Gündeme Dair

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":35mjg58j]Sasha Vujacic'in Nets'e takas olacağı konuşuluyor.. Lakers- Houston ve New Jersey böyle hafif bir takasa girecek deniyor..Terrence Williams da işin içindeymiş.. Billy King tahtakurusu gibi kemirmeye başladı işte.. Philadelphia'yı bitirdi, şimdi Nets'i hırpalıyor..

2 gün oldu bu takasın gerçekleşeli. Vucacic'in önünü açtı Lakers:) O da NY'a akın olacak artık.:)[/quote:35mjg58j]

ben de 2 gün önce yazmışım : )

Sana nerde aklın diyerek yazmadım zaten Emre:) NBA'i senden daha iyi nerde haber alacağım ben:) İlk cümle ek bilgiydi. Vucacic'in durumuna üzülürken ben ne yazdığımı biliyormuyum allasen:)

O kadar çok takas dedikodusu var ki hepsi birbirine girdi kafamda..

* Knicks'in Joel Pryzbilla konusunda Blazers'ı şöyle bir yokladığını yazıyorlar.. Sakatlıktan ne zaman döneceğini falan konuşuyorlarmış.. Knicks iyi gidiyor ama her bölgeye takviye lazım..Normaldir..

* J.Noah'ın 10 hafta oynayamayacağının açıklanması sonrası , GM Forman yerine birinin alıp alınmayacağına bakacağız artık demiş. Adamlar 2 ay Boozer beklediler, Boozer döndü, form tuttu Noah gitti.. Ömer Aşık için büyük fırsatlar bunlar..

* S.Vujacic bu gece ilk maçına çıkıyormuş sanırım.. Los Angeles'tan Newark'a taşınmak iyi.. Avrupaya daha yakın.. Masha'nın peşinde dolanmaya daha uygun..

* Portland'da herhalde yine kazan kaynıyor.. Son maçlarında çok kötü oynayan Brandon Roy'un Andre Miller'la büyük sorunlar yaşadığını ima etmiş Oregonian gazetesi.. Roy'un kötü oynadığı kesin de nedeni bilinmez.. Gerçi bu ara çok sakatlık araları vermek zorunda kaldı..

* All-Star oylamaları ile ilgili bin bir çeşiy geyik var ama NBA dünyasının en sevimsiz yüzü bana göre All-Star olduğundan hiç umursamıyorum.. All Star= Sirk benim için..

* Jamal Crawford ile ilgili ciddi takas mevzuları vardı ama sakatlanmış.. Bu gece oynamıyor, sonrası meçhul..10 küsür milyon kazanıyor ve yaza FA olacak.. Takaslarda çok değerli bir parça kendisi..Herkes almak ister..

* Rip Hamilton ile Charlotte ciddi ilgileniyor deniyor.. Orada eski caochu Larry Brown ile buluşabilir..

* Nets'in Melo için D.Favors+ D.Harris ve belki T.Murphy omurgalı bir takas önerdiği söyleniyor..

Erdal Avcı' Alıntı:
Devin Harris Denver'da oynayamaz ki.O takasın Outlaw-Favors-Murphy üstüne olması lazım.Başka türlü olmaz.

Ben bilmem Erdal : )

The Nets hierarchy believes they can put together the best package to get Anthony. At this point, it would be draft picks, Derrick Favors, probably Harris, maybe Troy Murphy...

New York Post'un haberiymiş..

Kobe Bryant'ın THY ile yaptığı reklam anlaşmasına California'da yaşayan Ermenilerden büyük tepki varmış. Kobe'ye karşı protesto hazırlığındalarmış.

Gram sevmem seni Kobe ama yürüyedur :)

Kobe artık bizim çocuğumuz sayılır bu mesele yüzünden. Gerekirse oraya gelir
Milyonlarca taraftaaaarın yanyana diye başlarız tezahuratı yaparız tribünümüzü. Ne Ermeni lobisi kalır ne tepki kalır ne başka birşey. Jack Baba da sete çıkar artık :)

* Brandon Roy yeniden sakatlandı ve en az 3-4 maç yok ama Portland tam anlamıyla karışmış durumda.. Roy ile A.Miller arasında ne var ya da bir şey var mı ben anlamadım ama oradan bir takas çıkacak ve Dr.Dre gidecek gibi görünüyor..Portland yaşlı parçaları değiştirecek demiş CBS.. O yaşlı parçalar da Dr.Dre, Camby ve Pryzbilla olarak açıklanmış ki onu Knicks alacak deniyordu zaten..Dre'yi de özellikle kovalayan Orlando deniyor haberde..

* Yao'nun sakatlığının nüksetmesi ile Rockets'ın center arayışı da alevlenmiş durumda.. Dedikodularda adı geçen Brendan Haywood.. Dallas karşılığıda Kevin Martin istiyor deniyor ki Melo karşılığında da Nets'ten Harris isteniyor yazıyorlardı dün.. Herhalde mavs bir back up PG bulmayı kafaya koymuş.

* Trade deadline 24 şubat olmasına rağmen dedikodular yağmur gibi yağıyor.. Genelde bu dedikodular all-star haftasonu öncesi artardı ama bu sene erken alevlendi sanki ve söylentilerin merkezinde kesinlikle Carmelo var.. Yüz takımla adı çıkmasına rağmen Nets ve Knicks dedikodu anlamında çok önde gidiyorlar..

* George Karl da her gün yeni bir senaryo ve dedikodu duyduğunu ama Melo'yu her gün idmanda veya maçta gördüğünü söylemiş : ))

* Kevin Durant, all-starda 3 sayı yarışması ile ilgilenmediğini söylemiş.. Performansını yeterli bulmuyormuş.. % 30 larla atıyor galiba.. Daha önce lisedeyken katılmış ve çok kötü bir yarışma olmuş o..

* M.Cuban, Nowitzki için gelmiş geçmiş en iyi 10 oyuncudan biri demiş.. Mavs bu kadar iyi giderken Cuban'ın bu kadar az konuşması da çok ilginç..

* Kobe, Philadelphia'da okuduğu liseye 400 küsür bin USD bağışlamış.. Orada kendi açına açılan Gym salonunun kapısında 2000 kişi varmış ve büyüks evgi gösterileri olmuş kendisine..

* Mike Miller sakatlıktan dönüyormuş.. Sabırlı olmak zorundayım demiş.. Acele etme..

* Bogut'un kolunda mı, omuzunda mı ne ciddi bir sorun varmış.. Telefonla konuşamıyorum, PC kullanamıyorum demiş.. Maçlara da bir çok hap yardımıyla çıkıyormuş. Aman kafan güzel olmasın da..

* Charlotte ciddi takaslara varım demiş.. Captain Jack ve Geral Wallace da bu işe dahil olabilirmiş.. Yakın gemileri..

*

Geçen gün Erdal Avcı arkadaşımız burada Kris Humpries'in yaptıklarına şaşırdığını , 9 dakikada nasıl 10 ribaund aldığını anlamadığını falan yazmıştı.. Nedeni belli oldu.. Bizim burada yemeyip içmeyip dalga geçtiğimiz adam Kim Kardashian ile birlikteymiş.. Hiç bir şey söylemiyorum artık..

Orlando için süper hamle olur. Ama düzgün bir center back up'ı bulmaları lazım yoksa sistem işlemez howard işlemediğinde.

Hidayet ve Orlando birlikteliği bir daha asla eskisi gibi olmaz.2009'da ulaşılan tavan noktayı 5-7 yıl geçemez artık Orlando.

Kim avantajlı çıktı burada ben daha anlamadım.Hele de Lewis Arenas takası da olursa çok daha ilginç birşey olur ki o daha da kötü olur.Neyse ki Hido'nun artık hiç bahanesi kalmayacak.

Arenas-Nelson-Q. Richardson-J. Richardson-Hidayet-Howard-Redick...

Resmen sirk takımı oldu Orlando.Hücum konusunda takımın yarısı topu eline isteyen oyuncular.Ve bu oyuncular arasında kuvvetle muhtemel top paylaşım sorunları olacak.Ama bundan daha önemlisi koca Orlando takımında ilaç için bir oyuncu yok oyunun savunma tarafına önem veren.[Belki Brandon Bass]