Hazırlık Maçları

Black_' Alıntı:
belk diyorsunda nasıl yani.. olay tv maç yayınlamışmi ki.. şimdiye kadar daha önce olay tv bu tür organizasyonları yayınladımı ki.. kaynak ?? :roll: :roll: :roll: ;)
Tofaş Bursa nın takımı ya,Olay tv de Bursa nın,bağ kurmaya çalıştım.Zaten emin olsam belki demem ve kaynak verirdim.

maç hakkında hiç bir bilgi yok bu ne saçmalık ya.. maç saat 19 da oynanıyor bilgi yok..ben böyle işin ..inşallah kazanmıştırız artık takımın kalitesinden şüphe etmeye başladım 8) 8) 8)

Black_' Alıntı:
maç hakkında hiç bir bilgi yok bu ne saçmalık ya.. maç saat 19 da oynanıyor bilgi yok..ben böyle işin ..inşallah kazanmıştırız artık takımın kalitesinden şüphe etmeye başladım 8) 8) 8)

daha ne kadar oldu,kaç maçını izledinde kalitesinden şüphe etmeye başladın.bir bildiğin mi var yoksa bi tespit filan mı yaptın.hemen bu kadar karamsar olmayın

bu takım için ilk 4 hayal bence.. bu sene ligde kalmaya bakalım yeter play-off da olabilir ... :) :) transfere gelince michael watsonla anlaştık sayarsak .. 1 oyuncu daha alma hakkımız var o hangi bölge olacak bilgi var mı ??

Black_' Alıntı:

TOFAS-G.SARAY 74-67
Salon : Atatürk S.S.
TOFAŞ : Melih 10, Bora 3, Hakan 5, Yll 2, Hadi 2, Alton 17 (5 reb. 4 ass), Can 2, Adem 3 (7 reb), Rasheed 19 ( 5 reb. 5 ass), Chris 11 (12 reb)
G.SARAY CAFE CROWN : Mitchell 10, İsmet 3, Tufan 8, Tolga 12 (7 reb), Murat 10, Fatih 5, Holmann 2, Glen 11, Burak 4, Cemal 2
Periyotlar
20 - 16, 18 - 23, 20 - 14, 14 - 14

http://www.tofasspor.com/index.php?opti ... 5&Itemid=2

glen kim? yeni bir oyuncu daha mı deniyoruz valla durum kötü tamam tofaşta iyi takım bizde yeni kurulduk ama bu kadar kötü sonuç beklemezdim

bence bu macta sasırtıcı olan tolganın 12 sayı yapıp 7 rıbound alması.
fatıh 5 sayıda kalmıs mıthat herhalde kadroda yokru.
yavas yavas oturucaktır takım.
sonuc olarak tolga ongoren iyi bir takım kurdu gectıgımız sene yaptıkları yanlısı yapmamaıslar ıyı yabancılar almıslar en azından bu macta ole gozukuyor 3 yabancı 47 sayı atmıs 22 rıbound almıslar.
pota altına ıyı bır yabancı ıle daha da ıyı olabılırız

nie ki geçen sene sakat sakat büyük bi özveriyle oynadığına şahit oldum bjkye son saniye 3lüğü de göndermiştir ayrıca ama fazla kilolu atarsa eğer şu şartlarda en iyi 3 numarayı transfer ederiz bence

edit: özür ya ben bunu geçen seneki daçka kadrosundan bi elemanla karıştırdım

ya bu takımla hiç bir şey yapamayız..bizde boşuna ümitlendik beykozdan sonra bide tofaş yenilgisi .. hazırlık maçıymış yenildik böyle mazeretler olamamlı .. bu arada glen kim :p :p

dün bi arkadaş bu turnuvayı olay tv verebilir demişti ..noldu o iş maçları yayınladı mı olay tv. :roll: :roll:

takimin hali rezalet malik gibi 1 oyuncuyu birakip ondan dogan skorer boslugu dolduracak oyuncu bulmazsan takimin en iii si olmasi gerekn yabancilarin 10 ar sayi atarsa hiç bir sey yapmazsin bu lafimi yazin 1 yere sezon içinde malik dixon i çok arayacagiz

casa ted kolejlilerle bugün saat 17 00 de oynuyorduk ne oldu o maç