Yiğit Pazar' Alıntı:Hürriyet spor servisinde dün staja başladım.
Hayırlı olsun.
Yiğit Pazar' Alıntı:Hürriyet spor servisinde dün staja başladım.
S.Donetsk?ten Elano açıklaması
SHAKTAR Donestk Kulübü CEO?su Sergiy Palkin, dün gazetemizde çıkan, ?Elano parayla coşar, parasız susar? başlıklı haber üzerine bir açıklama yaptı. Galatasaray Kulübü?nün resmi internet sitesinden de yayınlanan açıklamada, ?Biz her zaman Elano?nun yüksek becerilerini dile getirdiğimiz halde bu tür bir habere çok şaşırdım. Elano kulübümüzden karşılıklı anlaşmayla ve şerefle ayrılmıştır? denildi.
En borçlu kulüp bizdik, her gün manşetleri yaşadığımız ekonomik sıkıntılar süslüyordu, iflas haberleri dolaşıyordu...Devler borç batağında
Avrupa?nın ünlü kulüpleri, özellikle bu yıl yapılan çılgın transferler nedeniyle borç batağında yüzüyor.
İngiliz World Soccer dergisi tarafından yayımlanan haberde, Avrupa?nın ünlü 20 kulübünün nasıl borç batağında yüzdüğü ve 20 kulübün ne kadar borcu olduğu aktarıldı.
Borçlular listesinin ilk sırasında, 699 milyon Euro?luk borcu ile İngiliz Manchester United geliyor...
Fener?in borcu 120,5 milyon Euro
LİGİMİZİN en borçlu kulübü, 120 milyon 500 bin Euro ile Fenerbahçe. Galatasaray?ın borcu 111 milyon 388 bin Euro olarak gösterilirken, Beşiktaş?ta ise borç tutarı 71 milyon 300 bin Euro olarak açıklanmıştı.
Alperen, Aziz Yıldırım Fenerbahçe´den alacaklarını tahsil etmeye kalksa ortada Fenerbahçe diye bir şey kalmaz. Basketbolda sponsorla vs. ile götürüyorlar ama futboldaki gelir-gider dağılımı dengeli değil.Alperen Kaplan' Alıntı:Fenerbahçe en borçlu kulüp ancak borçlarıyla doğru orantılı değil mi gelirleri?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum? :roll:
Doğan, bir siyasi parti ya da hükümet bir basın kuruluşuna kafa tutamaz çünkü hepsinin açıkları, kirli çamaşırları mevcuttur. Onların gün yüzüne çıkarılmasından korkar. Ayrıca partililer taraftar gibi bir armaya (ambleme) karşılıksız bağlı değildir, çıkarı neredeyse oraya yönelir.Doğan SAĞLAM' Alıntı:Abi o basın organları takmadılar diye hükümetler devirmedi mi.GS olarak zaten üvey evladız bide senin dediğin doğru hamleyi yapsak ne oluruz acaba?
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Ne alakası var.Hürriyet spor servisi ile Fanatik gazetisinin spor servisleri zaten aynı.Sonuçta Fanatik'in yaptığı haberlerin daha özet olaını veriyor Hürriyet Gazetesi.Nitekim Elano haberini verende,yıllardır bizi en borçlu,en batakta klüp olarak gösterende onlar.Yani bu işin x,y,z si kalmamış durumda.
Yiğit Pazar' Alıntı:Hepsi aynı binadalar. Hürriyet ile Fanatik' in spor servisleri aynı değil. Bu arada Doğan Medya Center gibi bir bina görmedim şu ana kadar.=)
Bursaspor'un kendi sahasında Eskişehirspor ile yaptığı hazırlık maçı ilginç bir kavgaya sahne oldu. Yeşil-beyazlı kulubün bayan taraftarları olan ve aralarında rekabet bulunan "Yeşil inciler" ile "Dişi Timsahlar" grupları arasında tribünde sataşma yüzünden çıkan sözlü münakaşa tekme-tokat kavgaya dönüştü. Erkeklerinde karıştığı kavgayı kavgayı polis güçlükle ayırdı.
Barış Şişman' Alıntı:Adana Demirspor ile Livorno maçının tribün görüntülerini vs. falan bulan var mı ya da benimde izlememi sağlayacak bir link verebilir mi? =)
Barış Şişman' Alıntı:Adana Demirspor ile Livorno maçının tribün görüntülerini vs. falan bulan var mı ya da benimde izlememi sağlayacak bir link verebilir mi? =)