Jamon Lucas Gordon

bu adam için sadece ceza şutlarını sokar onun dışında savunmasıyla ön plana çıkar deniyordu da solak bir oyuncu nasıl kötü şutör olabilir diye hayıflanıyordum kendi kendime...boşuna kuruntu yapmışım... :D :D
 
Müthiş oynadı gerçekten. Savunmada mükemmel olduğunu zaten biliyorduk, hücumda da ekstra işler yaptı. Çok uzun yıllar formamızı giyer inşallah.
 
Muhteşem bir transfer olduğunu bugün gösterdi yarın ve daha sonra devamını bekliyoruz ipekçide biz seni oynatırız parkede çıldırtırız zaten.
 
Lucas Reiz'den bir inci : "You can always tell a real team by how they players act when they losing. Everybody is happen when you winning.."

Adam savunmada ve hücumda çok iyi belki daha da önemlisi takımı takım yapan oyuncu karakterlerinden takımdaşlık ruhu da çok üst seviyede
 
Geçen forumda hazırlık maçları için sormuştum biz onu daha çok savunma yönüyle mi kullanıyoruz diye..Kendisi dün cevap verdi resmen,sen kafanı yorma ben herşeyden yeri geldikçe yaparım diye :)

Umarım böyle devam eder..Özellikle savunmada top aralarına girişleri,hücumda da sayı atmasından daha çok sorumluluk alması,takımı yönlendirmesi benim çok hoşuma gitti..
 
paok maçında driblingini kesmeyip potaya gittigi balyozu vurdugu ama topun çemberin içinden çıktıgı bir pozisyon var ki şundan iki tanesini abdi'de yapsın yer yerinden oynar vallahi :D
 
Oyuna girdiğinde sadece savunmada değil hücümda da takımı toparlıyor ilk geldiğinde daha büyük bir oyuncu almalıydık demiştim ama çok çok pişman ettii beni zaten çok büyük bir isim almışız :)
 

Üst