İstifa Etmek de Bir Erdemdir

Umarım yazımı kimse kitlemez, aslında çok da uzun yazmak istemiyorum fakat maç boyunca bir tane bile doğru iş yapamayan,verdiği her kararda hatalar içinde olan ve toplasanız koca takımı 2 oyuncu karşında yenik bitirttiren;oyun kurucusuz birtakıma yenilmemizi sağlayan koçumuzu istifaya davet ediyorum.

Ayrıca basketbol hakemliğinin ilk gününden bu yana sayılı galibiyet alabildiğimiz Mehmet Keseratar (kendisi gs lisesi mezunu olup dünyanın en fanatik fb lilerindendir) hakemliği ne zaman bırakacak merak ediyorum.

Bununla beraber tarihe geçtiğimizi de belirtmek isterim, zira hayatımda ilk kez bir takımın bir diğerini hem 1 hem de 5 numarası yokken yendiğini görüyorum. Rakibimiz o kadar kötü ki, maçı ikram ediyoruz, maçı kaybetmek için herşeyi yapıyoruz; yine de ancak bu şekilde yenebiliyorlar. Maçın özeti bana göre budur.

Bu sitenin ilk kurucularından olduğumu bu forumu yönetenlere hatırlatırım ve bu yazıyı kilitlememeleri açısından...


Admin Notu: Sitenin kurucularından oldugunun farkındayız da ne bu şiddet bu celal. Ne zaman senin topiğini kilitlemişiz ki ?

Mesajındaki yazım ve devrik cümle hatalarını düzeltmek adına akla karayı seçtiğimi de belirtmek isterim.

"Arda EZER"
 
Yapmayın ya böle tarftarlık olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!


Böle sacma sapan bir konuya yazdığım için kendimi sorgulamam gerekir bu baslığa cevap bile yazılmaz ama emeğe saygısızlık oldum mu kendimi yazmakdan alı koyamadım...........
 
Kötü bi yenilgi oldu ve bu yenilgide hiç şüphesiz koçumuz Murat Özyer'in de hatası vardır ama yinede koçumuzu istifaya davet etmek çok büyük acımasızlık olur. Murat hoca çok iyi bi koçtur ve takımımıza büyük fedakarlıklar yapmıştır, takımımıza büyük katkılar yapmıştır.

Evet Ömer abi Keseratar olacak.
 
helal olsun be
murat hoca ya böle bi konuda açıldı ya ne diyelim HALİL üner i mi istiyorsunuz anlamıyorum adam sıfırdan takım yaptı ilk 5 e soktu hala tartılıyor ayrıca o adamın elinde SOLOMON,İBRAHİM,HAİSLİP,NİCHOLS, gbi bi adam bile yok ama o yoktan var ettiği takımıyla bi hedef koydu ve o hedef doğrultusunda en iyi şekilde ilerliyor ama biz burda o adamı tartışıyoruz denilecek birşey yok yazık çok yazık şu emeği göremiyorsak yazık
ARKANDAYIZ MURAT HOCA
 
diğer topikte yazdığım gibi artık ülker'in stajyer koçu olmadığını daha üst yerlerde de iş yapabileceğini kanıtlamalı EN AZINDAN ŞU TAKIMA ADAM GİBİ BİR SET OYNATTIRMALI böyle olmazsa halil üner insanının oynattığı oyundan ne farkı olucak ki takımımızın oyununun? herkes murat hocanın arkasında çünkü tam bir beyefendi ve tam bir galatasaraylı ama artık biz bu takımın sahada basketbol oynadığını görmek istiyoruz.
 
halil üner in elindeki kadro bu kadar kaliteli degildi eminim o da bu takimi ilk 5 e sokardi
murat özyer ne kadar koç sa halil üner de o kadar koç
halil üner gs taraftarlarina antipatik geliyordu o da dawranislarindan dolayi
buradan su çikmasin murat özyer kötü koç degil ama süper 1 koç da degil
bakin bakalim bjk ile aramizdaki kadro kalitesi farkina bizim kadronun daha kaliteli oldugu su götürmez 1 gerçek bjk son yillarinin en kötü kadrosuyla oynuyor ne el amin war ne micheal wright ne de varda
ama üzülerek sölüyorum galiba onlar 4 biz 5 olacaz bu da aramizdaki coaching farkindan kaynaklaniyor maalesef
keske tbl nin en ii coach u bizde olsaydi ama maalesef bence tbl nin gerek teknik(burasi hikaye bunu basketbolu bilen herkes yapar), gerekse oyuncularla iletisim açisindan tbl nin en iyi coach u murat didin
 
Ya bazı arkadaşlar neden iki yüzlülük yapıyor anlamış değilim. İyi oynayınca maç kazanınca Murat hocadan iyisi yok ama kötü oynayınca maç kaybedince yok efendim Murat Özyer iyi koç değildir yok işte elindeki kadroyla daha iyi şeyler yapması lazım diyorlar. Hatta Halil Üner'i Murat Özyer'le kıyaslayanlar bile var. pes yani bu kadarda olmaz. Lütfen arkadaşlar lütfen kendinize gelin. Biz her zaman ne diyoruz: "Hep destek, tam destek." Evet kötü oynayıp maçı kaybedebiliriz sonra burda eleştirilerimizi yazarız ama yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yapmaya özen gösterelim. Hocamız takımın başına geçtiği ilk günden beri çok büyük fedakarlıklar göstermiştir ve son 3 sezondur ne yaptığı belli olmayan takımı toparlamıştır. Tamam bu kadro önceki yıllardaki kadrodan daha iyidir ama bunda Murat hocanında büyük etkisi vardır. Örneğin Tufan'ı tekelden almak Halil Üner'in aklına gelirmiydi? Muart hoca her yönüyle çok iyi bi koçtur ve son derecede beyefendi birisidir. Tabi her insan gibi onunda hataları olabilir ama onu bu kadar fazla eleştirmek yanlış. Hatta işte o bahsettiğim bazı arkadaşlar eleştirmek bi yana hocamızı yerden yere vuruyorlar. Lütfen arkadaşlar hocamıza biraz saygı gösterelim, yaptığı iyi şeyleri göz önünde bulunduralım ve gerçek birer Galatasaraylı olduğumuzu belli edelim.
 
Re: İstifa Etmekte Bir Erdemdir

Kerem Ersuna' Alıntı:
Umarım yazımı kimse kitlemez,aslında çokta uzun yazmak istemiyorum fakat maç boyunca 1 tane bile doğru iş yapamayan,verdiği her kararda hatalar içinde olan ve toplasanız koca takımı 2 oyuncu karşında yenik bitirttiren,oyun kurucusz birtakıma yenilmemizi sağlayan koçumuzu istifaya davet ediyorum. Ayrıca basketbol hakemliğinin ilk gününden bu yana sayılı galibiyet alabildiğimizMehmet Severatar(kendisi gs lisesi mezunu olupdünyanın en fanatik fb lilerindendir)hakemliği ne zaman bırakacak merak ediyorum.
Ayrıca tarihe geçtiğimizide belirtmek isterim zira hayatımda ilk kez bir takımın bir diğerini hem 1 hem de 5 numarası yokken yendiğinin görüyorum. Rakibimiz o kadar kötü ki,maçı ikram ediyoruz,maçı kaybetmek için herşeyiyapıyoruz yine de ancak bu şekilde yenebiliyorlar. Maçın özeti bana göre budur.

Bu sitenin ilk kurucularından olduğumu bu forumu yönetenlere hatırlatırım ve bu yazıyı kilitlememeleri açısından...


koçumuzu istifaya davet ettiğin sebepleri yazmak istiyorum şuraya..

1-maç boyunca 1 tane bile doğru iş yapamayan

2-verdiği her kararda hatalar içinde olan

3-toplasanız koca takımı 2 oyuncu karşında yenik bitirttiren,oyun kurucusz birtakıma yenilmemizi sağlayan koçumuzu istifaya davet ediyorum..

şimdi bu sebeplerle bi hoca istifaya mı davet edilir..forumun kurucusu olman bu boş yazıyı yazma anlamına mı geliyor ? bu yazı 2 amaçla yazılabilir..ya dışarda boşta olan bi hoca tanıdığın var , yada Halil Üner yazdırıyor bu yazıları.. yoksa kaale alınacak bi yazı değil şu..hayır kazandığımız maçlardan sonra nerdesin yahu sen..daha kaybettiğimiz anda gelip bu yazıyı yazıyosun ve ortaya abuk subuk sebepler koyuyosun..kusura bakma da kaale alınacak bi yazı değil bu..
 
Tolga Altınoluk' Alıntı:
diğer topikte yazdığım gibi artık ülker'in stajyer koçu olmadığını daha üst yerlerde de iş yapabileceğini kanıtlamalı EN AZINDAN ŞU TAKIMA ADAM GİBİ BİR SET OYNATTIRMALI böyle olmazsa halil üner insanının oynattığı oyundan ne farkı olucak ki takımımızın oyununun? herkes murat hocanın arkasında çünkü tam bir beyefendi ve tam bir galatasaraylı ama artık biz bu takımın sahada basketbol oynadığını görmek istiyoruz.

Bunu diyebildiğine göre son banvit maçını izlemedin sanırım.

Çok yazık ya. Murat hoca bana kalırsa basketbol bilgisi ve kişilik olarak bu kulübe gelmiş en iyi koçlardan biri. Egemen'e katılıyorum Halil Bey'e üç sene katlanmış bir camiayız.

Biraz destek, saygı. Bir maçla bu kadar eleştiri çok haksız, çok yazık.
 
Hakikaten bravo yani.Söylenecek söz bulamıyorum.Bir maçta hata yaptı diye neler neler oldu vallaha.Oyuncular şutları kaçırır,verimsiz oynarsa doğal olarak Murat Hoca da sıkıntıya girer

Unutmayalımki bu durumlarda destek çıkmamız gerekir,bir maç yüzünden koçumuzu istifaya davet etmek değil...
 
her şeyi bir kenara bırakalım.yenilgiye sebep arama olarak düşünülmesin ama hakemler son pozisyonda faülü verip kazansak acaba bunlar konuşulur muydu bunun açıklamasını istiyorum.
skora endeksli taraftar olmayalım diye bütün millet bağırıyor.Ama bu yapılan ne?Biraz sağduyulu olalım lütfen
 
Bence mücadele etmemesiyle,takimi satmasiyla Burak bu takima yakismiyo,ne kdr ii bi Galatasarayli oldugunu hepimiz biliyoruz ama olmuyo,yürümüyo,yeterr!!!
 
Yukarıda mesajı editleyerek yazdıgım cümleleri bagımsız bir mesajda da belirteyim.

Keremcim; sitenin kurucularından oldugunun farkındayız da ne bu şiddet bu celal. Ne zaman senin topiğini kilitlemişiz ki ?

Mesajındaki yazım ve devrik cümle hatalarını düzeltmek adına akla karayı seçtiğimi de belirtmek isterim.

Bununla beraber bu forumda herkes fikrini belirtmekte özgürdür. Kerem Ersuna kendi fikrini bizlerle paylasmak istemistir ve kendi insiyatifiyle bagımsız bir başlık açıp yorumlarını yapmıştır. Ben de dahil olmak üzere bu yoruma kimse katılmak zorunda değildir ve forumun amacı da budur zaten; karşılıklı sevgi&saygı çerçevesinde olumlu ya da olumsuz fikirleri paylaşmak ortak paydamızdır.

Açıklama gereği duyuyorum; pek tabi ki insanlar bu forumda her aklına gelen konu için bagımsız bir başlık açmamalı; ki bunu alışkanlık haline getirenlerin açtıkları başlıklar da genelde kilitlenir ancak her ne kadar şu anki yorumuna katılmasam da Kerem Ersuna yıllardır basketbolun içinde olan bir insandır ve gerçekten yanlış giden bir durum olduğunu düşünmese bağımsız bir başlık açma gereği hissetmezdi. Burada bizlere düşen olay, bu başlığın neden kilitlenmediğini irdelemek değil de düzgün bir üslupla karşıt da olsa fikirlerimizi belirtmektir.

Teşekkür ediyorum.
 
halil ünere dayanmısız biz kac sene :ehue

elindeki kadroyu bi takım yapan murat hocaya laf sölenmemeli mümkünse.. ;)
 
Vay bee... Halil Üner´e 3 sene tahammül eden taraftar daha 1 senesini doldurmamış Murat Hocayı istifaya davet ediyor. Hem de çok önemli bir derbi öncesi...

Böyle bir başlığı 10 yaşında bir çocuk açsaydı çocuk haklı, ufku daha gelişmemiş derdim...
 
kesinlikle art niyet ararım ben bu tepki de...
bilmediğimiz kişisel bir garez de olabilir...
aksini düşünemiyorum...
mantıkla ilgisi yok...
şu forumda şu başlığı gördüm ya...
sadece utandım...!
 

Üst