* Bültenimize coachlar dünyasından haberlerle başlıyoruz.. Celtics, Doc Rivers ile sözleşme uzatıyormuş. Rivers, karar vermek için sezon sonunu beklemek istermiş..
* Pat Riley'nin Spoelstra'yı gönderme gibi bir planı yokmuş. Pazar günkü mağlubiyet sonrası , Riley'nn odasında şarap içtik demiş Spoelstra.. Riley inceden ayar vermiştir.. öyle iki kadeh şarapla bırakmaz. Takım sahibi Mike Arrison'ın Riley'nin benche inmesini istediği söylentisi ile başladı herşey ama Lakers galibiyeti ile Spoelstra'nın kredibiltesi tazelenmiştir biraz.
*Gerald Wallace, Bobcats'de gözardı edildiğini düşünüyormuş.. MJ=Hagi.. Bu gece Bobcats- Portland maçı varmış.. İnşallah 60 sayı atarsın Gerald.. Kahrolsun iyi oyuncu , kötü yönetici/ teknik adam olup, oyuncuyken kazandığı krediyi kullanarak takıma zarar verenler.. Vay be.. Slogana bak..
* Adamım Kevin Love, üst üste double-double yapma rekorunu kırdı.. Galiba 52 maç üst üste.. 51 vya 53 de olabilir.. Aslan kevin..
* Sullinger diye bir genç varmış bir yerde.. Draftte mutlaka pick olur , hatta 1 no olur diyorlar.. Drafte katılma kararı almış sanırım..(Ayrıntılar az sonra Cem G.'den.)
* Deron Williams'ın bir gün Knicks forması giyeceği ile ilgili söylentiler bitmiş değil..
* Marco Bellinelli 10.000 USD ceza almış, S.Marion'a sert faul yaptığı için.. Sportmenlik dışı denebilir.. Onlarınd eyimi ile "flagrant faul".
* P.Jackson, Lakers ile 599 galbiyet almış.. Miamiyi yenseler 600 olacakmış ama olmadı.. İlk galibiyet, 600. galibiyet olacak..
* Gasol , Bosh için " potaya yüzü dönükken en iyi uzun " demiş.. Ben anlamam..
* Memphis, Zach ile sözleşme uzaacakmış.. İki taraf için de en doğrusu.. Win-win.
* Marc Gasol'un hakettiği değeri almadığnıı yazıyordum bazen.. Fikrim değişmedi. Yaza serbest kalıyor ve Knicks kementi attı deniyor.. Yetenekli ve performanslı olmak iyi bir şey. Bunları yapan bir uzun olmak çok iyi bir şey.. Uzunsan ve bir şeyler yapıyorsan kapılar daha çabuk açılır.. Çünkü uzun az, kısa çok.. hayat böyle. Gasol, D'Antoni'ninkine benzer bir oyun hiç oynamadım ama New York , Barcelona'ya çok benziyor demiş.. Önce koşman lazım Marc.. Hızlı ve bol bol koşman lazım. Run and gun.
* Sixers birine 10 günlük kontrat verecekmiş.. Oğlum boş işlerle uğraşmayın, iyi gidiyoruz.. İşimizdeyiz, gücümüzdeyiz..Bırakın..
* Frederic Weis basketbolu bırakmış.. Kim diyenlere şöyle hatırlatabiliriz.. 2000 Sydney olimpiyatlarında Vince'in üzerinde uçarak smaç yaptığı Fransız dev pivot.. Öyle bir uçuştu ki Weis'in omuzlarının üzerinden geçmişti Prince.. Youtube'da var hala görmeyen varsa.. Tarihin en iyi smacı olabilir.
* J.Pryzibilla yine sakatlamış sanırım sağ dizinden.. Bu uzunların diz sakatlıkları hç geçmiyor zaten. Adam 6 senedir falan sakat. Ben yüzünü unuttum, yolda görsem tanımam..
* J.J. Barea , Zuleyka Rivera diye biriyle olduğunu doğrulamış.. Miss Universe yazıyor.. Bu ne ola ki.. Kainat güzelimi nedir artık.. Ulan JJ zıpçıktı gibi gez sahada, daha donunu toplayamıyorsun, yengeye bak. Tabii NBA de veya başka bir basketbol mecrasında kısa olmak, normalde kısa olmak anlamına gelmiyor.. Bunu en iyi Tony Parker'ı, Eva Longoria'yı omuzunun altına aldığında anlamıştım.. Yenge de şöyle bir şeymiş. Bence güzel değil.
http://img716.imageshack.us/i/zuleykarivera.jpg/sr=1