Gündemden

Emre Evren İçöz' Alıntı:
aman böyle gerilme kardeşim tadımızı kaçırma en azından düşün yani zaten kaçmış kaçıcağa kadar..

sadece lincoln olsa tamam son iki hafta da aslan kızlarımız dışında yüzümüzü güldüren yok, bu ortamda gerilmemek elde değil....

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":3n991uww]aman böyle gerilme kardeşim tadımızı kaçırma en azından düşün yani zaten kaçmış kaçıcağa kadar..

sadece lincoln olsa tamam son iki hafta da aslan kızlarımız dışında yüzümüzü güldüren yok, bu ortamda gerilmemek elde değil....[/quote:3n991uww]
haklısın kardeşim ama herkes sinirlerini tutamassa neler olur düşünmek bile istemiyorum bende sinirliyim şahsen..

ece şahan' Alıntı:
Lincoln FIFA'ya başvurdu

G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile yaşadığı sorunların ardından izinsiz olarak Türkiye'den ayrılan Lincoln, bonservisini bedelsiz almak için FIFA'ya başvurdu. Sarı-kırmızılı takıma 15 milyon euro'ya mal olan Brezilyalı yıldız, FIFA'dan olumlu yanıt gelmesi halinde, tıpkı Ribery ve Felipe gibi serbest kalacak.

Kaçan kaçana!

"Artık geri dönüş yok" diyen sambacının ücretini alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu ve yanıt beklediği öğrenildi.

Taraftar da küstü
Galatasaray'a yeniden FIFA yolu göründü. Felipe ve Ribery'yi bedelsiz olarak elinden kaçıran sarı-kırmızılı ekip, 15 milyon euro'ya mal olan Cassio Lincoln'ü de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yaşadığı sorunların ardından taraftarlarla da arası açılan Brezilyalı futbolcunun kafasında
Galatasaray'ı bitirdiği ve bonservisini bedelsiz almak için avukatı aracılığıyla FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

Zarar çok büyük
Lincoln'ün, transfer taksitinin zamanında ödenmemesini koz olarak kullanacağı ifade edildi. FIFA'nın sambacıyı haklı bulması halinde yıldız oyuncuya en fazla 2 milyon euro değer biçeceği belirtiliyor. Galatasaray, Lincoln'ü Schalke'den 8.7 milyon euro'ya almıştı. Bu arada bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.
kaynak: fotomaç
............................................................

bizdeki bu genç yabancı yıldız çekememezliği ne zaman biticek??
Sanmıyorum haber doğru olsun ama sahiden de doğruysa Adnan Polat ve çetesine yazıklar olsun .

Servet derbiye yetişmiyor

Galatasaray'da sakatlığı büyük sıkıntılara yol açan Servet'in en az 4 hafta daha oynayamayacağı belirtildi. Böylece Servet'in Fenerbahçe derbisinde de forma giymeyecek olması kesinleşti.

Servet'in ayağındaki kırığın tam olarak kaynaması için iki haftaya daha ihtiyaç bulunduğu, daha sonra da 10 günlük bir çalışma süresi sonunda oynayabilecek duruma gelebileceği belirtildi.

Sarı kırmızılılarda sakatlığı süren bir diğer futbolcu Emre Güngör'ün ise iyileşme sürecinin yavaş gittiği bu nedenle Gaziantepspor maçında da oynamasının zor olduğu ifade edildi

Yurtdışındaki tedavisi tamamlanan Serkan Çalık'ın da üç hafta daha sahalarda uzak kalacağı açıklandı.

Galatasaray'da iki sakat futbolcudan ise sevindirici haber geldi. Mehmet Topal'ın Fenerbahçe derbisine yetişebileceği, bir yıldır oynamayan Uğur Uçar'ın da Gaziantepspor karşısında takımındaki yerini alabileceği bildirildi.

ligtv.com.tr

Bence pek de kötü haber değiller. Yani Servet' te sonuçta kırık vardı ve bu kadar kısa sürede iyileşmesini beklemek hayal gibiydi.

Emre Güngör Antep maçında oynayamayacak ama diğer maçta oynayabilecek durumda olacak anlıyorum ben. Yani iyi haber ama bu kadar maç eksiği varken direk Fener maçında oynatılır mı, bu da soru işareti. Bir de söz konusu Emre Güngör ise her an geri sakatlanabilir. Bu yüzden dönüşüne fazla sevinmemek lazım.

Orda asıl haber Mehmet Topal. Bir an önce dön aramıza. Özledik seni.

Uğur' a gelice; Uğur' u çok severim. Ancak bu adam 13 aydır top oynamıyor. Az bir süre değil. Bir yıldan çok oldu. Yani ondan da hemen çıkıp muhteşem bir oyun uynamasını beklemiyorum açıkçası.

Salı günü dönüyor

Ekibimizde izinsiz olarak ülkesine giden Brezilyalı yıldız futbolcumuz Cassio Lincoln'ün dönüşü Salı gününe kaldı.

Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'la yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ve kulüpten izin almadan geçtiğimiz hafta başı ülkesi Brezilya'ya giden Casio Lincoln'ün, İstanbul'a gelişinin 1 gün daha gecikeceği öğrenildi. Daha önce bugün için döneceği açıklanan Casio Lincoln'ün, Salı günü İstanbul'da olacağı bildirildi.

www.webaslan.com

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":3hhmbwe7]Lincoln bu akşam 22:00'da gelecek.Taraftarımız Lincoln'ü karşılayacakmış.
Nasıl karşılayacaklarmış peki? Davul & zurna´yla mı,yoksa ıslık´la mı? :p[/quote:3hhmbwe7]

evet sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

"Kalmak istediğini söyledi"

03 Nisan 2009 Cuma * 16:55

Galatasaray Kulübü Başkanımız Adnan Polat, son dönemde kulüpte sıkıntılara neden olan Brezilyalı oyuncumuz Casio Lincoln'ün, takımda kalmak istediğini kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanımız Adnan Polat, son dönemde kulüpte sıkıntılara neden olan Brezilyalı oyuncumuz Casio Lincoln'ün, takımda kalmak istediğini kaydetti. Adnan Polat, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, izinsiz olarak Brezilya'ya giden Lincoln ile, döndükten sonra bir görüşme yaptığını kaydederek, şunları söyledi:

''Yönetmelikten ötürü ceza alacağını, Galatasaray'ın kendisinden beklentilerini aktardım, o da beni haklı buldu. Bana, takımdan ayrılmak istemediğini, Galatasaray'ı çok sevdiğini ve burada mutlu olduğunu söyledi. Takımı için elinden geleni yapacağını, hocası görev verdiğinde de mücadelesini ortaya koyacağını belirtti. Bundan sonra konu hocada. Performans olarak, fiziksel olarak yeterli görürse oynatır, görmezse oynatmaz. Lincoln'ün üstün yetenekli bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Kendisini bu anlamda biraz sorumluluğa davet ettim, o da anlayışla karşıladı. Onu kazanmak istediğimizi söyledim. Bakalım söylediklerimiz ne kadar etkili olacak, göreceğiz.''

GAZ SOBOL
2006 / 58.000 km
8.500 TL -''BÜLENT HOCAYLA 2009-2010 SEZONU SONUNA KADAR...''-

Adnan Polat, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın, 2009-2010 sezonu sonuna kadar takımın başında olacağını açıkladı. Bülent Korkmaz'a yapılan eleştirileri haksız bulduğunu, kendisiyle gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmeleri bulunduğunu ifade eden Polat, ''Kimse onu yıpratmaya ve karalamaya çalışmasın. 2009-2010 sezonu sonuna kadar sözleşmemiz var, sonuna kadar arkasında durmak istiyoruz. Kendisi de üst düzeyde gayret gösteriyor'' dedi.

Bir teknik adamın, elindeki iyi kadroyu kullanamaması ve tekrar tekrar hatalar yapması sonrası eleştirilebileceğini anlatan Polat, Bülent Korkmaz'ın, çalışmalarını yansıtacak zaman dahi bulamadığına değinerek, ''Elindeki kısıtlı kadroyla, uluslararası takımlar karşısında mücadele veren, forvette oynayan oyuncusunu stoper oynatmak zorunda kalan bir hocayı eleştirmek haksızlık'' ifadelerini kullandı.

-''TAKIMI ARDA'NIN ETRAFINDA KURACAĞIZ''-

Adnan Polat, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını açıklarken, sarı-kırmızılı takımın genç yıldızı Arda Turan'ın kilit pozisyonda olacağını söyledi.

Oluşturulacak takım için, ''Gelecek sezon transfer politikamızda Arda'yı sahaya koyacağız, takımı onun etrafına kuracağız'' diyen Polat, ''Önümüzdeki 9 haftalık performans, Galatasaray takımı futbolcularının bir kısmının kaderini de belirleyecek. Gidecek, kalacak oyuncular konusu, kalan haftalarda futbolcuların göstereceği performansa ve Bülent Korkmaz'ın vereceği rapora bağlı'' şeklinde konuştu.

-FENERBAHÇE'YE YEMEK DAVETİ-

Adnan Polat, konuk ekiplerin yöneticilerine Galatasaray Adası'nda yemek verme geleneğini, Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istediklerini yinelerken, hafta başında sarı-lacivertli kulübe yazılı bir davet göndereceğini açıkladı.

Daha önce de benzer bir davet yaptıklarını, ancak olumlu cevap alamadıklarını söyleyen başkan Polat, ''Bu kez kabul ederlerse çok mutlu oluruz. İlişkilerimiz hiç olmadığı kadar iyi bir düzeyde. Gelirlerse mutlu olur, gelmezlerse üzülürüz, ama her durumda kendilerini Ali Sami Yen Stadı'nda en iyi şekilde ağırlarız'' dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Sene sonuna kadar 2 büyük hoca Fatih Terim ve Lucescu boşa çıkacak büyük ihtimalle.Bunlar dururken Bülent ile devam kararı alınırsa yazık olur avrupa hayallerine.
Fakat bu iki büyük hocanın 2. adamı olmayı kabul edecek bir Bülent hemde kendi gelişimine büyük yatırım yapar hem onlardan sonra halefi olarak 2. Galatasaray dönemini garantilemiş olur.Oyun mantalitesi düşünüldüğünde Lucescu,karakter yapısı ve duyduğu saygı düşünüldüğündede Fatih Terim'in altında çalışmak Bülent'e koymaz hatta memnuniyetle kabul etmesi gerekir.

Adnan Polat'ın Arda Turan kararı içimize su döker cinsten.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Sene sonuna kadar 2 büyük hoca Fatih Terim ve Lucescu boşa çıkacak büyük ihtimalle.Bunlar dururken Bülent ile devam kararı alınırsa yazık olur avrupa hayallerine.
Fakat bu iki büyük hocanın 2. adamı olmayı kabul edecek bir Bülent hemde kendi gelişimine büyük yatırım yapar hem onlardan sonra halefi olarak 2. Galatasaray dönemini garantilemiş olur.Oyun mantalitesi düşünüldüğünde Lucescu,karakter yapısı ve duyduğu saygı düşünüldüğündede Fatih Terim'in altında çalışmak Bülent'e koymaz hatta memnuniyetle kabul etmesi gerekir.

Adnan Polat'ın Arda Turan kararı içimize su döker cinsten.
Dogan abi 3.Fatih Terim donemi pek saglıklı olmaz bence Terim de bulent gibi tam bir egoist felipe ile sorunlar yasadı Yıldırayı kusturdu gelicek unlu futbolcularlada sorun yasar ama Lucescu futbolcularla iyi anlasan gerektigi zaman otaritesini ortaya koyan bir teknik adam bu 2sinin arasında benim tercihim luce olur

Bu sene şampiyon olsak bile ? seneye Bülent ile devam edileceğini sanmıyorum.

Büyük Kaptan hep söylüyorum eger Almanyadaki Hamburg maçında Lincoln ü oyundan almasaydı muhtemelen 3 ay sonra cv sinde Uefa finali oynamıs bir antrenör apoleti olacaktı.
Bu fırsatı yönetimle elele vererek yok etti ne yazıkki.

Gelecek sene için Fatih Terim olabilir.Çünkü kadro çok kaliteli.Fatih Terim in 2.gelişinde kadromuz cok zayıftı ama bu defaki takım 2000 senesindeki ile karsılastırılabilecek kalitede.
Böyle bir kadroda Fatih Terim in başarılı olma ihtimali çok yüksek.

Luce içinse söylenecek çok az şey var.Umarım Fenerbahce ye gitmez.Ve umarım sene sonunda bize gelir.5 yıllık imza atılır
ilk 6 ay "Galatasaray çok kötü oynuyor","korkak bu adam,ne işi var Galatasaray da " nidalarıyla gecer ve sonra birde bakmısızki Cl de çeyrek finale çıkmısız ligdede namağlup devam ediyoruz.

Ben kendi adıma Florquen,Berkant,Niculescu,Bülent Akın ile Roma,Liverpool ve Barca ile kafakafaya oynayan "korkak" Galatasarayımı geri istiyorum..

Okan DAMGACI' Alıntı:
Dogan abi 3.Fatih Terim donemi pek saglıklı olmaz bence Terim de bulent gibi tam bir egoist felipe ile sorunlar yasadı Yıldırayı kusturdu gelicek unlu futbolcularlada sorun yasar ama Lucescu futbolcularla iyi anlasan gerektigi zaman otaritesini ortaya koyan bir teknik adam bu 2sinin arasında benim tercihim luce olur

Fatih Terim'i yanlış değerlendirme.Fatih o egoistliğinin yanında yıldızları ile geçinmeyi bilen biri.Felipe'yi kimse örnek göstermesin o adam karaktersizliğinden dolayı Terim ile anlaşamadı.Yıldıray'ın ise küstürülmekle ilgisi olmayan bir durumu var onun futbolu son 2 yıldır düşüş içinde şu dakikadan sonra küsmesede bir halt olmaz.

Bunun yanında Terim ilk döneminde Hagi ve Taffarel gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışmış ve hiç bir problem çekmemiştir.Bunları atlama.Ayrıca Terim Lincoln gibi şımarık ama kazanılması gereken oyunculara dominantlığını kabul ettirecek ender hocalarındandır.
Bunun yanında klupler bazındaki başarı özlemi ve hırsı Terim'i cazip bir alternatif yapıyor bizim için.

Luce içinse söylenecek çokta bir şey yok.Futbolu bizi sıkar ama başarı için adımız hep üstte geçer.İki hoca varken Bülent bir alternatif olamaz.