E
Erdal Can İçelli
Misafir
Re: İlkan Karaman Galatasaray'da!
Salih branş farketmeden olumsuz eleştirilerini ailecek takip ediyoruz
Salih branş farketmeden olumsuz eleştirilerini ailecek takip ediyoruz
Onur Yavuz' Alıntı:Salih, 1 ay boyunca yakın çevrendeki insanların yaptıkları iyi şeyleri görmezden gel, sadece olumsuz yönlerini ön plana çıkar ve onları hep eleştir.
Onlara da bu düşünceni ifade et, iyi yanlarınızı başkaları söyler, ben bunun için sizi eleştiriyorum de. 1 ay sonunda çevrende 3 kişi varsa (akrabalar hariç), onların kıymetini bil. Onlarda peygamber sabrı var demektir.
Allah razi olsun eksik olmayinErdal Can İçelli' Alıntı:Salih branş farketmeden olumsuz eleştirilerini ailecek takip ediyoruz
Salih Coskun' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":1zf9d5f3]Salih, 1 ay boyunca yakın çevrendeki insanların yaptıkları iyi şeyleri görmezden gel, sadece olumsuz yönlerini ön plana çıkar ve onları hep eleştir.
Onlara da bu düşünceni ifade et, iyi yanlarınızı başkaları söyler, ben bunun için sizi eleştiriyorum de. 1 ay sonunda çevrende 3 kişi varsa (akrabalar hariç), onların kıymetini bil. Onlarda peygamber sabrı var demektir.
Sühan Cem' Alıntı:Yani GS tribünlerini eleştirmem mi diyorsun Salih
Ha yok yanyana oldugum kisiler de hata yapinca ya da yanlis düsününce acikca söylerim ama dogrularini da icime saklamam aferin iyi ettin derimSühan Cem' Alıntı:Yok arkadaşım. Senin Onur'a verdiğin yanıt vardı ya ordan bu sonuca vardınm. Yani yanyana olduğun kişilere karamsar olmam gibi bir şey demiştin ondan. Şaka takıldım takma
biz Hidayeti değil Ömer onanları mirsadları kıyaslıyoruz onlarda bu yaşlarında daha toydu ? Furkan kendini kime ispatlamış neyin ispatlanmışlığından bahsediyorsunuz oda ayrı bir merak konusu bence ?engin soylu' Alıntı:hidayeti bu gençlerle mi kıyaslıyoruz ? bu nasıl bir algılamadır? hidayetin 19-20 yaşlarında yaptıklarından bahsediyoruz? bu gençler kaç yaşında? 19-20. o halde karşılaştırma yapmaktan daha doğal ne var? kurduğunuz cümlelerin mefhum-u muhalifinden anlaşılan odur ki aslında bu gençlerin hiçbirinin bir hidayet olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. ayrıca ben furkan alınsa kesinlikle desteklerdim. zira furkan basketbol yetenekleriyle kendisini ispatlamış bir oyuncudur. bakın: büyük takımlar genç oyunculara göre takım inşa etmezler. inşa ettikleri takıma genç oyuncuları yeteneklerine göre monte ederler. genç oyuncu alırsın, belki 10 tane alırsın. ama o gençlere göre takım inşa edilmez. onları kiraya verirsin, daha iyi gördüğünü az az oynatırsın vs. zamanla içlerinde en çok gelişme gösterenleri A takımında oynatırsın. genç oyuncu aldın diye de gelecekte bütün şampiyonluklara amborgo koyacağının garantisi yoktur. furkan düzeyinde gençler alırsanız geleceğe yönelik sağlam beklentileriniz olabilir, ama kendini ispatlamamış ve profosyonel anlamda ne yapacaklarını bilemediğimiz gençlerle büyük bir beklenti içine girmenin mantığı yoktur. umulabilir, inşallah denilebilir, ama; tamam artık gelecekte bizim takımımız süper olur diyebilecek veri yok elimizde.
hulasa; bu gençlerin hiçbiri bir furkan düzeyinde değil. hangisinin ne düzeyde gelişme göstereceğinin de garantisi olmadığına göre mutedil davranmak ve ümit etmek gerekir sadece.
evet inşallah diğer yıla kendini çokca geliştirir ..Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Cumartesi günü İlkan bize karşı oynayacak.
Hüseyin Çıtak' Alıntı:http://twitter.com/ILKAN17
Kutay Çamcı' Alıntı:Hazırlık maçında KSK'ye karşı 13 sayı 4 rebo...