Adam İstanbul'dayım demiş imzalar atılmış. Bundan daha resmi açıklama olamaz bence...
Eren Aydın' Alıntı:Adam İstanbul'dayım demiş imzalar atılmış. Bundan daha resmi açıklama olamaz bence...
Cnn türk altyazılarında Hosley Galatasaray'da yazıyordu bizim maçın hemen sonrası...Ali Bozgeyik' Alıntı:Biraz önce cnn türk'de Fenerbahçe hosleyle anlaştı dedi...Bu bir temennimidir,yoksa spiker hatasımıdır anlayamadım...
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Eren Aydın":2v7m1sas]Adam İstanbul'dayım demiş imzalar atılmış. Bundan daha resmi açıklama olamaz bence...
Cnn turk'de alt yazi gecti Hosley Galatasaray ile anlasti diye.Ali Bozgeyik' Alıntı:Biraz önce cnn türk'de Fenerbahçe hosleyle anlaştı dedi...Bu bir temennimidir,yoksa spiker hatasımıdır anlayamadım...
Bu ne demek şimdi :shock: :roll:Ali Bozgeyik' Alıntı:Biraz önce cnn türk'de Fenerbahçe hosleyle anlaştı dedi...Bu bir temennimidir,yoksa spiker hatasımıdır anlayamadım...
Kutay Çamcı' Alıntı:Bu arada KSK'ye bonservis ödüyormuyuz acaba ? Gerçi geçen sezon komik bir rakama oynamıştı bonservisi de onunla orantılı olmalı.