Re: Haluk Yıldırım Galatasaray'da
Haluk Yıldırımın sporcu kişiliğine lafım yok ama "ahlak" kelimesiyle yanyana getiremiyorum ne yazık ki.
Saygı konusunda ise katılıyorum tamamen. Geçirdiği rahatsızlık, yaşı, geçmişini bir kenara bırakır ise aldığı sorumluluklar saygının her harfini hakediyor.
Tarih:08-Ekim-2008 yer gsbasket.org forumu.
Murat bey, yıllar önceki yorumunuz arasındaki farkı sizde görüyorsunuzdur umarım, ayrıca ahlak kelimesini yanına getirmekte zorlandığınız birini, övmekde size özel bir yorum olmuş....
Murat İnal derki....Murat İNAL' Alıntı:İnsanda karakter olacak öncelikle.
Cevap vermeye bile gerek yok. Salonda bir kaç Haluk Yıldırım maçı seyretmiş insanlar biliyor nasıl şeyler yaşandığını. Ülkerspor, Şahenk zamanlarına kadar bile gitmeye gerek yok. Hani yaşınızdan! dolayı uzun zamandır maçlara gidiyorsunuzdur herhalde.
Haluk Yıldırımın sporcu kişiliğine lafım yok ama "ahlak" kelimesiyle yanyana getiremiyorum ne yazık ki.
Saygı konusunda ise katılıyorum tamamen. Geçirdiği rahatsızlık, yaşı, geçmişini bir kenara bırakır ise aldığı sorumluluklar saygının her harfini hakediyor.
Tarih:08-Ekim-2008 yer gsbasket.org forumu.
Murat bey, yıllar önceki yorumunuz arasındaki farkı sizde görüyorsunuzdur umarım, ayrıca ahlak kelimesini yanına getirmekte zorlandığınız birini, övmekde size özel bir yorum olmuş....