Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Metin Kuruçay":1kq5pmag]Osman Tamburacı az önce TV' de Lincoln' ün senelik ücretini ödemek istemeyen GS Yönetimi' nin bilinçli olarak Bülent Korkmaz' ı tetikçi olarak kullandığını ve ekonomik krizi aşmayı hedeflediğini söyledi.
Eğer durum böyle ise, iki kere yazıklar olsun.
Her keze inan ama Osman Tanburacı'nın bu yönetimden tüyo almışçasına yaptığı yorumlara inanmı Metin Bey.
Onun Bülent seçiminden dolayı hem Bülent'e hemde yönetime karşı kuyruk acısı var iki tarafıda suçlayan yorumlar yapması çok doğal.[/quote:1kq5pmag]
Ben Bülent Korkmaz' a inanmıyorum.
Bu kulüpte yabancı ve yıldız oyunculara karşı her zaman bir çekememezlik olmuştur.
Roman Kosecki gelmiştir aynı şekilde hem de Adnan Polat tarafından gönderilmiştir. (1992' de)
Senaryo aynıdır. İçerideki oyuncular Lincoln' ün aldığı parayı hazmedememektedir. Sabri, Karan ve Arda, Lincoln' e bilerek pas atmadığında çıt çıkmaz iken Lincoln' ü Barış Özbek gibi koşmadığı için medyaya gammazlayan Hasan Şaş' a kimse yüklenmemektedir.
Altay kupa maçında yardımcı antrenör Burak Dilmen' i tehdit eden Karan' a hiç bir şey yapılmazken, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Nonda yerine Lincoln' ü oyundan alıp gestapovari tavırlarla soyunma odasına yollayan kişilere hiç ses çıkarılmamakta, Lincoln' ün hırsı bile gözönüne getirilmemektedir.
Sonucunda Lincoln ne yaparsa yapsın içerde oluşan, ve evet artık buna ben "çete" diyorum, Lincoln' ü pes ettirmiştir.
Florya' daki bu "çete" artık dağıtılmalıdır.
Hep söylendiği gibi ise yani kimse Galatasaray' dan büyük değil ise, ilk kez bu kural, "çete" üzerinde uygulanmalıdır.
Fatih Altaylı hep şöyle bitirir yazıları: Ne zaman adam oluruz.
Şimdi ben de bunun cevabını veriyorum.
Yıldız futbolcularımızı içerdeki "çete"' ye kurban vermediğimiz zaman.