* Brandon Roy yeniden sakatlandı ve en az 3-4 maç yok ama Portland tam anlamıyla karışmış durumda.. Roy ile A.Miller arasında ne var ya da bir şey var mı ben anlamadım ama oradan bir takas çıkacak ve Dr.Dre gidecek gibi görünüyor..Portland yaşlı parçaları değiştirecek demiş CBS.. O yaşlı parçalar da Dr.Dre, Camby ve Pryzbilla olarak açıklanmış ki onu Knicks alacak deniyordu zaten..Dre'yi de özellikle kovalayan Orlando deniyor haberde..
* Yao'nun sakatlığının nüksetmesi ile Rockets'ın center arayışı da alevlenmiş durumda.. Dedikodularda adı geçen Brendan Haywood.. Dallas karşılığıda Kevin Martin istiyor deniyor ki Melo karşılığında da Nets'ten Harris isteniyor yazıyorlardı dün.. Herhalde mavs bir back up PG bulmayı kafaya koymuş.
* Trade deadline 24 şubat olmasına rağmen dedikodular yağmur gibi yağıyor.. Genelde bu dedikodular all-star haftasonu öncesi artardı ama bu sene erken alevlendi sanki ve söylentilerin merkezinde kesinlikle Carmelo var.. Yüz takımla adı çıkmasına rağmen Nets ve Knicks dedikodu anlamında çok önde gidiyorlar..
* George Karl da her gün yeni bir senaryo ve dedikodu duyduğunu ama Melo'yu her gün idmanda veya maçta gördüğünü söylemiş : ))
* Kevin Durant, all-starda 3 sayı yarışması ile ilgilenmediğini söylemiş.. Performansını yeterli bulmuyormuş.. % 30 larla atıyor galiba.. Daha önce lisedeyken katılmış ve çok kötü bir yarışma olmuş o..
* M.Cuban, Nowitzki için gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan biri demiş.. Mavs bu kadar iyi giderken Cuban'ın bu kadar az konuşması da çok ilginç..
* Kobe, Philadelphia'da okuduğu liseye 400 küsür bin USD bağışlamış.. Orada kendi açına açılan Gym salonunun kapısında 2000 kişi varmış ve büyüks evgi gösterileri olmuş kendisine..
* Mike Miller sakatlıktan dönüyormuş.. Sabırlı olmak zorundayım demiş.. Acele etme..
* Bogut'un kolunda mı, omuzunda mı ne ciddi bir sorun varmış.. Telefonla konuşamıyorum, PC kullanamıyorum demiş.. Maçlara da bir çok hap yardımıyla çıkıyormuş. Aman kafan güzel olmasın da..
* Charlotte ciddi takaslara varım demiş.. Captain Jack ve Geral Wallace da bu işe dahil olabilirmiş.. Yakın gemileri..
*