Haluk Yıldırım

Re: 14 # Haluk Yıldırım

Haluk olayında tribün Haluk'un hastalığı konusunda kötü laflar etmişti. Şahsen ben de aynı tepkiyi veriridim.

Neyse her iyi yada köyü oynadığında aynı muhabbetleri açmaya gerek yok. Dün iyiydi umarım gereken ek katkıları sene sonuna kadar verir.

Ne yaşanmış olursa olsun (ki bende o tribün olayında bizim taraftarımızın ağır tahriği olduğunu hatırlıyorum) Haluk bugün GS forması giyen ve bu ilerlemiş yaşına rağmen her şeyini sahada vermeye çalışan ,kritik anlarda eli titremeden atışını yapabilen,elinden geldiğince savunma yapan bir oyuncudur. Kariyerinde normal bir insanın bile zor atlatacağı bir hastalığı yenmiş üstelik tekrardan spora dönebilme başarısını göstermiştir.

Sırf bu niteliklerinden dolayı ben Haluk'a çok büyük saygı duyuyorum ve ona karşı bir ön yargı beslemiyorum.

Galatasaray sözkonusu olduğunda kişiler ikinci planda kalıyor.Haluk her oyuna girdiğinde çok önemli katkılar veriyor.Tam bir profosyonel,şampiyonluk için destek vermek gerekiyor,kendisini sevip sevmememizi bir köşeye atmak gerekiyor.

Ermal'in hücumda iyi ama savunmada berbat bir maç çıkardığını düşünürsek bugünkü maçın tartışmasız yıldızıydı.Attığı üçte üç üçlük bir yana son topta kolay bir baskete izin vermeyip faul yapması bile maça ne kadar konsantre olduğunu gösteriyordu.Tabi Shumpert tarafından yenen asistleri de var.

Gönül verdiği renklere karşı hırslı oynadı, olgun oynadı, bu atmosferi kaldırmamızda başrol oynadı.

Kendisine karşı takındığım tavırı biraz olsun yumuşattı böylece.

Helal olsun yani, diyecek birşey yok.

Carsi bile affeder Haluk affetmez :)

Maçın bitmesine 18 saniye kala moladan topu oyuna sokarken Rancik'e pota altında bomboşken atması süperdi.Sezon başında transfer ettiğimizde ligin sonunda en çok Haluk'tan bahsedersek şaşırmayalım demiştim.Bu sözüme doğru ilerliyor.Genç oyuncular örnek alsın helal olsun sana

seneyede oynasin bence. tecrübesi inanilmaz katki sagliyor takima. Eger 3 numarayi Shumpert ile götürürse seneye 1 veya 5 numaraya bir yildiz alinabilir. zaten seneye Euroleague oynayacagimiza göre hesap yapiyorum. Caner, Taylor gibi oyuncular bu takimda barinamaz bence o seviyede.

Fatih Hısım' Alıntı:
seneyede oynasin bence. tecrübesi inanilmaz katki sagliyor takima. Eger 3 numarayi Shumpert ile götürürse seneye 1 veya 5 numaraya bir yildiz alinabilir. zaten seneye Euroleague oynayacagimiza göre hesap yapiyorum. Caner, Taylor gibi oyuncular bu takimda barinamaz bence o seviyede.

Bence Caner gayet barınabilir, son bikaç maçta performansı düşmüş olsa da sezona çok iyi bir giriş yaptı. Burası Haluk'un sayfası, o yüzden sadece söyleyip kapatmış olalım konuyu. Eklemek istedim

Bence de bir sene daha götürebilir diye düşünüyorum. Her maç 8-9 sayı gibi bi katkı veriyor bence gayet iyi bu. Ayrıca yaşına rağmen de gayet iyi mücadele ediyor, hakkını teslim etmek lazım