hosley mi ,of of bekle bizi efes.
Atkinsin Polonya vatandasligindan bir pasapor'tu var.Doğan Aksu' Alıntı:graves-atkins-tolliver-hosley bunların arasında avrupa pasaportu olan var mı yanlış hatırlamıyosam atkins'in ispanyol vatandaşlığı var ama kesin bir bilgiye sahip olan var mı ? çünkü 3 tane amerikalı oynatabiliyoruz diye biliyorum avrupada
Ömer Baka' Alıntı:bu arada transfer haberlerimiz avrupanın bir numaralı basketbol sitesi eurobasket.com'da breaking news flaş haber olarak geçti.
bilgilerinize...
Doğan Aksu' Alıntı:[quote="Ömer Baka":2b4jz61h]bu arada transfer haberlerimiz avrupanın bir numaralı basketbol sitesi eurobasket.com'da breaking news flaş haber olarak geçti.
bilgilerinize...
Can Akan' Alıntı:@BERK
6 yabancının 1 tanesi her maç dışarda kalacak.25 dakika ise sembolik bir rakam herhangi bir hesap yapmadım.Burda anlatılmak istenen oyunculara süreleri dengeli dağıtarak onların maç sonuna diri kalmalarını sağlamak ve hata payını en aza indirmek olmalıdır.Yani hiç bir oyuncu çok özel gününde olmadığı sürece 35+ üstü dakika oynamamalıdır.
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:[quote="Can Akan":2t8gm2dq]@BERK
6 yabancının 1 tanesi her maç dışarda kalacak.25 dakika ise sembolik bir rakam herhangi bir hesap yapmadım.Burda anlatılmak istenen oyunculara süreleri dengeli dağıtarak onların maç sonuna diri kalmalarını sağlamak ve hata payını en aza indirmek olmalıdır.Yani hiç bir oyuncu çok özel gününde olmadığı sürece 35+ üstü dakika oynamamalıdır.
Mustafa Avkan' Alıntı:Güzel transferler... keşke Kerem ide alsaydık...
bence gelecek sene için graves, hosley ve tolliverle anlaşsalar daha iyi olurErsin Çelik' Alıntı:yönetim tam anlamıyla çosmuşken sene için kerem gönlüm ile de anlaşsalar