Hala büyük hedefler için aşırı yetersiz olduğuna karşı çıkan var mı?
Hala büyük hedefler için aşırı yetersiz olduğuna karşı çıkan var mı?
sahadaki biz olmasi maalesef yetersiz gelmekte.
sabri de sahadaki biz’dir, candir. ancak gel gelelim bugun o’nun yerinde oynayan adamin* katkilari ortada.
bu ornege lorik cana da dahil edilebilir. o da sahadaki galatasaray taraftari gibi bir seydi. bugunse o’nun yerinde oynayan adamin* durumu tipki eboue’nin durumu gibi ortada. bence isil galatasaray’daki misyonunu tamamlamistir. ayrilmasa da tabii ki rotasyon oyuncusu olarak da kullanilabilir. tabii kendisi de kabul ederse.
kisacasi ne futbolda ne basketbolda ne de baska bir spor dalinda duygusalliga yer yoktur. cekismeli olan, mucadele gosterilen bir kulvarda esas olan figuranlar degil armanin ta kendisidir.
şu takımda 2 tane sağlam skorer yerli olsa euroligde ve kendi ligimizde kesin şampiyon oluruz
Yerli yok yerli yok diye ağlıyorsunuz ama sizin gibiler yüzünden elimizdeki en kaliteli yerliyi avrupaya göndereceksiniz. Sonrada taraftarım basketseverim diye sokakta gezeceksiniz. İsim vermiyorsunuz iki tane yerli skorer diyip kesiyorsunuz. Eğer eleştiri yapacaksanız o gitsin bu gitsin diyecekseniz alternatif bir isim verin bari. Ben artık utanıyorum. Işıl gitmesin diye çok ısrar ettik ama geldiğimiz noktada gitmesi daha iyi olacak. Gitsin ışıl da bu "her şeye layık" taraftar bakalım kimmiş o skorer bulsun oynatsın takımında.
Okurken ben utanıyorum şu yorumları. Gencecik beyinlerin içi küflenmiş! Yazık!!
Ozaman bizler üzerimize giydiğimiz formaların armasını sökelim oraya sporcuların resimlerini koyalım. Çünkü armanın değeri sporcudan daha azmış. Erkek basketçilere kimse biirşey diyebilirmiyiz diyemeyiz hedeflenen başarı fazlası ile yapılmıştır bu kadro ile bukadarı olabilir. Güçlü takımları zaten yenemedik ona göre kadro kurup başaramzsak orayıda eleştiriz ayrıca eleştrilerde sporcuların şahsına hiçbir hakaret içermiyor oynadıkları oyunu eleştriyoruz.
Taurasi - abd milli takım basketçisi
tina - abd milli takım basketçisi
Fowles - abd milli takım basketçisi
Alba - ispanya milli takım basketçisi
Böyle yabancıları bir aray getirdiğimizi hatırlamıyorum bu takımdan eurolig şampiyonluğu beklemek suçmu.
Burda eleştri yapanlar anlayamadığım şekilde saldırıya uğruyor bir anda onuda anlamakta güçlük çekiyorum sporculara hakaret edilmediği sürece eleştri yapılamayacaksa forumun hiçbir demokratlığı kalmıyor sadece tek yorum isteniyor diye algı oluşuyor bende.
şu takımda 2 tane sağlam skorer yerli olsa euroligde ve kendi ligimizde kesin şampiyon oluruz
Ünal Aysal : Size ancak şu sözü veririm Başarı başarı başarı
Adam çıkıpta - Sporcum sporcum sporcum demedi
Ben Hoşunuza gitsin veya gitmesin sezon başından beri yerlilerin bu kadar düşük yüzde ile oynamasından bir taraftar olarak rahatsızım. Sporcu gitsin demiyoruz ama önlemler alınsın umarım bu önlem alınsım eleştrimde tepki görmez.