Jamon Lucas Gordon

Hawkins, Arroyo ve Bonsu alınacaktır bence Tabi BJK sponsor bulunursa hiçbiri gelmez. Sonuçta Euroleague oynayacaklar. Takımı bir yerden bir yere getiren oyuncular bunlar. Başkasını yediğrmek istemezler heralde olayın kaymağını.
 
Gordon büyük bir oyuncu yüreği gerçekten çok büyük ne olursa olsun takımda tutulmalıydı. Vizyonumuz bu olmamalı tabiki yerine iyi oyuncu bulunabilir ama kazanmak için yüreğini böylesine ortaya koyan oyuncular az bulunur.
 
gs her zaman gs dir,kişiler gelir geçer önemli olan armaya adanmış yüreklerdir,ama çok fazla acitasyon var forumda mahmuti gittiğinden beri bence nümüze bakmalı ve takıma her zamanki gibi destek olmalıyız,gordon gider yolu açık olsun....
 
Gordon ne pahasına olursa olsun tutulmalı onun yherine ondan iyi 1-2 oynayacak kaç tane oyuncu var Avrupa'da. Gitmek istiyorsa gitmeli diyenler acaba emin miyiz takımda tutulması için çaba sarf edildi mi? Ondan bile haberimiz yok hiçbir şeyden olmadığı gibi..
 
Ardından da 'why everybody saying goodbye what did they say over there ?' dedi. Hiç gitmek isteyecek ya da giden kişinin sözleri değil bunlar inşallah Ergin Ataman ile yönetim bir olup bu adamı gönderip macera aramazlar...Hawkins falan, taş yerinde ağırdır Jamon kendisi istemedikçe gitmeyi bizle kalmalı.
 
Vallahi öyle adam bir anlam verememiş gözüküyor.Ha gerçi bizim taraftan herşey beklenir belki adam gitmiyor bizimkiler yolluyor
 
İşimiz gücümüz yok acaba ne olacak diye binbir tilki dolaştırıyoz kafamızda. İki açıklama yapmak bu kacdar zor mu? Şu şu gidecek şu şu kalacak şuralara takviye yapacağız nokta. Taraftarına değer veren bir yönetim bu kadar belirsizlikte bırakmaz herşeyi. Bizim taraftar gibi basketbol takıyla ilgilenen başka bir taraftar yok Türkiye'de bence farkında değiller..
 
Bence Jamon kalmalı ama giderse de hakkıdır yani. Ben yönetimin Jamonla görüştüğünden bile şüpheliyim yeni sezon için belki Ataman ayağının tozuyla hemen Jamon'u aradı da o da bunları yazdı..
 
Hawkins Jamon Shipp 3 lüsünün aynı anda sahada olduğunu düşünemiyorum. Bir yandan da hüzünlüyüm çünkü bu sene maçlara gitmeyeceğim yeminliyim. Sağolsun yönetim şevk filan kalmadı. Tvden izlerik artık biz de. Umarım kalırsın Jamon..
 
Hawkins Jamon Shipp 3 lüsünün aynı anda sahada olduğunu düşünemiyorum. Bir yandan da hüzünlüyüm çünkü bu sene maçlara gitmeyeceğim yeminliyim. Sağolsun yönetim şevk filan kalmadı. Tvden izlerik artık biz de. Umarım kalırsın Jamon..

Rajon Rondo'ya bile min. 5 top kaybı yaptırır bu üçlü :).Şaka bir yana ne yapıp edip takımda tutmalıyız Gordon'u.
 
Uykularım kaçıyor basket şubesi yüzünden, korkuyoruz kim gitti kim kaldı her an bir haber. Adamın hiçbir şeyden haberi yok, belki demiştir yönetim beni nereye şutluyor diye, twitterda herkes yönetim kaynaklı değil bir dedikodu, spor kanallarında söylendi dese de yönetim gönderecek de yol mu yapıyor diye içime kurt düştü. Akşam Haluk Yürekli Jamon gitti diye yazmıştı. Şube haberlerimizi üçüncü şahıslardan alıyoruz ... Ergin Ataman inşalllah Jamon, Shipp, Tutku'ya dokunmaz, bu güzel adamların hem çok emeği var hem de takımımızın iskeletini oluşturuyorlar.
 

Üst