Hosley ve Tolliver Galatasaray'da!

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2v7m1sas]Adam İstanbul'dayım demiş imzalar atılmış. Bundan daha resmi açıklama olamaz bence...

Hosley'e de bir mesaj atsak :)[/quote:2v7m1sas]
Bence Şüpheye mahal yok bitti dendiyse bitmiştir
Ama Facebook kurtları Quinton Hosley e de bir hoşgeldin mesajı atsın emin olmak istiyorsa:)
 
Tanjevic Hosley geliyorum dese bile istemez sanmam .

Bu arada eğer herşey bittiği halde resmi site hala açıklamıyorsa neden acaba?

Ekleme :An itibari ile tekrar alt yazı geçti CNN Türk Hosley Galatasaray'da
 
Bu arada KSK'ye bonservis ödüyormuyuz acaba ? Gerçi geçen sezon komik bir rakama oynamıştı bonservisi de onunla orantılı olmalı.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
Bu arada KSK'ye bonservis ödüyormuyuz acaba ? Gerçi geçen sezon komik bir rakama oynamıştı bonservisi de onunla orantılı olmalı.

O bahsi geçen "Buy-Out" bedelinin sabit olması lazım. 325.000 $ oluyor, çünkü Beşiktaş bu sene Efes'ten almıştı Shumpert ve Drobnjak için 325.000 $ oyuncu başına. Ama alacaklı kulübün indirim yapma veya alacaktan vazgeçme hakkı oluyor. Fakat Karşıyaka yapmaz, sıkıntıdalar çünkü.. Yinede çok para değil bu, konu Hosley olunca tabi :)
 
Tam olarak süresini bilmiyorum ama zaten oyuncu ile anlaşılırken eğer varsa bu masraflarda hesaplanmıştır. O nedenle şu aşamadan sonra sorun olacağını sanmıyorum, imza atılınca açıklanır galiba ne kadar bedele mâl edildiği bu transferlerin..
 
Sevgili arkadaşlar,

Heyecanınızı anlıyorum ve keyfiniz yerinde biliyorum ama rakip takımların forumlarından dalga geçmek amaçlı alıntı yapmak ve rakiplerin isimlerini düzgün yazmamak bizim sitemizde yasaktır. Lütfen bu kurala uyalım.

Bu sebeple bazı iletiler silinmiştir.

Transfer haberi için Eyüp abiye ve ilk Tolliver ismini söyleyen Kemal Aday abiye teşekkürler.
 
Bu arada Hosley için Karşıyakaya 72 bin dolar vermemiz gerekiyormuş...Sanırım 50 bin civarında anlaşılmış...Bilgi kesin değildir...Rakamlarda ufak tefek değişiklikler olabilir...
 
Evet mutlaka ki bonservis verilecek. Zaten geçen sene yüksek bir maaşı olmadığı için de sorun olmayacak bu. Hemen hemen dediğiniz rakamlar.
 
Sizde teyit ettiğinize göre sorun yok...Bu haber beni dahada sevindirdi,350 bin dolardan filan bahsediliyordu,biraz fazla kaçmıştı açıkcası...
 
Kural böyle diye biliyorum işin detayı hakkında bilgim yok ama önceki sezon oynamış bir oyuncuyu almak için o sezon aldığı parayı verdiğiniz takdirde alabiliyorsunuz. Ben böyle biliyorum ama farklı bilen varsa yazabilir.
 
Tolliver ile ilgili amerikadan birkaç yazar ile mailleştim, baya övdüler. Özellikle sahada olduğu süre zarfında taraftarın sevdiği tarzda oynayan güçle oynayan bir oyuncuymuş ve boyu kısa olmasına rağmen gücünün ve hızının getirdiği avantajları iyi kullanıyormuş. Gözükmeyen işleri yapmayıda seven ve iyi beceren bir adammış. Ayrıca idmanlarda çok iyi çalışan biriymiş. Sorun çıkartmak bir tarafa koçunun her dediğini uygulamak için çok çabalayan bir adammış.

Hosley'nin altındada biraz kaldı ama kilit bir adam aldık gibi.
 

Üst