Hüseyin Beşok

Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok

Emin Doğanca' Alıntı:
hüseyinin yokluğuna o kadar cok üzülüyorumki sanki sehit olmus gibi

Arkadaşım bukdar abrtma bu tür demeçler hiç etkileyici olmuyor emin ol.Şehitlik mertebesine ayrı bir saygıya çağırıyorum seni

Moral bozacak bir durum yok takım bir kişinin eline bakmıyor!!!

Arkadaşlar Lütfen Facebooka Girin efesliler grubunu aratıp yorumları okuyun bizi çok aşalamışlar yok fabrika takımı biskivi çocukları daha önce nerdeydiniz yok bunların futbol maçlarınıda bilirdim 150 kişiye oynadılar nerden 12 bin doldurcaklar çoluk çocuklamı ne çok hareketler var girin tepkinizi gösterin kimse yok kendi başlarına takılıyolar benimde oraya bi yorumu oldu sizde yazın

YORUMUM

ya Neyi Tartışıyosunuz Galatasaray Gibi takımla Efesimi Tartışıyosunuz Asıl Efes Fabrika Takımı Efes Pilsenin Bir Bira markası olduğunu Anadolu grubuna Ait olduğunu Bilmiyosunuz Galiba 30 yıldır Baskette Uğraşıyolarmış siz 30 yıldır baskette uğraşıyosunuz Biz 103 senedir Futbolda Baskette Voleybolda her türlü Amatör branşlarda uğraşıyoruz Sonra Bi sivri zekalı 12 bin kişi dolmaz demiş güldürmeyin beni Kaç taraftarınız varki konuşuyosunuz Efes fabrikalarındaki Çalışanları sayma:D bizim yurtiçinde YURTDIŞINDA Milyonlarca Taraftarımız Var Dünyanın Öteki uzundaki Kişiye Tr yi sorsan Galatasarayı söyler.Ultraslan İstedimi 12 bin değil 100 binde toplar neyse siz ilk önce alpellayı fulker telekomu bjk yi yeninde sonra gelin:) hadi görüşürüz cumartesi günü sayı sarhoşu etcaz sizi:D

Kim olduğumuzu görecekler :D :D :D

Hüseyinin sakat olması takımı etkiler ama onun yerini kapatacaklarına inanıyorum.Fatihin aldığı süre artacak.Fastih te kötü bir oyuncu değil hüseyinin savunmadaki yerini fazlasıyla doldurur ama hücumda belki sorun yaşayabiliriz.Genelde hüseyinle pota altından hücum ediyorduk.

İşte takım olduğumuzu tescillememizin son ayağı. Hep her oyuncumuzun belli bir peformans vermesi ve kimsenin öne çıkmaması ile övünüyorduk. Şimdi herkes biraz daha fazla sorumluluk alarak bu açığı kapatacaktır. Eğer bu maçıda kazanırsak çok iyi olur. Hüseyin bizim için çok önemli bir oyuncu. Büyük maçlarda verdiği verim ortada. onun açığını tamamen kapatmasada Fatih biraz hafifletmeli. Bundan sonrada umarım bir transfer yapılır. Ama bu maçı yine de kaznacağımıza inanıyorum...

Fatih'e güveniyorum.Hakkettiği dakikaları alabilirse büyük katkı sağlayacaktır.Geçen yılki efes maçında son derece iyi oynamıştı.
Hüseyin sakat olmasa bile Fatih'in daha çok kullanılması gerekir.

Hüseyinin olmaması hücum gücümüzü düşürebilir ama fatih ile de savunma direncimizi arttırabiliriz fakat ne olursa olsun bu maçı kazanabiliriz...

Re: Hüseyin Besok 2 hafta yok

Hüseyin haftaya oynayabilecek mi?

Bilen, gören, duyan olursa bu bilgiyi paylaşıversin bi zahmet...

Re: Hüseyin Beşok Milli Takımda Neden Yok?

avatar çok güzel olmuş tebrik ederim. senin gibiler yüzünden herkes senin gibi zannediliyoruz zaten. hepimizin önceliği galatasaray olmalı diğer takım bizi ilgilendirmemeli. çok saçma iller peşinde koşuyoruz ya..

hey allahım..

ULEB CUP maçından sonra kimi alacağını iyi düşünmüştür umarım.

Sağlığını hiçe sayarak sahada olan oyuncuyu mu?(H.Beşok)

Alacakları için trip yaparak sahada kaybolan oyuncuyu mu?(Kaya Peker)

Oğuz Savaş'ı,Semih Erden'i saymıyorum bile.Nasılsa onlar banko kadroda olacaklar..

Semih Ural' Alıntı:
avatar çok güzel olmuş tebrik ederim. senin gibiler yüzünden herkes senin gibi zannediliyoruz zaten. hepimizin önceliği galatasaray olmalı diğer takım bizi ilgilendirmemeli. çok saçma iller peşinde koşuyoruz ya..

hey allahım..
bu benim düşüncem seni ilgilendirmez.Hem zaten hepimizin önceliği galatasaray ama fb yi israil takımıyla yapsa yine tutmam.

sen ve senin gibiler yüzünden 10 sene önce dalga gectiğimizi demediğimizi bırakmadıgımız fenerbahce taraftarlarından hiç bi farkımız kalmıyo zaten.

chelsea forması giyen, chelsea avatarı kullanan, chelseayi havaalanında sarı kırmızı formayla karsılayan, samiyenimin kapalısından chelsea seslerini yükselten kim varsa Allahından bulsun.

herkes gibi ben de fenerbahcenin basarılı olmasını tabi ki istemiyorum ama bunu da yaparken en azılı chelsea fanatiğiymiş gibi davranmıyorum en azından.