Hazırlık Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
bizim sitede artık duyarlı olsun ya adamların istatistiği sitelerine hemen düsüyor biz beklemek zorunda kalıyoruz kütfen biraz daha ilgi
 
Yine Utah'dan bir transfer yapacağız.

Bu eleman 2 numara oynayacak.Ya da 1 oynayıp Avery 2 numara oynayacak.3 numarada takım içinden çözülür.Zaten Murat Hoca tanıtım gecesinde de söylemiş 3 olmayabilir 2 numarada getirebiliriz diye.

FB Ülker diyen arkadaşlar Tanjeviç unutmuş bu adam Solomon varken başka bir 1-2 numara ABD'lı istemez.
 
Chris Owens haricinde alba tam kadro çıkmış. istatistikleri merak ediyorum. pota altını nasıl kullandık acaba. pota altı fena olmayan bir takıma karşı uzunlarımız ne kadar sayı atabildi?

takım savunmasını oturtmamız şart. rakipleri 70'lere çekmemiz lazım. pota altını rahatlıkla kapatabilecek kadromuz var. Rakip takımları dışarı püskürterek hücumda çok zorlayabiliriz. dee brown'ı alıp avery'i ikiye kaydıracaksak çok hızlı oynayacak bir kadro oluruz. kısa savunmasına büyük katkı sağlar. aradığımız skorer olmasa da ve aradığımız mevkinin oyuncusu olmasa da Murat Hoca istediği çift guardlı sistemi uygulama şansını arttırmış olur. şu yoklukta önemli bir transfer olur. Tufan ve erdem'le de 3 numarayı doldururuz. Rotasyonu iyi kullanabilirsek tehlikeli bir kadroya sahip oluruz. Dee Brown haberi beni heyecanlandırdı. özellikle savunmaya yaapcağı katkı ve rakip guard'lara yapacağı baskı çok değerli olur. Ama yanına şöyle jarod stevenson ayarında bir de kısa forvet bulsak iyi olur. 5 yabancıyı da kullansak iyi olur.
 
Brian Greene 3 numara da siritir mi?? bence hem 3 hem de 4 numara da kullanabiliriz Greene'i. Ben önce bir su hazirlik maclarinda bütün oyunculari görmek istiyorum. hangi oyuncu hangi pozisyona yatkin bir görelim önce. insallah Dee Brown bize gelir. yemisim 3 numarayi :)
 
Dee Brown bu kadar heyecanlandırıcak biri mi? merak ettim , ayrıca türkiyeye geleceği yazılmış ancak hangi takım olduğu belirtilmemiş
 
Ya neden Murat Özyer'in istifa etmesini istiyorsunuz!! Lig bi başlasın 4-5 maç yapılsın istenileni verilmesse o zaman istifa diye sloganınızı yapın şimdiden abartılı ve yanlış olarak parazit yapmayalım allah allah!!!!!
 
Valla birşeyler duydum direk isim gelmese de Murat hocanın kafasında birşeyler var... Farklı bir taktik...

Bir kaç gün içinde kokusu çıkar herşeyin.
 
Ayrıca Dee'nin geldiğini düşünürsek;

Dee Brown-Avery William-Tufan Ersöz-Charles Gains-Hüseyin Beşok

beşi ile çıkılır.

Bazen şöyle bir beş olur mu diye düşünüyorum.

Dee Brown-Cüneyt Erden-Breen Greene-Charles Gaines-Hüseyin Beşok
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Bende derim ki ayrıca 3 numara dedik gele gele 1.83 geldi :D
Tabi öyle birşey olursa ki pota altında riibauntlarda sıkıntı çekebiliriz ama atletik özellikleri ile Dee ve Avery de ribunta destek verecektir.

Çok hızlı oynayabiliriz açıkcası maçlarda.Ama Dee gelir mi hiç bilmem...
 
Sayı atar mı Gökçe :) Bize bunu anlat :) Ayrıca Malesef gene doğru dürüst 3 numara olmadan lige giriyoruz :? Pff valla ya :?
 
FArkında mısınız bilmiyorum fakat oraya ilk yorumu yapan Türk.Galatasaray'ın alma hakkı var gibi cümleler kullanmış.Bu arkadaş dediğiniz kadar var mıdır ya ?
 
Dee Brown'la anlaştık

Galatasaray Cafe Crown, NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Dee Brown'u transfer etti.

Sarı kırmızılı takım, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz'da forma giyen 23 yaşındaki gelecek vaadeden oyun kurucu Brown'u 1 milyon 100 bin dolara kadrosuna dahil ederek basketbol liginin bu sezonki en flaş transferlerinden birini gerçekleştirdi.

Illinois Üniversitesi mezunu Brown 2006 yılında Utah Jazz tarafından 2. tur 16. sırada draft edilmişti. 1.83 cm boyundaki genç basketbolcu geçen sezon Utah Jazz'da 9 dakika ortalamayla 1.9 sayı ve 1.7 asist istatistikleriyle oynamıştı.

En önemli özelliği surati ve isabetli 3 sayılık atışları olan Dee Brown özellikle top çalıp tek başına yaptığı hızlı hücumlarıyla tanınıyor.

Dee Brown, kendi resmi web sitesi olan http://www.deebrown11.com sitesinde blog sayfasında geçtiğimiz günlerde kendi imzasıyla yayınlanan yazısında Utah Jazz'dan kesinlikle ayrılacağını ve de gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceğini belirtmişti.

Kaynak: DHA
 
Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":b3773]Bende derim ki ayrıca 3 numara dedik gele gele 1.83 geldi :D
Tabi öyle birşey olursa ki pota altında riibauntlarda sıkıntı çekebiliriz ama atletik özellikleri ile Dee ve Avery de ribunta destek verecektir.

Çok hızlı oynayabiliriz açıkcası maçlarda.Ama Dee gelir mi hiç bilmem...[/quote:b3773]


Geldi bile kardeşim hemde 1.1 milyon dolar karşılığında :)
 
Alba Berlin Maçından ufaktan hberler...Albann pota altındaki oyununu bilmeyen yoktur.. ama bizim hÜSeyin yemiş hepsini 20 küsür atmış büyük olasılıkla (tam sayı akıllarda kalmadı)..Göze batan oyuncu ise charles diyolar iyi maç çıkarmış...
 

Üst