Bizim memleket olarak beklenti sorunumuz var bence. Futbolda da, basketbolda da kim gelse beğenmiyoruz... Önemli olan takım olmak. Oyuncuların adı önemli değil!
Hücumu fena değildir falan demesin kimse.Antalyada oynadığı dönemde bile hücumda sorumluluk alamamış birisi Gordon
Takımdaki diğer guardlar Spanolis,Teodosic,Papoloukas gibi ultra yaratıcı isimler olursa onların yanına bir tane çok iyi savunmacı olarak Gordon'u alırsın.Ama kısalardan sayı katkısı alamadığımız şu kadroya Gordon'ı ilave etmek çok mantıksız bir hamle açıkçası
Hücumu fena değildir falan demesin kimse.Antalyada oynadığı dönemde bile hücumda sorumluluk alamamış birisi Gordon
Bari sen yapma Nilay Abla. 4 sene önce izlemişsin adamı mutlaka her yönden geliştirmiştir kendini. Hem zaten daha bilmiyoruz Shipp' in yerine mi alındı yoksa şut atsın diye mi alındı önce bunu tam olarak anlamak için şu Lakovic olayı aydınlansın ondan sonra yapalım eleştrilerimizi. Hem biz demedik mi Oktay Hoca naparsa kabulümüz ? Ben Oktay Hoca'nın yanlış birşey yapıcağına ihtimal vermiyorum Hoca'ya güveniyorum.
Umarim gelistirmistir. Zira Antalya da tahammul sinirlarini zorluyordu. Zaten benim o zaman ki adamim Ricardo Marsh idi.
Demek istedigim su Shipp'in yerine ise ondan bayagi ustun olmaliydi. Oktay Hoca'ya laf diyecek son insanim dunya uzerinde. Oktay Hoca'yi takip etmeye basladigimda 17 yasindaydim. Simdi ise 5 gun sonra 34 oluyorum. Onu tapacak derece de seviyorum. Sende bunu iyi biliyorsun. Umarim Lucas gelistirmistir kendini. Oktay hoca onu da iyi kullanir sanirim.
Kerem Gönlümle ne alakası var ki?