Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":3cvwgjb3] Şimdi gelelim senin teorilerine biz avrupa şampiyonu olmadık avrupanın ikinci kupasını aldık bu tabiki başarıdır.Ama rakibimiz hangi kupada mücadele etti ona bakmak lazım.
Son 5 yılın bayanlarda şampiyonu kim? erkeklerde ne yapmışız onada bakalım,avrupa kupalarında,bir yarı final oynamışız,başka bir ayrıntı yok.
Bir takımı iyi yapan önemli unsurlardan biri guardı,diğeri pivotudur,kimse 2,3,4, numaraları iyi bir takımı şampiyon yapamaz,ama guardı ve pivotu iyi olan takımın şampiyonluk şansı hep vardır.
Mithat Bey, hani susayım susayım diyorum ama...
Fenerbahçe ŞL´de oynarken Galatasaray UEFA´yı alırsa bu bir başarı değildir sonucu çıkıyor cümlenizden.
Bayan basketbol takımı küme düştüğü sezon kulübün başkanı kimdi? Madem basketbol ve diğer branşlar camianın önde gelenleri için bu kadar önemli, neden bunun hesabı sorulmadı kongrede?
Kulüpte son 4 yıldır sportif kararların altında Adnan Polat´ın imzası olabilir. Polat o imzaları başkan yardımcısı olarak atıyordu, başkan onay vermeden bu kulüpte yaprak kımıldar mı? Peki o dönemde başkan kimdi? Ayrıca 5 sene önce Cafe Crown ile değerli (!) hukukçumuzun ve dönemin başkanının onayı ile ağır şartlarda sözleşme imzalansın, ama bu sene şampiyonluğa oynamıyorsan bunun sorumlusu Adnan Polat olsun.
Madem bu kulüpte tek hedef şampiyonluk, sizin de idari kadrosunda yer aldığınızı belirttiğiniz dönemde şampiyonluğa oynadı mı bu takım? Eğer o kadro şampiyonluğa oynamadıysa, bu bir çelişki. Eğer şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp play out oynadıysa bu bir rezalettir. Günün şartları onu gerektiriyordu demeyin lütfen, bugünün şartları da bunu gerektiriyor derler sonra.
Neyse ben konuya döneyim en iyisi. Erdemir maçınının ancak bir bölümünü izleyebildim. Bize rakip olacak kalitede değiller ama mücadeleci bir kadroya ve hırslı bir koça sahipler. Oynadığımız maçın adı üstünde... Skordan ziyade önemli olan; ilerleyen dönemde oynayacağımız setleri, oyun varyasyonlarını sahaya yansıtabilmeye başladık mı, takım olma yolunda ne kadar yol kat ettik vb. sorularının yanıtıydı.
Geçen sezon kaliteli oyuncular transfer ettik ama gözlerimiz hep Dee, Gaines, Owens´lı kadrodaki pes etmeyen mücadeleci kimliğimizi aradı. Zalgris maçında o düşünceye sahip bir kadro olacağımızın belirtilerini gördüm. Zaten bizim bu sene daha fazla bir beklentimiz de olmamalı, bu bütçe ve kadroyla.[/quote:3cvwgjb3]
Bakın aynı sorulara ,aynı cevaplar vermekten bayağı usandım,rakip olamayacağını söylediğiniz erdemirin,pivotu bile bizim pota altını didik,didik etti.
Ben Galatasaray'ın zalgirise hemde zalgiris olduğu,zaman 15 sayı fark attığını bilirim.Bu maçların neticileri sizi yanıltmasın,bizim takımımız şuanki durumuyla 5.liği ancak zorlar.
Benim görev yaptığım zamanın şartlarını bilmediğiniz için gayet güzel sallıyorsunuz,ben her iki durumda da kulübün ne halde olduğunu bildiğim için bu takımın yerinin ligin tepesi olması gerektiğini defalarca vurguladım.
Bu kadar paraya elde koca bir sıfır varken, biz bu takımı ne şartlarda sahaya çırattığımıza bakıyorumda bizi yalnızca alkışlamanız lazım gerektiğini düşünüyorum.
Bayan takımı küme düştüğünde başkan ,Özhan ABİYDİ BUNU BİLMEYEN Mİ? VAR
ironi yapmanın ne mantığı var.Bende size takımın bu günkü borcu ne kadar,yapılan stad kimin sayesinde yapılıyor diye sorsam ne cavap verebilirsiniz.
Her yönetimin başarısı ve başarısızlığı olacaktır,ben yalnızca kulübün futbol takımından ibaret olmadığı,futbola harcanan miktarın 10;da birine iyi bir takım kurulacağını söylüyorum.