Hosley ve Tolliver Galatasaray'da!

abooo yeni gördüm,süper yaa!

harbiden bu kez "teşekkürler dedehayır"...

yiğidi öldür hakkını ver,değdi bu kadar beklememize...
 
İlk önce bu haberi bize ulaştıran Eyüp Abi'ye ve bu transferlerde emeği geçen bütün yöneticilerimizi ve ekibimizi kutlamak gerekir. Bu kadar beklememize değdi. Belki zaman zaman sabrın taştığı anlar oldu, 603 küsür sayfa transfer konumuz oldu, içinde çok şeyler yazıldı ancak sonunda final güzel iki isimle oldu.
Hosley ve Tolliver... Hosley'i zaten herkes tanıyordur. Onun gibi bir oyuncu kazanmak gerçekten önemli. Müthiş bir atlet, çok iyi bir ribaundçu, iyi bir skorer ve tutturduğunda her yerden atabilecek bir şutör. Basketbol yeteneklerini söylenecek kelime yetmez. Onu ancak olası disiplinsizlikleri ve yer yer savrukluğu ile eleştirebiliriz. Umarım onlar da olmayacaktır ve sadece yarım sezon değil uzun yıllar onu bu forma altında izleyebiliriz. Çoğu kişide de özlem uyandıran o smaçlarda onla birlikte geri dönecektir. Tolliver da bizim için iyi bir transfer. Tek başına gelse belki çoğu kişi de memnuniyetsizlik oluşacaktı ancak Hosley'nin yanına onun gibi daha takım oyuncusu biri alınması daha mantıklıydı ve doğru olan da yapıldı. Tolliver ribaundlarda etkili, dış şutu olan bir takım oyuncusu. Rotasyonda önemli rol oynayacaktır.
6 yabancımızın olması ile rotasyonu ayarlama da bir sıkıntı olabilir. Bence yabancı göndermemize gerek yok. Eğer bunu iyi ayarlabilirsek büyük sorun teşkil etmez. Şimdi iş Koray Hoca'ya kaldı. Koray Hoca da gerekeni yapacktır. Bu transferler ile şu anda Efes ile beraber şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Umarım o kupayı alır ve hasretimizi dindiririz.
 
hayırlı uğurlu olsun müthiş iş çıkardı ahmet dedehayır bekledğimize deydi ama hosley tafartarla oynayan bi oyuncu o salonuı doldurmamız gerek
 
Ahmet Yenilmez' Alıntı:
arkadaşlar bence olacak gibi ama resmi sitede yok hayırlısı
eyüb bey problem olursa bi cayınızı içmeye gelicem sizin kafeye :p
Ne demek her zaman kapım açık buyrun gelin.
 
sadece diyeceğim ynetimi ayakta alkışlıyorum bu iki ismi kadomuzda inş diğer yılda görürüz ve inş sözleşmesi 1,5 2,5 yıllık filandır ya
 
geç kalındı ama iyi oldu avrupa defteri kapandı nerdeyse
bu tolliver traylor un daha atletiği ve daha şutörü. ziziç den sonra pota altını iyi dolduracak, hüseyin ve milo nun yükü azalacak hosley e bişey demeye gerek yok zaten.
bence kimsenin gönderilmemesi gerek artık. şu kadrodaki oyuncuların sözleşmelerini uzatsınlar tamam. euroleague girer girmez 16 bile garanti gibi. ama istikrar için takımın değişmemesi şart. bir kaç da yerli alınca tamamdır bu iş.
 
YALNIZ NE RESMİ SİTEDE NEDE BAŞKA BİR YERDE BİR HABER YOK.
 

Üst