Yazmayayım yazmayayım diyorum olmuyor
Abicim nasıl bir taraftar grubu oldunuz siz yahu? Şu an ligde alabileceğimiz iyi oyunculardan birini alırız yaşlı dersiniz. Ligde yabancı sınırı olduğundan yerli rotasyonu çok önemli dersiniz yönetim yakın geleceğin olası en iyi oyuncularını birer birer toplar ve toplamaya çalışır bu ekz de bu oyuncular iyi değil ki dersiniz. İy yada değil 5 sene sonra bu adamlar bizde oynarken rakiplerimiz ya 35 yaşından daha büyük olan yerlilere bel bağlayacak ya da bu oyuncuların bir kategori daha kötüsü (size göre söylüyorum) oyuncuları almak zorunda kalacak. Yani bu adamlar kötüyse kötülerini biz aldık ama diğer kalanlar daha kötü demektir onlar rakiplerimize kaldı.
Normal hayatı nasıl yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. 20 li yaşlarda bu derece karamsar gençlerin olduğunu hatta çoğaldığını görmek bei gerçekten üzüyor. Her olayda karamsar olmayı bir marifet gibi biliyorsunuz sanırım. Ne olacak yani kötü bişi olursa3 sene sonra bu postları koyup " aha ben demiştim" demek içinmi yapıyorsunuz bunu? Tamam arkadaşlar sizler dmeiştiniz istediğiniz zaman şahit ararsanız direk beni şahit gösterin bende diyeceğim " evet demişti" diye. Özelden ayzmıştı bana derim en azından. Ama gözünüzü seveyim biraz iyimser olun. Geçmez bu hayat bu karamsarlıkla...