Jamon Lucas Gordon

Gordon bu sene EL'de fazlasıyla öne çıkan oyunculardan birisiydi. Bu takımda Shipp ile takımda kalması gereken diğer yabancıdır. EL'de elit oyun kurucu sınıfına girdi. Barcelonanın istemesine şaşırmadım. Basketbol takımımızdaki belirsizlik bitsin ve takımda kalsın. Kalsın Kalmalı bunun herşey yapılmalı lakin Para'nın yüzü sıcaktır. Çoğu kez buna şahit olduk.
 
tamam,barca be cska istiyor da adama gelecek planlarını anlatırsın,ve en az onlar kadar geniş-güçlü kadrolar kuracağız dersin,ikna etmeye çalışırsın..umarım gitmez..
 
Gordon'a Lakovic kadar sözleşme verdiğimiz an kulupte kalır açık ve net! Ama bütçeyi bilen yok, adamla masaya oturacak kimse yok o yüzden adamın ayrılma riski var...
 
Bu belirsizlik yüzünden en iyi oyuncumuz ayrılacaksa yönetim, hocamızın,ekibin ve taraftarın yüzüne bakamaz.Bu hiç bir zaman affedilmez,içimizdeki aşk ve şevk kaybolur.Gordon bizim efsanemiz olmalı,başka takımların değil.Mr.Clutch time'ı elimizden alınmasına sebep olan yönetim,desteğe ihtiyacı olduğu o kritik zamanda taraftarı o krizden onu çıkarmak için sebep olmaz,yanında durmaz.
 
Gordon'a Lakovic kadar sözleşme verdiğimiz an kulupte kalır açık ve net! Ama bütçeyi bilen yok, adamla masaya oturacak kimse yok o yüzden adamın ayrılma riski var...

Aynen böyle bence. Barca istedi CSKA istedi demek gider demek kolay. Sonuçta adamlar kontrat önerirken sana 30 dk süre vereceğiz, bu takımın yıldızı olacaksın demiyorlar. Jamon net şekilde bu takımın yıldızı oldu, sözleşmesi iyileştirilip kalmalı mutlaka. Bizim hedefimiz geçen sene iyi olanları takımda tutup kötülerin yerine transfer yapmak olmalı, iyileri gönderip daha iyilerini almak değil. Yoksa yine 1-2 adamın ani sakatlığında falan baş aşağı gider dururuz.

Ne olursa olsun Jamon Gordon bu takımda tutulmalı. Bütçe artacakmış, daha iyileri gelecekmiş falan anlamam ben.
 
Gordon'ın ayrılması kabullenilecek bi durum değil.Yerine mccaleb ya da spanolis gibi isimleri getiremeyeceğine göre senin takımının en iyi oyuncu muhakkak tutman lazım.Lakovic'e 1 milyon dolar vereceğine gordona vereceksin o parayı adam gordonun yaptığı işin yarısını yapmıyor ama 2 katı para kazanıyor ya da daha fazla.Bu kabullenilecek bi durum değil.
 
Gordon'un elimizden kacmasi Oktay Hoca sorununu tetikleyecektir. Hem bu denli uygun fiyata bu denli katki saglayan muhtesem bir bitiriciyi kaybetmis oluruz, hem Oktay Hoca sorun yaratir.
Gonderilmemeli!!!
 
Volkan bey kaynak nedir? Twitterda falan bir sürü asılsız dedikodu dolaşabiliyor bazen.

Ne diyeyim bilemiyorum, kabus gibi bir süreç yaşıyoruz. Yolunda giden şeyleri mahvetmekte hünerli çakallara lanet olsun. AMK gazetesine haber sızdırsınlar Gordon'un kafası keldi zaten diye.
 
Bence daha ıyısı gelecekse yolu acık olsun derım. Takım ıcın tabıkı ıyı bır oyuncuydu fakat boyle kacarcasına gıtmesıde pek hos olmadı sankı.
 

Üst