülent Korkmaz' a inanmıyorum.

Bu kulüpte yabancı ve yıldız oyunculara karşı her zaman bir çekememezlik olmuştur.

Roman Kosecki gelmiştir aynı şekilde hem de Adnan Polat tarafından gönderilmiştir. (1992' de)

Senaryo aynıdır. İçerideki oyuncular Lincoln' ün aldığı parayı hazmedememektedir. Sabri, Karan ve Arda, Lincoln' e bilerek pas atmadığında çıt çıkmaz iken Lincoln' ü Barış Özbek gibi koşmadığı için medyaya gammazlayan Hasan Şaş' a kimse yüklenmemektedir.

Altay kupa maçında yardımcı antrenör Burak Dilmen' i tehdit eden Karan' a hiç bir şey yapılmazken, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Nonda yerine Lincoln' ü oyundan alıp gestapovari tavırlarla soyunma odasına yollayan kişilere hiç ses çıkarılmamakta, Lincoln' ün hırsı bile gözönüne getirilmemektedir.

Sonucunda Lincoln ne yaparsa yapsın içerde oluşan, ve evet artık buna ben "çete" diyorum, Lincoln' ü pes ettirmiştir.

Florya' daki bu "çete" artık dağıtılmalıdır.

Hep söylendiği gibi ise yani kimse Galatasaray' dan büyük değil ise, ilk kez bu kural, "çete" üzerinde uygulanmalıdır.

Fatih Altaylı hep şöyle bitirir yazıları: Ne zaman adam oluruz.

Şimdi ben de bunun cevabını veriyorum.

Yıldız futbolcularımızı içerdeki "çete"' ye kurban vermediğimiz zaman.

Rio De Janerio?ya uçan Lincoln, hareketinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray?ın aldığı her başarısız sonucun faturasının kendisine kesilmesine anlam veremediğini söyledi.

Brezilyalı yıldız, "Bülent Korkmaz?la ya da kulübümle herhangi bir sorunum yok. Ancak, gerçek duygularımı söylersem; evet, bazı zamanlar hak etmediğim olaylar yaşadım. Galiba kendimi tam ifade edemiyorum. Nedense her başarısız sonucun ardından hep ben suçlu oluyorum" diye konuştu.

Lincoln Hamburg maçlarında oyundan alındıktan sonra Bülent Korkmaz?a tepki göstermesi konusunda da, "O maçlarda elimden geleni yaptım. Fakat takımın bana en çok ihtiyacı olduğunu düşündüğüm anlarda oyundan çıkarılmak beni üzdü" dedi.

Bu arada Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Lincoln bizden izin istedi ama biz bu izni kendisine vermedik. Geri döndüğünde cezası neyse alacak" açıklamasını yaptı. Gelen bilgiler ise Brezilyalı oyuncunun sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılacağı ve lig bitince de gönderileceği yönünde.

kaynak:hürriyet
...................................................................................................
KARE AS'ı bozunca...

24 Mart 2009 Salı * 08:20

G.Sarayımız, ligde Kewell-Lincoln-Arda-Baros dörtlüsünün ilk 11'de başladığı 7 maçı da kazandı. Diğer 6 galibiyetin beşinde karenin en az üçü 11'deydi.

Galatasarayımızda Kewell-Lincoln-Arda- Baros dörtlüsünün birlikte oynamasının takımının performansına etkisi büyük. Bu dörtlünün ceza veya sakatlık gibi nedenlerle bozulması sonuçları hep olumsuz etkiledi. Bunun son örneği Lincoln'ün takımdan kesilmesinde yaşandı ve Galatasaray zaten Baros'un cezalı olduğu maçta Brezilyalı yıldızını da kullanamayınca altın tepside sunulan fırsatı tepmiş oldu.

KORKMAZ İLE BİR DEFA
Galatasaray, bu sezon Kare As'ın birlikte 11'de başladığı 7 lig maçını da kazandı; hiç puan kaybetmedi. Diğer 6 galibiyetin beşinde de bu dörtlünün en az üçü 11'deydi. Ligde 25 maçta kaybedilen 31 puanın tamamı, Kare As'ın bozulduğu karşılaşmalarda yaşandı. Bülent Korkmaz döneminde bu dörtlü sadece bir maçta ilk 11'de başlayabildi. 25 haftada 13 galibiyet alabilen sarı-kırmızılılar sadece iki deplasmanda bu dört yıldızını ilk 11'de başlatabildi.
Kaynak: Sabah

Güiza'nın rekoru tehlikede!
İspanyol spor basını, İbrahim Kaş'ın da formasını giydiği Getafe takımının en golcü futbolcusu olan Roberto Soldado'nun, Daniel Güiza'nın elinde olan Getafe kulübünün gol kralılığını kırmak üzere olduğuna dikkat çekti.

Getafe'in, geçen hafta sonu Recreativo karşısında 1-0 yenik düştüğü maçta 2 gol atarak takımına galibiyeti getiren Soldado ile 2005-2007 sezonlarında Getafe formasını giyen Güiza arasında kıyaslama yapılmaya başlandı. 2006-2007 sezonunda 11 gol atarak Getafe kulübünün tarihinde 1. ligde en fazla gol atan oyuncu olan Güiza'ya çok yaklaşan Soldado, bu sezon şimdiye kadar oynanan maçlarda 10 gol attı.
-----------------------------------------------------------------------------------
Real Madrid'in reserve takıında vardı geçen senelerde. Fm'de hep karşıma çıkardı.
Ayrıca nedir bu Guiza'nın dramı. Bir rekoru vardı oda yok artık :)

Gerçek adını biliyor musunuz?
Mehmet Demirkol, G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Demirkol bugün G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile ilgili ilginç bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı:

Müstahakınızı versin

Bülent Hoca?nın asıl adı Cesur?dur bilirsiniz. Ana-babası ona Cesur kardeşine de Mert adını koymuş. İşgüzar bir nüfus memuruna rast gelmişler, o Bülent yazmış deftere.
Cesur Korkmaz?a ?korkak? diyorlar şimdi. Lincoln?ü oynatmadığı için. ?Ben oynamasam iyi olur, Brezilya?ya gideceğim. Lütfen beni gönderin diyen?, oynadığı her maçta kendisini yerlere atan, Galatasaray?a geldiğinden bu yana toplasan 5 deplasmana gitmeyen adam kahraman, UEFA Kupası Finali?nde çıkık kolla oynayan Büyük Kaptan ?korkak?...
Şimdi söyleyin Lincoln?ü oynatmak mı korkaklıktır, oynatmamak mı? Tüm bu sıkıntıyı çekeceğini bile bile böyle bir karar verebilecek olan babayiğit var mı aranızda? Demek korkak! Tam tersine buna deli cesareti derler!
Yanlış, fazla defansif, fazla inatçı, gereksiz kavgacı, fazla cesur... Hepsini anlarım. Ama korkak!
Allah müstahakınızı versin emi!

İllüzyon kurbanı

Galatasaray?ın temel sorunu Lincoln değil, fizik kondisyonu. Rakibin değerlendirmesi önemlidir. Ivica Oliç, Hamburg maçının ardından en dikkat çekici konuşmaları yapan adamdı. Ve söyledikleri arasında en ilgi çekici olanı da Galatasaray?ın fizik durumuyla ilgiliydi. ?Rakibimizin fizik kondisyonunun bu kadar kötü olduğunu düşünmemiştim.?
Bu, iki Alman teknik adamın bıraktığı miras olabilir mi? Bordeaux maçında 60?larda, Hamburg maçında 50?lerde ve Eskişehir maçında ilk yarıda biten bir fizik depo. Bunu açıklamak kolay değil.

Bu nasıl olabilir? Bana kalırsa bu iki Alman da bir illüzyona kapıldı. Servet ve Mehmet Topal?ın olmayışı Galatasaray?da post-Aurelio sendromuna yol açmış gibi. Bu iki oyuncunun ekstra oyunları her ne kadar gerekli övgüyü alsa da önemlerinin büyüklüğü tam anlaşılamamış. Yokluklarının sarsıcı etkisi tahmin edilememiş. Bu oyuncular olmadan Galatasaray?ın yeteneklerini taşımak mümkün olmuyor. Diğerleri hazır olmadan ekstra yük alıp kendilerini zorlayınca takımda 90 dakika oynayacak bir tek adam dahi kalmadı.

İki Alman Servet ve Topal?ın katkılarının takımı taşıdığını belli ki çözememişler. Takımın bu fizik durumunun başka bir açıklamasını bulamıyorum.

Onur Yavuz' Alıntı:
Son olarak Berk, Sabri ve Ümit Karan ile Hasan Şaş´ı aynı kefeye koymak bana göre büyük bir hatadır. Şaş´ı değerlendirirken yaşını, oynadığı bölgeyi ve geçirdiği uzun süreli sakatlık dönemini de dikkate almak gerekir. Ben O´nun oyununu gençliğininde de beğenmezdim diyorsan 'sadece' saygı duyarım. Şu gidene kadar, bu gelene kadar kombine ve lisanslı ürün almayacağım da ne demek? Sen Galatasaray taraftarısın...

Onur Abi,

Bu oyuncuları aynı kefeye koymak hata değildir, bu isimler kulübün kanayan yaralarıdır. Gençleri kulüpten soğutan, yabancıları dışlayan oyuncurdan bahsediyoruz değil mi? Ben oyunlarından bahsetmiyorum, değindiğim konu farklı.

Evet, ben Galatasaray taraftarıyım. Benim ailemde Galatasaraylı... Ben bu kulüp için gerekirse okulu asıyorum, insanlarla tartışıyorum. Sıradan taraftarlar olarak maddi açıdan kulübe kattıklarımızın hesabı bile yapılmaz, bizim açımızdan tabi... Biz ailecek bunları yaparken kendilerinin bilgisayar oyunu oynadığını sanan yönetim, o arma için neler vereceğimizi bilmeyen oyuncular, stajyer hocalar... Bunları çekmeye mecbur muyum, milyonlarca taraftar mecbur mu? Ben Galatasaray taraftarıyım, çok iyi bir Galatasaray taraftarıyım. Ama salak değilim! Umarım birgün birisi insanların bu kulüp için neler yaptığının farkına varır.

Kewell da rahatsız!

G.Sarayımız, Lincoln krizi ile boğuşurken, sarı- kırmızılı takımımızın Avustralyalı yıldızı Kewell da takımın gidişatından rahatsız. Eskişehirspor maçı öncesinde hafta boyunca Florya'daki taktik çalışmalarda kanatlarda görev yapan ve forvette Ümit Karan-Nonda ikilisini deneyen teknik kadronun kendisine sağ kanatta görev vereceğine inanan Kewell maça birkaç saat kala yapılan değişiklikle şaşkına döndü.

Bülent Korkmaz'ın yedek bıraktığı Lincoln'ün yerinde tek forvet Ümit Karan'ın arkasında görev verdiği Kewell, Mehmet Güven ile değişip yedek kulübesine geldiğinde yüz ifadesiyle olumsuz tepki vermiş ve kalan dakikaları başı ellerinin arasında izlemişti. Maç sonunda takım arkadaşlarına "Hamburg maçında stoperde oynadım ama bu maçta kanatta oynamalıydım. Lincoln'ün pozisyonunda oynattılar. Üstelik gole ihtiyacımız varken de oyundan aldılar" diye serzenişte bulunduğu öğrenildi.

-------------------------------------------------------------

Başımızda böyle bir hoca varken daha çok sorunla boğuşuruz.
Yarın öbür gün Baros da isyan çıkartırsa, sorumlu olarak yine Lincoln gösterir başımızdaki zihniyet...

LİNCOLN KADRO DIŞI KALMAYACAK
Galatasaray ülkesine izinsiz giden Lincoln için antrenmanda zabıt tutturdu. Yönetici Haldun Üstünel, Lincoln'ün gereken cezayı alacağını, ancak kadro dışı kalmasının söz konusu olmadığını açıkladı.
Galatasaray'da, Eskişehirspor maçının ardından futbolculara verilen 2 günlük izin sona ererken, Brezilyalı oyuncu Lincoln, izinsiz gittiği ülkesinden dönmedi.

Lincoln, sarı-kırmızılı ekibin sabah yapılan antrenmanına katılmazken, yöneticilerin, Brezilyalı futbolcunun idmana gelmemesini noter vasıtasıyla tespit ettirdiği öğrenildi. Kulübün, katılmadığı her antrenman için Lincoln'e para cezası vereceği belirtildi. Lincoln'ün, kulübü arayıp, Pazartesi günü döneceğini bildirdiği ifade edildi.
Üstünel: Kadro Dışı Kalması Söz Konusu Değil
Galatasaray'da izinsiz ülkesine giden Lincoln'un antrenmana katılmaması üzerine bir açıklama yapan futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel, bu futbolcuya gereken cezanın verileceğini söyledi.
------------------------------------------------------------------------------
Bakalım daha neler göreceğiz bu sene...

Bülent Korkmaz beni acayip hayal kırıklığına uğrattı.
Bülent bu gidişle takımda güveneceği tek oyuncu bulamayacak.
Kendi oyuncusuyla anlaşamayan, oyuncusuna güven vermeyen bir hoca nasıl olupta bşarılı olmayı hedefliyecek?
Yıldızları ile sürekli tabiri caizse 'sidik yarıştıran' Bülent Korkmaz şu takımdaki en karakterli ve profesyonel oyunculardan Kewell'a bile böyle bir zerzenişte bulunduruyorsa dahada yorum yapmam.

Buraya yazıldımı bilmiyorum ama Milliyet gazetesinin haberine göre Adnan Polat :''Fener Lincoln'ü isterse seve seve veririz'' demiş .

Zaten Adnan Polat gibi bir başkandan herşeyin beklendiği gibi bu da beklenirdi

İlahi Emin... Haberi yapan gazete Milliyet ve sen bu habere inanarak Adnan Polat´a taş atıyorsun.

Çoğu kişi Meira´nın satılması nedeniyle Adnan Polat´a öfkeli ama bence doğru bir karar verildi zamanında. Bedeninde Galatasaray, beyninde Zenit forması olan bir oyuncudan hayır gelmezdi bize...

Onur Yavuz' Alıntı:
İlahi Emin... Haberi yapan gazete Milliyet ve sen bu habere inanarak Adnan Polat´a taş atıyorsun.

Çoğu kişi Meira´nın satılması nedeniyle Adnan Polat´a öfkeli ama bence doğru bir karar verildi zamanında. Bedeninde Galatasaray, beyninde Zenit forması olan bir oyuncudan hayır gelmezdi bize...
İçinde Adnan Polat ismi geçiyorsa Fotomac'ın bile haberine inanırım abi (Özelliklede olumsuz bir haber ise)

ben adnan polat ın 2 vazgeçilmezine karşıyım adnan sezgin ve kalli birde teknik direktör seçimleri yoksa iyi başkan hele fenere öyle bişey diyeceğini hiç sanmıyorum biz bu kolpacı gazetelere inanıp başkanı hedef alalım diye yapılan oyunlara gelmeyelim

LİNCOLN ZENİT'E ÇOK YAKIN!
Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.
Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

--------------------------------------------------------

Eserin ile gurur duy Bülent Korkmaz...

osman tamburacı demişki;

Bir ufak hatırlatma;
Bütün gazetelerin ?haftanın panoraması?nda 21 asist ve 9 golle liste başı olan Lincoln Galatasaray?dan kovuluyor!
Güldürmeyin beni!
........................................
şimdi hepsi bütün medya, yazarlar, lincolnün gitmesini istiyor onu yerden yere vuruyolar neden ki acaba??
büyük ihtimalle gidcekde ama şimdi sanki zemin hazırlıyolar bakın lincoln böle böle şeyler demiş zaten disiplinsiz falan diye..

futbolcuya dayalı üzen dedikleri şey lincoln içn mi yoksa lincolnün gitmesini isteyenler için mi ben pek anlayamadım sizce? cevap çok açık ama anlayabilene ...

Bülent Korkmaz, takıma ceza idmanı yaptırmak istedi. Hasan Şaş buna karşı çıktı. Tartışma giderek büyüyünce olan oldu.

Kara bulutlar Galatasaray'ın üzerinden dağılmak bilmiyor. Türkiye Kupası'ndan elenen, UEFA defterini kapatan, ligde kötü sonuçlar alan, sakatlıklarla boğuşan, Brezilyalı yıldızı Lincoln ile sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı takımda bir skandal da dün meydana geldi.

AVUKATIMI ÇAĞIRIN
Yeni Şafak'ın haberine göre, Sabahki idmanda teknik direktör Bülent Korkmaz ile Hasan Şaş birbirine girdi. Genç hocanın ceza idmanı yaptırmak istediği tecrübeli oyuncu yapmamakta diretti. Bunun üzerine ikili arasında sert bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından Hasan Şaş, ?Avukatımı çağırın? diye bağırarak idmanı terk etti.

ŞAŞ PİŞMAN OLDU
İdman Hasan Şaş'sız devam ederken yıldız oyuncunun avukatı kulübe geldi. Hasan, akşam idmanında ise hiçbir şey yaşanmamış gibi takımla birlikte çalıştı. Bülent Korkmaz ile Hasan'ın biraraya gelmekten kaçındığı, ikilinin son derece moralsiz oldukları öğrenildi.

KORKMAZ O'NU ARTIK İSTEMİYOR
Korkmaz, sezon sonunda bitecek mukavelesinin uzatılmak istenmediği Hasan Şaş için yönetime, ?Planlarım arasında çok büyük yer kaplıyor. Bu kadar genç oyuncuların çok olduğu bir kadroda onun gibi bir ağabeyin olması şart' demişti. Ancak son yaşanan bu olayın Bülent Korkmaz'ın Hasan Şaş ile ilgili görüşlerini değiştirdiği öğrenildi.

---------------------------------------------------------------
Bir haber sitesinden alıntıladım arkadaşlar.Sizce gerçeklik payı var mıdır??

ne yenilgiler ne kupalardan elenmeler hepsi bir yanada böyle haberlerin çıkması çok üzüyor insanı.biz GALATASARAY değilmiyiz geçen sene herşeye rağmen birlik olup şampiyon olmadık mı..beraber olduğumuz zaman başarılıyız birlikte olduğumuz zaman mutluyuz..
bilmiyorum haberlerin çoğu belki yanlıştır ama yinede böle kavga tartışma haberleri beni bi yenilgiden daha fazla üzüyor.en çok birlik olmamız gereken zamanlarda herkes ayrı bir telden çalıyor :(

Emre Doğan' Alıntı:
Bülent Korkmaz, takıma ceza idmanı yaptırmak istedi. Hasan Şaş buna karşı çıktı. Tartışma giderek büyüyünce olan oldu.

Kara bulutlar Galatasaray'ın üzerinden dağılmak bilmiyor. Türkiye Kupası'ndan elenen, UEFA defterini kapatan, ligde kötü sonuçlar alan, sakatlıklarla boğuşan, Brezilyalı yıldızı Lincoln ile sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı takımda bir skandal da dün meydana geldi.

AVUKATIMI ÇAĞIRIN
Yeni Şafak'ın haberine göre, Sabahki idmanda teknik direktör Bülent Korkmaz ile Hasan Şaş birbirine girdi. Genç hocanın ceza idmanı yaptırmak istediği tecrübeli oyuncu yapmamakta diretti. Bunun üzerine ikili arasında sert bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından Hasan Şaş, ?Avukatımı çağırın? diye bağırarak idmanı terk etti.

ŞAŞ PİŞMAN OLDU
İdman Hasan Şaş'sız devam ederken yıldız oyuncunun avukatı kulübe geldi. Hasan, akşam idmanında ise hiçbir şey yaşanmamış gibi takımla birlikte çalıştı. Bülent Korkmaz ile Hasan'ın biraraya gelmekten kaçındığı, ikilinin son derece moralsiz oldukları öğrenildi.

KORKMAZ O'NU ARTIK İSTEMİYOR
Korkmaz, sezon sonunda bitecek mukavelesinin uzatılmak istenmediği Hasan Şaş için yönetime, ?Planlarım arasında çok büyük yer kaplıyor. Bu kadar genç oyuncuların çok olduğu bir kadroda onun gibi bir ağabeyin olması şart' demişti. Ancak son yaşanan bu olayın Bülent Korkmaz'ın Hasan Şaş ile ilgili görüşlerini değiştirdiği öğrenildi.

---------------------------------------------------------------
Bir haber sitesinden alıntıladım arkadaşlar.Sizce gerçeklik payı var mıdır??
Haber yalanlandı