lucas gordon....bence ne olursa olsun elimizde tutmamız gerek ilk isim..gerkirse diğer isimlerden parayı kıs bu adam ver...başka çaremiz yok...
kesinlikle katılıyorum.gordon bu takımın simge adamı oldu resmen.sözleşmesi kaç yıllıktı acaba?
lucas gordon....bence ne olursa olsun elimizde tutmamız gerek ilk isim..gerkirse diğer isimlerden parayı kıs bu adam ver...başka çaremiz yok...
kötü maçını hatırlamıyorum. Maçlarda MVP tezahüratlarına başlayabiliriz kendisi için.
Eee yani o zaman 24 idi simdi 27. 24'unden sonra super mi olmus.
Bu benim fikrim orta duzey bence. Herkesle ayni fikir icinde olamam.
Kusura bakmayin.
Bizim CSKA maçından sonra bir yazıda okumuştum. CSKA her sene Mahmuti'nin en iyi oyuncusunu almayı sever diye.. Böyle bir teklif gelirse yönetimin tutabileceğini sanmıyorum. Umarım elde tutamama ihtimaline karşı B planı hazırdır teknik ekibin.
Bizim CSKA maçından sonra bir yazıda okumuştum. CSKA her sene Mahmuti'nin en iyi oyuncusunu almayı sever diye.. Böyle bir teklif gelirse yönetimin tutabileceğini sanmıyorum. Umarım elde tutamama ihtimaline karşı B planı hazırdır teknik ekibin.
Sağol Onur uyarın için.
En azından oyuncuların kendilerini tepede görmeleri ve takımımızın ismini bir kez daha göstermemiz için iyi olacak bu.