Rüyam da görsem inanmam denilen şey bu olsa gerek... İnanılması zor ama gerçek bir haber! Kadro gerçekten efsane bir kadro oldu. Quinton Hosley-Atkins arasında müthiş ikili oyunlar olacağını düşünüyorum, çünkü; kafa yapıları ikisininde aynı çok iyi anlaşacaklarını umuyorum.Hosley gibi bir oyuncu lazımdı bu transfer gerçekten harika oldu. Atletik,hırslı,pota altını altüst edebilen,dış şutları iyi olan bir oyuncu.Yorum yapmaya gerek yok zaten Karşıyaka'dan hepimiz biliyoruz amaaa hep isterdim keşke Hosley'i alabilsek diye ve gerçek oldu.
Tolliver'de bu takıma fazlasıyla faydalı olacak bir isim. Erdem'in düşüşünden sonra takıma savunmasıyla ve işçi görevini yapabilecek bir isim gerekiyordu sonunda o da oldu, Tolliver takım oyuncusu görevlerini fazlasıyla yerine getirir,sonuçta Spurs'ta yer almış bir oyuncu,Spurs'un da nasıl bir basketbol anlayışı olduğunu biliyoruz. Sayı ve ribaund olarakta istediğimiz düzeyde katkı sağlayacaktır umarım.
Transferde emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu transferden sonra Ayhan Şahenk'te tarih yazan oyuncular ve taraftar görmek istiyorum...
Ayrıca sabırsızlanmaya başladım...