Hangi salonda oynamalıyız?

Hangi salonda oynamalıyız?

• Kullanılan toplam oy
    146
  • Anket kapatılmış .
Son günlerde sosyal medyada yer alan haberlerin taraftarlarımız arasında tartışma konusu olması nedeniyle bu haberler ile ilgili biz de görüşlerinizi almak istedik.

Önümüzdeki sezon takımımızın oynayacağı salon konusunda bildiğiniz gibi iki alternatif var;

Abdi İpekçi Spor Salonu
Sinan Erdem Spor Salonu

Her ikisi de son derece büyük ve modern olan bu salonlardan sizce hangisinde oynamalıyız?

Twitter'da bizi takip eden takipçilerimize yönelttiğimiz soruyu burada da sorduk. Burada insanların ayrı bir konuda, düşüncelerini belirterek oy vermesi gerçekten çok önemli. Yazılanların büyük ölçüde dikkate alınacağını düşünüyorum.

Benim oyun Abdi İpekçi'den yana. Bir kere iki salon arasında A.Cömert-Şahenk ya da Şahenk-İpekçi gibi büyük farklar yok. İkisi de yeterince büyük ve modern salonlar. İpekçi'de oluşturulan atmosfer bence çok değerli. Koltukların renginden, oturma düzenine, tribünlerin sahaya etkisinden atmosfere kadar her şey bence Sinan Erdem'den çok daha fazla değerli. Ulaşımın da aşırı derecede sorun olduğunu düşünmüyorum. Abdi İpekçi diyorum.

Cumartesi günü maç için Abdi İpekçi´ye biraz erken geldim ve yakın çevrede doğru düzgün yemek yiyecek yer bulamadım ve hayıflandım ama...

Dikensiz gül bahçesi yok... Sonuçta taraftar bazı sorunları yaşamayı göze alarak geliyor maçlara. Kimine göre ulaşım sorun, kimine göre yemek... Yalnız herkesi aynı anda memnun etmek de mümkün değil. O halde en akılcı yaklaşım oynayacağımız salonun sonuca yönelik etkisi. Sanırım bu konuda bir tereddüt yok A. İpekçi konusunda.

Hayatımın en keyifli yollarından biri; maçın skoru ne olursa olsun İpekçi´den Metrobüs´e doğru yapılan yürüyüş.

Son yıllarda takımımız Abdi İpekçi'yi çok iyi kullandı.Ev sahibi avantajımızı çok iyi değerlendirdik.Durduk yere bu büyüyü bozmak anlamsız gelebilir bir çok kişi için.Ancak ben konuya iki taraflı bakılması gerektiğini düşünüyorum.İstikrar için evet İpekçi seçeneği daha mantıklı gelebilir.Ancak gerek ulaşım gerek de konfor bakımından Sinan Erdem daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor.

Bence karar aşamasında dikkate alınması gereken konu hangi salona daha çok seyirci geleceği...Bu konuda metrobüsle kolay ulaşılabilen Sinan Erdem öne çıkar. Ayrıca yönetim loca ve bilet gelirlerinden de para kazanabilir. Sinan Erdem'İn daha büyük bir salon olması bir şey değiştirmez.Zira koca sezonda İpekçi'nin bile 3-5 maç dışında kapalı gişe olduğunu görmedim.

Kısacası aklım Sinan Erdem diyor ama kalbim de şampiyon olduğumuz ve artık aidiyet hissettiğimiz İpekçi'den ayrılma fikrine ısınamıyor. Kısa vadede seçenekler bu iki salon gibi görünse de ileride Galatasaray'a kendi salonunda oynamak yakışır.

Bu sezon sadece Banvit son maçı kapalı gişe oynayabildik. Seri 4-0 olsaydı bu sezon hiçbir maçta İpekçi'yi tam dolduramadan tamamlamış olacaktık. Öncelikle bunun nedenlerini bulmaya çalışmak gerekiyor sanırım. En çok ön plana çıkarılan ulaşım sorunu. Belki başka sorunlar da vardır. Geçen sene EL maçlarında büyük takımlarla oynadığımız maçlar dolmuştu. Bu sene E.Cup maçları en fazla 6-7 bin oldu.
Sanki salondan bağımsız olarak bir maç seçme durumu var gibi görünüyor. Ama eğer sorun salonun yeri ise ve S.Erdem'de seyirci sayısı önemli ölçüde artacaksa bana hiç uymamasına rağmen SE'e geçişi doğru buluyorum.

tereddutsuz abdi ipekçi..

ulaşım sorunu diyenler, lütfen gerçekçi olun.. ağızınıza çerez ettiniz ulaşım sorununu.. sanki s.erdem kapınızın onunde ipekçi kaf dağının ardında.. (ipekçiye yakın metrobüs durağı ve karşıdan gelenler için 500T durağı ve de banliyö treni alternatifi yetmez mi?)

bu konunun tartışılmasına bile inanamıyorum..
s.erdem'de sadece 1 maça gittim.. fenerin s.erdemdeki son ev sahipliği yaptığı GALATASARAY maçına gitmiştim ve adamlar salonu fulledikleri halde bizim ipekçi'nin yarısı kadarıyla oluşturduğumuz atmosferin yanından bile geçemediler..

basketbolda atmosfer çok çok çok önemli bir noktayken inşallah s.erdem gibi bi hataya düşmeyiz.. çok üzülürüm..

Sinan Erdemin İpekçiye oranla handikaplı olduğu gerçeği göz ardı edilemez ancak fazla abartılıyor bu durum bence Sinan Erdeme soğuk bakmıyorum ama "şimdilik" İpekçide kalınmalı taşınacak olursak kendi salonumuza taşınırız!

Forumun yüzde 30'u Sinan Erdem'den yana oy kullanmışlar.Ancak yorum yazan herkes İpekçi'den yana.
Oy verenler lütfen yorum yapabilir mi ?
Neden Sinan Erdem ?

Hesabını iyi yapmak lazım.

Eğer Sinan Erdem'e geçmek yılda en az 3-4 milyon dolar daha fazla gelir getirecekse kabul edilebilir, buna kimsenin de itirazı olamaz çok fazla. Ama yok 500 bin - 1 milyon dolar civarı bir gelir farkı olacaksa bu farka İpekçiyi tercih ederim kesinlikle. Varsın kulübün cebine 500 bin dolar daha az para girsin ama rakip oyuncuların kafasını kaldırıp bakmaya çekindiği İpekçi ortamından vaz geçmeyelim. Bu sene İpekçi'yi sadece 3-4 maçta tamamen doldurduğumuzu da unutmayalım. Mutlaka EL maçları kapalı gişe olacaktır ama lig maçlarında 3-4 bin kişi çok eğreti duruyor Sinan Erdem'de. Fb Ülker salonunda en çok bunun sıkıntısını çekiyor.

Sinan Erdem'in üst katından maç izlemektense TV den izlerim daha iyi ayrıca.

Bu arada Twitter anketi sonunda Abdi İpekçi diyen 456 (%57.65) kişi, Sinan Erdem diyen 335 (%42.35) kişi olmuştur.

Abdi İpekçi'de o kadar güzel anılarımız oldu ki, o kadar bizle bütünleşti ki, sadece kendi salonumuz inşa edildiği zaman orayı terk etmeye gönlüm el verir.

Sinan Erdem'i falan boşverelim, Abdi İpekçi'nin ruhu bambaşka...

ipekçi de devam.bence sinan erdem işi olmaz.ayrıca ipekçi'de devam etmemiz durumunda bu sezon b kombine rekoru kıracağımızı düşünüyorum.bu sezon başında da kombine fiyatlarına zam yaptılar ne oldu daha fazla para mı kazanıldı?iyi analiz ederler umarım.