Hazırlık Maçları

öylede olsa fazla sayı yemişiz bee...74 sayı çok zaten biz bi beykozu yenemioz ligin ilk maçında da 1 sayı farkla kaybetmiştik aynı skorla :)

beykoza yenildik diyrsunda maç hakkında bilgi yok mu.. yada kaynak nedir ?? :roll: :roll:

hazırlık maçıda olsa dobieyi kaybetmiş bir beykoza yenilmek çok kötü bir durum belki yanlış haberdir :?

Black_' Alıntı:
fenerbahçe italyada devlerle turnuva yaparken biz hala bekliyoruz .. bekledik ve turnuva açıklaması geldi rakipler tbl nin zayıf takımları bunlarla yapacağımız maçlar bizim için ölçü olmaz .. dişimize göre takımlar olsa mesela bjk.banvit.telekom vb. takımlarla yapacağımız maçlarla gücümüzü görebiliriz :roll: :roll: :) :)
o beğenmediğin takımlardan tofaş beşiktaşı üstün bir oyunla yendi ayrıca burakın da dediği gibi biz ligde bu takımlarla oynayacağız

ne zaman yendi ya... kaynağını verin bizde bilelim bekliyorum kaynak?? :D :D

transferde son durum nedir.. yeni yabancılar ne zaman gelecek yanılmıyorsam 2 hakkımız var ve gelen yabancılarımız hangi pozisyonlara oynayacak .. ;) ;)

ilk başta yaptığım isim yanlışlığını düzelttiğiniz için çok saolun ya ben bişi sorcam holman la kaç yıllık imzaladık hiçbiyerde yazmıyo bu arada yabancı hakkı 4 değilmi bizde mithat yabancı sayılmıyomu sayalıyosa (darrel,mithat,holman) 3 yabancı yok mu recep şen holman dan sonra 2 yabancı daha alcaz demiş nasıl oluyo BU ARADA HOLMANLA KAÇ YILLIK İMZALADIK şimdiden saolun

BİRAZ DAHA DESTEK HADİ DÜNYANIN SAYILI TARAFTARLARINDAN OLAN GALATASARAY TARAFTARI BASKETE DE BİRAZ DESTEK

ultrAslan ONUR

gs cafe crown' Alıntı:
ilk başta yaptığım isim yanlışlığını düzelttiğiniz için çok saolun ya ben bişi sorcam holman la kaç yıllık imzaladık hiçbiyerde yazmıyo bu arada yabancı hakkı 4 değilmi bizde mithat yabancı sayılmıyomu sayalıyosa (darrel,mithat,holman) 3 yabancı yok mu recep şen holman dan sonra 2 yabancı daha alcaz demiş nasıl oluyo BU ARADA HOLMANLA KAÇ YILLIK İMZALADIK şimdiden saolun

BİRAZ DAHA DESTEK HADİ DÜNYANIN SAYILI TARAFTARLARINDAN OLAN GALATASARAY TARAFTARI BASKETE DE BİRAZ DESTEK

ultrAslan ONUR
holman 1 yıllık imzaladı opsiyonlu yanılmıyosam mithat türk statüsünde oynayacak.şu anda kadromuzda mitchell ve holman 2 yabancı oyuncumuz var

dirk nowitski' Alıntı:
[quote="gs cafe crown":72066]ilk başta yaptığım isim yanlışlığını düzelttiğiniz için çok saolun ya ben bişi sorcam holman la kaç yıllık imzaladık hiçbiyerde yazmıyo bu arada yabancı hakkı 4 değilmi bizde mithat yabancı sayılmıyomu sayalıyosa (darrel,mithat,holman) 3 yabancı yok mu recep şen holman dan sonra 2 yabancı daha alcaz demiş nasıl oluyo BU ARADA HOLMANLA KAÇ YILLIK İMZALADIK şimdiden saolun

ultrAslan ONUR
holman 1 yıllık imzaladı opsiyonlu yanılmıyosam mithat türk statüsünde oynayacak.şu anda kadromuzda mitchell ve holman 2 yabancı oyuncumuz var[/quote:72066]
ayrıca 5 yabancı hakkımız var ama biz 4 tanesini kullanacakmışız.

emregs' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
[quote="gs cafe crown":b41e5]ilk başta yaptığım isim yanlışlığını düzelttiğiniz için çok saolun ya ben bişi sorcam holman la kaç yıllık imzaladık hiçbiyerde yazmıyo bu arada yabancı hakkı 4 değilmi bizde mithat yabancı sayılmıyomu sayalıyosa (darrel,mithat,holman) 3 yabancı yok mu recep şen holman dan sonra 2 yabancı daha alcaz demiş nasıl oluyo BU ARADA HOLMANLA KAÇ YILLIK İMZALADIK şimdiden saolun

ultrAslan ONUR
holman 1 yıllık imzaladı opsiyonlu yanılmıyosam mithat türk statüsünde oynayacak.şu anda kadromuzda mitchell ve holman 2 yabancı oyuncumuz var
ayrıca 5 yabancı hakkımız var ama biz 4 tanesini kullanacakmışız.[/quote:b41e5]evet bu konuda zaten ayrı bir olay fener ve efese yapılmış bir ayrıcalık zaten fener mrsici türk statüsünde,efeste prkacin ve grangerı türk statüsünde oynatırsa bu takımlar 6-7 yabancıyla oynayacaklar

Aynısı Prkacin için de geçerli.Zaten 5 yabancı almanın bizim için mantıklı hiçbir tarafı yok ki.Avrupa kupalarında oynayantakımlar orası için bir yabancı daha alıp kadrolarını geniş tutmak istiyorlar.

ben buyuk ihtimalle bursadaki turnuvada olacam bursa da olup maclara gidecek arkadaslar varmı . mac tarih ve saatleri hakkın da bilgi verebilirmisiniz

t_mac' Alıntı:
ben buyuk ihtimalle bursadaki turnuvada olacam bursa da olup maclara gidecek arkadaslar varmı . mac tarih ve saatleri hakkın da bilgi verebilirmisiniz

ewet arkadaşlar maç saatlerini ve tarihlerini bilen varsa yazsın lütfen t-mac ben kesin gidicem maçlara ama tarihleri bilmiyorum ayrıca istanbuldan veya başka şehirden maçlara gelecek arkadaşlar varmı

Basketbol Takımımız Cevat Soydaş Turnuvası'na Katılacak

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, 14-16 Eylül 2006 tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek olan Tofaşlı merhum basketbolcu Cevat Soydaş anısına düzenlenen basketbol turnuvasına katılacak.

Takımımız, 14 Eylül Perşembe günü başlayacak olan Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nın ilk gününde, saat 19:00'da Tofaş'la; ikinci günde ise saat 17:00'de Casa Ted Ankara Kolejliler ile karşılaşacak. Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı, yaptığı iki maçın ardından turnuvadan ayrılacak

burun maç saatleri

kaynak:galatasaray.org

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçını 63-47 Efes Pilsen kazandı.

Efes Pilsen'in Merter'deki tesislerinde yapılan karşılaşmanın ilk yarısını da evsahibi ekip 36-23 önde kapadı.

kaynak webaslanda maç ile ilgili başka bir şeye değinilmemiş

Sonuca bakarsak üzülebiliriz ama buna hic gerek yok cunku biz daha yeni bir takımız efes daha once basladı calısmalara ve bizde hala kadroda eksikler var hicbirsey icin ölçü değil ama bu kadroya sonuna kadar güvenelim çünkü komple bir takım olduk diebiliriz