G
Guest
Misafir
Eren Akın' Alıntı:Şampiyon olduk diyen mi var ki ?
Turnuva da 2 galibiyet aldık şampiyon olduk sanırım.
Eren Akın' Alıntı:Şampiyon olduk diyen mi var ki ?
Hüseyin Çıtak' Alıntı:[quote="Eren Akın":382biu0v]Şampiyon olduk diyen mi var ki ?
Mithat Duran' Alıntı:Gerçekler:
Üç maçıda izleme imkanım tam olmadı ama,en az iki periyod seyrettim takımı.Şimdi kim bana söylerse bu takımın potansiyeli var gülerim!!! bizim rakiplerimizin,pota altı o kadar kuvvetli ki! oraya giren guardı da mahvederler pivotuda,peki bizim takımın kısaları nasıl,eğer hedefiniz,ligde 5,6,7 ise sorun yok yok eğer kafaya oynayacağız diyorsanız bu kadroyla tam bir yalan olur.
Pota altına sizelı bir adam alınmadığı sürece bizim şansımız çok az,rakipler karşısında,bakın dün erdemirin pivotu bile bahçede gezinir gibi gezindi bizim pota altında.
Turnuva öncesi yazdım kavunas ve cibona buraya eksik geliyorlar diye,şimdi o zaman bana inanmayan dostlar,bakın bakalım euro ligde oynayan takımların kadroları böyle mi? olur.
Bizden bu senede cacık olmaz kimse kimseyi kandırmasın!!! boş hayellere gerek yok.
Mithat Abi,bende takımı eleştirdim bu kadroyla en büyük başarı iyi bir pivot alınmazsa 4-5.lik fakat cacık olmaz kelimesi sizin gibi bu kulübte görev almış saygın bir kişinin söylememesi gereken iki kelimedir.Mithat Duran' Alıntı:Gerçekler:
Üç maçıda izleme imkanım tam olmadı ama,en az iki periyod seyrettim takımı.Şimdi kim bana söylerse bu takımın potansiyeli var gülerim!!! bizim rakiplerimizin,pota altı o kadar kuvvetli ki! oraya giren guardı da mahvederler pivotuda,peki bizim takımın kısaları nasıl,eğer hedefiniz,ligde 5,6,7 ise sorun yok yok eğer kafaya oynayacağız diyorsanız bu kadroyla tam bir yalan olur.
Pota altına sizelı bir adam alınmadığı sürece bizim şansımız çok az,rakipler karşısında,bakın dün erdemirin pivotu bile bahçede gezinir gibi gezindi bizim pota altında.
Turnuva öncesi yazdım kavunas ve cibona buraya eksik geliyorlar diye,şimdi o zaman bana inanmayan dostlar,bakın bakalım euro ligde oynayan takımların kadroları böyle mi? olur.
Bizden bu senede cacık olmaz kimse kimseyi kandırmasın!!! boş hayellere gerek yok.
Yönetim görmezlikten geldiği için Bayan Basketbolda Avrupa Şampiyonu olduk, Engelsiz Aslanlarda Dünya şampiyonu olduk,sutopunda her sene şampiyon oluyoruz, Voleybolda başarılı oluyoruz değilmi(Hani biz aşağılanıyoruz ya)? Ayrıca mevcut yönetimden öncekiler(Size yakın olanlar diyelim) amatör branşlara 2008'den önce ne gibi olumlu atılımları oldu? Bunu bilmek istiyorum.Mithat Duran' Alıntı:İkinci husus bundan önceki 3 yılda bilinçsizce harcanan paralar,yüzünden şimdi,maliyeti düşük bir takımla boş hayellerin peşinde koşmanın bir anlamı yok!!!
Evet cacık olmaz yönetimin görmezlikten geldiği,vede gelmeye devam ettiği branşlarda ezeli rakiplerimizin bizi aşşalamalarına artık dur denmeli.
Takım kuruyorsunuz guardı yetersiz,pivotu yok,sonra ben niye başarılı olamıyorum.
CACIK OLMAZ diyorum bu zihniyete ,yönetime, takıma idari heyete kısaca bu mantalitedeki herkese!!!