Gündemden

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Yapsalar kaç yazarki?
Basın buradaki sorun değil.Sorun Lincoln bu vatandaşlığa nasıl geçer?
5 yıl burada ikamet etmiş olma şartı var ve bu brograsiyi delmek için Fatih Terim ve TFF'nin büyük baskı yapması lazım.
Bunun Fatih Terim ayağı hazırlanabir kolay ama TFF ayağı GS'ın kontenjanını boşaltacak bir olaaya milli menfaatler uğruna imza atarmı onu bilmiyorum?

+ Fatih Terim Lincoln tarzı oyuncuları seven bir hoca değil...

Felipe'yi harcadığı seneyi hiç unutmayacağım.

Tugay Aktepe' Alıntı:

Fatih Terim tarafı bu işin en kolay tarafı Tugay.Çıkartır 5 maç oynatır kadroda tutar.Yusuf'tan, Emre'den iyidir.Polat'ın rica etmesi bile yeter ama kalan kısımllar yaş.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3v3ggnhv]

Fatih Terim tarafı bu işin en kolay tarafı Tugay.Çıkartır 5 maç oynatır kadroda tutar.Yusuf'tan, Emre'den iyidir.Polat'ın rica etmesi bile yeter ama kalan kısımllar yaş.[/quote:3v3ggnhv]

Doğan;

Yaş kısımlar kurulansa bile ben Lincoln'ün Terim ile anlaşabileceğini sanmıyorum. Daha doğrusu Terim'in Lincoln'ün dilinden anlayacağını düşünmüyorum.

Örneğin; İspanya'daki milli maçta Terim savaşçı,savunmacı bir orta saha düşünecektir.Buna uymayan Lincoln yedek kulübesinde oturacak.Fatih Terim'in manevi oğlu Emre sahada olacak. Bunu değil Lincoln, ondan önce biz yediremeyiz...

Nereye yazsam bilemedim ama şu an TRT 1 de Hakan Şükür ün katıldığı hoş bir program var Zirvedekiler adlı, annesi ve babasıyla röpartajlar yapılmış transfer olduğunda neler hissettiğini anılarını kısacası özelini paylaşıyor hayranları kaçırmamalı.

Alison Sudol' Alıntı:
Nereye yazsam bilemedim ama şu an TRT 1 de Hakan Şükür ün katıldığı hoş bir program var Zirvedekiler adlı, annesi ve babasıyla röpartajlar yapılmış transfer olduğunda neler hissettiğini anılarını kısacası özelini paylaşıyor hayranları kaçırmamalı.
Cok tesekkürler. ;)

MEIRA HATAYLA BAŞLADI
ZENIT BERABERE: 1-1

Sporx.com'da Rusya Premier Ligi heyecanı Spartak Moskova - Zenit maçı ile start aldı! Luzhniki Stadı'nda, Sporx.com'dan görüntülü olarak naklen yayınlanan maçta Spartak Moskova, Zenit'i ağırladı ve mücadele 1-1'lik eşitlik ile sonuçlandı. Karşılaşmada Spartak Moskova, 2. dakikada Saenko ile 1-0 öne geçerken, 17. dakikada Pogrebnyak'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda takımlar bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince, karşılaşmadan beraberlikle ayrılarak, Rusya Premier Ligi'ne birer puanla başladılar.

Zenit'in Galatasaray'dan transferi Portekizli oyuncu Fernando Meira, yeni takımında karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, henüz 2. dakikada gelen Spartak Moskova golünde çok kritik bir hata yaptı. Zenit forması giyen temsilcimiz Fatih Tekke ise, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı ve 90 dakika içinde teknik direktörü Dick Advocaat tarafından forma şansı bulamadı.

Fernando Meira'nın ilk 11'de başlaması çok saçma olmuş daha bir hafta bile olmadı transferi takımı ne kadar tanıyabilirki bu kadar kısa zamanda.. Zaten onun hatasıyla gol yemişler..

Zenit maçını izledim. Meira topa vuracakken arkadan itildi ve düştü. Meira'yı itip topu alan oyuncu topu bayağı bir sürdü sonra vurdu kaleciden dönen topa vuran başka bir oyuncu attı golü. Güzide basınımızda Meira'ya yıktı.

Bu sezon başında forma şansı bulamadığı için Meksika'nın Cruz Azul takımına 1 yıllığına kiralık olarak gönderilen Marcelo Carrusca'yı İngilterenin en güçlü temsilcilerinden FC Liverpool kaptı!..

2006-2007 sezonu başında Arjantin'in gelecek vaadeden en büyük yıldız adaylarından biriyken Estudiantes'ten 5 yıllığına bonservisiyle alınan Carrusca o dönem aynı mevkiide oynayan takım arkadaşı Arda'nın A takıma çıkması ve yıldızının bir anda parlamasıyla yedek kulübesine mahkum kalmış, sonradan dahil olduğu maçlarda gol atmasına veya asist yapmasına karşın ne Eric Gerets'in ne de Feldkamp'ın yıldızı bir tülü genç oyuncuyla barışmayınca geçtiğimiz transfer döneminin başında Meksika'nın Cruz Azul takımına 1 sene için kiralanmıştı.

MARADONA'NIN VELİAHTI UZAKLARA GÖNDERİLDİ!..
Adı Beşiktaş başta olmak üzere çeşitli Süper Lig takımlarıyla anılsa da Galatasaray yönetimi, Carrusca'yı bu takımlarda göstereceği olası iyi performans neticesinde taraftarlarından gelecek tepkileri de dikkate alarak Türkiye'den ve gözlerden epeyce uzakta olan Meksika'ya yollama kararını daha mantıklı bulmuşlardı. Cruz Azul takımında bu sezon ilk 11 de çıktığı 3 ve sonradan oyuna girdiği 6 karşılaşmada toplam 3 gol atıp 4 asist yapan ve Maradona'nın "İzlemekten keyif alıyorum" ve "Benim en büyük veliahtlarımdandır" dediği 25 yaşındaki genç yıldızı uzun süredir Liverpool'un takip ettiği öğrenildi.

İNGİLİZLERİN AKLI HEP ONDAYMIŞ!..
Kulüp yetkilileri tarafından henüz resmi sözleşme imzalanmadığı için kesin bir açıklama gelmese de hızı ve tekniğiyle İngiliz kulübünü büyüleyen ve Arjantin'den River Plate ile Boca Juniors'un ülkesine geri döndürmek ve kendi kulüplerinde oynatmak için defalarca Galatasaray kulübünün kapısını çaldığı bilinen Marcelo Carrusca için sarı-kırmızılı kulübe 4.2 Milyon Euro ödeneceği öğrenildi.

TEPKİLER NASIL OLACAK??
Sarı-kırmızılı yönetimin ve 2006 senesinden bu yana kulüpte teknik direktörlük yapan isimlerin bir türlü şans vermemesine rağmen Galatasaray taraftarının çok sevdiği ve bir çok tartışma forumlarında Meksika'dan döndüğünde forma giymesine kesin gözüyle baktıklarını belirten yazılarıyla sahip çıktıkları Carrusca'nın transferinin sarı-kırmızılı taraftarlarca nasıl karşılanacağı ise şimdiden koca bir soru işareti!..

:shock: Böyle bir şey varsa kasamız dolacaktır iyice :)

Yabancı madde yağmıştı
Trabzonspor deplasmanında 79. dakikada oyundan alınan Milan Baros, değişiklik sırasında kenarda tedavisi yapıldığından, kulübeye gitmek için Bordo-Mavili tribünlerin önünde tur atmak zorunda kalmıştı. Bu sırada kendisine yöneltilen sözlü saldırılar karşısında, formasındaki Galatasaray armasını öpen Çek futbolcunun üzerine yabancı madde yağdırılmış, golcü oyuncu ?tribünleri tahrik etmek?le itham edilmişti. Milan Baros, kesinlikle böyle bir amaç gütmediğini dile getirdi.

?Tırnaklarımı yemiştim?
Galatasaray forması giymekten gurur duyduğunu ifade eden Baros, ?Bu gururumu göstermek, içimdeki coşkuyu dile getirmek için formamı öptüm, hepsi bu. Niye böylesine tepki gösterildiğini anlamış değilim. Orada olanları unutmak istiyorum. Tek düşüncemiz var, Hamburg maçı. İlk maçta cezalı olduğum için dışarıda tırnaklarımı yemekle yetinmiştim. Ama şimdi sahadayım ve goller atıp takımımı bir üst tura taşımayı hedefliyorum. Bunu başaracağımıza da inanıyorum? açıklamasını yaptı.

Kaynak:Fanatik

Tugay Aktepe' Alıntı:
Yönetim Arda'yı satmayı düşünüyorsa Carrusca sol açıkta oynayabilir.

Mükemmel olur,Porto sistemini oturtmaya başlamış oluruz bence...

Arda'yı sat,kendi içinden Carrusca'yı oynat,Meira'yı sat Emre Güngör'ü oynat,Servet'i sat Semih Kaya'yı oynat...

Eğer böyle düşünüyorsak harika bir iş yapıyoruz,nacizane...

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":216ynspq]önce porto gibi kupaları alalımda sonrası onlar gibi oyuncu satmak olsun..

Porto önce kupaları mı aldı sistemi mi oturttu?[/quote:216ynspq]
önce uefa sonra şampiyonlar ligi kupası ve sonra sattıkları oyuncular..

Alperen Kaplan' Alıntı:
Eskiden de aynı sistemi uygulamıyorlardı yani,öyle mi?
Bilmiyorum da soruyorum,ama tahminm görüşünle farklı yönde...
bende tam oalrak bilmiyorum ama uefa kupasını almadan önce sattıkları iyi bir oyuncu hatırlamıyorum sattılarmı yoksa?