Jeff Graves

ya abi noluyo ya adamın daha canlısını bile görmeden 3 lük atamaz falan diyorsunuz ya hele bi durun bakalım su beşiktas macına bi çıksın da sonra idam sehpasına koyarız ya arda başkan bari sen ortalığı sakin tut biraz bize moral ver olmuyo böyle canım :D :D :atki :kop :kizlar :p

" Sonuç olarak toplamak gerekirse, 30 dakika faul problemine girmeden oynamayı öğrenmiş bir Cemal Nalga’nın bu arkadaştan bir eksiği var mıdır ? Bence yok! "

>peki Cemal'in faul problemine girmeden 30 dk oynaması bu sezon için mümkün mü?bence değil..

>takımın hücum anlayışına derinlik katmayacağı doğru olabilir ama mevcut uzunlarımız kendilerinden bekleneni yapamadığına göre(3 uzun toplamda 16 sayı ve 14 ribaunt ortalamasıyla oynuyor)biraz beklemek lazım.Fatih fiziğinin hakkını verip ortalama 12 sayı atıp 10 ribaund çekse,Cemal'de ona 8-10 sayı ve bir o kadar da ribaund katkı yapsaydı bu transferi tartışabilirdik.daha özellikli bir uzun bekleyebilirdik.tabi tonaka gibi bir transferi kim istemez ama ne kadar ekmek o kadar köfte...

>umarım en kısa zamanda Holman gönderilir ve yerine takımı her yönüyle bir seviye daha yukarı çekebilecek bir oyuncu alınır.bu skorer bir 3 numara olabileceği gibi,Basden gibi takım oyununa yatkın,savunmasıyla takımı ateşleyen ve uzunları oynatarak dış şuta bağımlı olmamızı ortadan kaldıracak bir forvet olabilir.Fitch'e bel bağladığımız sürece işimiz zor.ted maçındaki yüzdeleri korkunç,aldığı 11 ribaundu yaptığı top kayıpları ve tahminen tamamı zorlama sonucu yapılan boş atışları almış götürmüş.maç içinde takıma can veriyor ama sonunda canını alıyor!!!

Ünsal çok güzel değerlendirmiş. NCAA'yi iyi takip ederim. Hatırladıklarımı yazayım dedim. Bir de Kansas'da okumuş bir arkadaşımla konuştum onun verdiği birkaç bilgiyi de ekleyeceğim.

Graves çok oynayan bir oyuncu değil. Kalın cüssesi ile hemen faul problemine giren ama fiziğine oranla çabuk olarak nitelendirebileceğimiz bir oyuncu. post up oyunu var. Özellikle kendisine oranla zayıf oyuncular yakaladığında kıçını koyarak potaya yaklaşıyor ama bu noktada aşırı güç vererek sıklıkla hücum faul yaptığını da belirtmem gerek. Ünsal'ın belirttiği basketbol zekasının zayıflığını savunmasında görebiliriz örneğin. fatih'in yaptığı abuk vücud faullerini bir hatırlayın; aynılarını şimdi graves de yapacak.

Aslında kıçı dönük oynayabilmesinden faydalanabilirsek yararlı olabilir. Pas yeteneği çok zayıf değil en azından elimizdekilerin hepsinden daha fazla pas yeteneği ve top tutma yeteneği var. Bu anlamda yararlı olabileceğini düşünüyorum.

Ancak Kansasta okuyan arkadaşımdan gelen bilgileri eklediğimde durumun çok hoş olmadığını söyleyebilirim. Antreman yapmama gibi bir huyu olduğunu hatta bu nedenle ceza aldığını arkadaşımdan öğrendim. Hatta onu cezalandıran koçu galiba kariyerinde ilk kez bir oyuncuya ceza vermiş. Yani çok sert olmayan bir koç. Bir de arkadaşım gülerek tütün merakı olduğunu söyledi ama telefon fazla yazmasın diye ne anlamda kullandığını tam deşemedim.

İnternette'de bir araştırma yaptım. bir trafik kazası sonrası 165 kiloya çıkmış ama kısa dönemde bu kiloları vermiş. Her yerde aldığı ceza konuşuluyor.

Ben onun garnett'dan daha kötü bir oyuncu olmadığından eminim. NBA development ligindeki istatistiklerine bakmak belki yanıltıcı olacaktır ama NBA hayali bittiği için hayatta kalmak için daha iyi performans sergilemek zorunda kalmış. Bu nedenle Avrupa'da tutunmak onun para kazanabilmesi için son şansı.

bu kadar bekledikten sonra daha iyi bir transfer yapmalarını beklerdim.

Fitch'in sorunları yeterdi? Bu adamla sorun olursa takıma negatif bir hava gelecegi kesin.

Ama daha görmedik bile bakalım ne çıkacak bu asi cocuktan...

Bence çok erken olumsuz yorumlar yapıldığı kanaatindeyim,hicbirimizin belirtmediği takıma uyum olayı var,belki kimyamıza iyi uyum sağlar,ayrıca skor katkısı olarak fatih ve cemalden daha verimli olacağına inanıyorum...

bende açikçasi pek umutlu degilim bu kadar bekledikten sonra gerçekten kaliteli 1 yabanci beklerdim yani biraz kariyeri falan olan daha skorer ama gs cafecrown takimiminin genel problemi son 3 4 yildir iyi uzun getiremiyoruz son yillarda getirdigimiz en ii uzun play out oynadigimiz sene bizde olan jason keep ti sonra halil üner in kalacak demesine ragmen kalmadi keske keep gibi 1 oyuncu bulabilseydik bizde çok az oynadi we kilo problemi wardi yoksa çok kaliteli 1 uzundu murat murathanogluyla ismet bademin favori adamlarindan biriydi bize gelemeden önce 18 sayi 9 ribaund ortalamasiyla gelmisti benim de çok sewdigim bir oyuncudur simdi nerelerde bilmiorum

bekledigimiz oyuncu tipi: uzun, hareketli, pas alisverisi iyi olan, sutu olan, basketbol IQ su yüksek bir 4 numara. bu tanima uyan oyuncular: Bodicker, gece sene BJK de oynayan Wright, Haislip, Jagla vs.

aldigimiz oyuncu: güclü fizikli, reboundci, savasci, pota altinda ekmegini tastan cikartan bir oyuncu. bu tanima uyan oyuncular: Fatih Solak, Cemal Nalga, Semih Erden, Kinloch vs.

simdi tabiki varsayimlar üzerine konusuyoruz insallah bizi yaniltir da bence yönetimin isi ne kadar "ciddiye" aldiginin göstergesi bu. biz bir adam gibi 4 Numara alin sampiyonluga oynayalim diyoruz adamlar zaaflari artilarindan fazla olan bir oyuncu getiriyor. olacak is degil. Brooks Sales gelse daha hayirli olurdu. en azindan ligimize alismisti. hemde dis sutlari girmeye baslayan bir oyuncuydu. savasci özellikleri zaten var.

Arkadaşlar hepimiz biraz yapılan yorumlardan umutsuz br his doğdu içimizde ama bu zaman zarfında daha iyi bir eleman bulmak kolay değildi.Bu saatden sonra heleki.....

Ama aranılan zaman uzadığı için ellerinde olan seceneklerden en iyisini sececekleri hissi uyandırdı bizde ama suanki görüntü yapılan yorumlar neticesinde karamsar.Heleki bazı alışkanlıkları antrenmanları sevmemesi,tütün ??? , alışkanlığı iddiaları iyi olan takım ruhunun dibine dinamit koymakdan baska bişi olmaz.

Ama benim Murat Özyer hocamızın basketbol bilgisine olan güvenim sonsuz çokda balta ve ruhsuz bir adam tercih edeceğini sanmıyorum..

Bu hafta BJK COLA TURKA macında rengi belli olur az cok.......

aradığımız adam boddicker.hiç olmadı sales gelseydi.uyum sorunu fazzla yaşamazdı.haislip,boddicker gibi bi adamımız olsun şampiyon oluruz..

ben cok umutluyum düsüncelerin aksine..

çok iyi sutorlerimiz var zaten..pota altında faul sorunuyla cok karşılasıyorduk..ve bu yüzden cok maçı verdigimizi düsünüyorum..Fakat Jeff ile bu sorununun büyük ölcüde aşılacagina eminim..

umarim yanılmam..

bari edwars kaçırılmasaydı hiç değilse bu kadar çok spekulasyaon olmazdı.Bu adam bizi zor taşır gibime geliyor zaten fitch efendi devamlı sorun tarihin en kötü yabancısıda açık ara Wilangowskidir :D

Vay be karamsarlığa bak :) Galiba yüksekleri hedefleyince oyuncu beğenmiyoruz.
Normal tabi beklenen ve alınan görününce ama şunuda unutmayalım bir oyuncu ısınırsa alışırsa çok farklı performans sergiliyebilir.Özelliklede uzunlar.
Deliyse piskopatsa ayrı bir hava bile katar sonuçta.

Görücez kısacası 3-4 maç sonra.

Başka bir forumda da yazmıştım bana çakırcalı efe Marcus Webb i anımsattı nedense.. Erken konuşmamak lazım. Çok umut vadeden bir transfer gibi görünmüyor ama bu işler belli olmaz bazan ummadığın adam umulmadık katkılar yapabilir. Misal JR Koch, Misal Boddicker.. Bu adamların kariyerleri de pek parlak değildi açıkçası. Hele Koch Avrupa'da üst düzey bir organizasyonda bile oynamamıştı. Yanlış hatırlmıyorsam Fransa 2. liginde vasat ortalamalarla oynuyordu bize gelmeden önce. Bu nedenle erken karamsarlığa kapılmayalım. Ha bana kalsa skor gücü daha yüksek birini alırdım orası ayrı.

Idaho Stampede ile Galatasaray arasındaki çift yönlü transfer trafiği bir garip. livingston, allred, boddicker, graves ve söylentisi çıkan fletcher ve beşiktaşta oynayan reese idaho'lu oyuncular.

Jeff Graves, Galatasaray Cafe Crownda

Bence bizler şuan için boş yere yorum yapıyoruz.önce bi kere BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARININ önüne çıksın ve izleyelim bize kendini göstersiz.Biliyorsunuz bazı oyuncular taraftar sayesinde oyuna motive olur hem kendi coşar hemde taraftarını coşturur.Ben Jeff de öğle bir tip görüyorum.İSterseniz yorumlarımızı cumartesi akşamı maç sonuna saklayalım.

abi bugün duyduqum en harika haber cok mutluyum oh be gitti mcgowan......oh walla.. abi artık emin konusuom gs ilk 3 te bu adam faydalı olursa.. tamam bu takım her maca 80 sayı üzerine cıkar..ii sawunmacı belliki 70 den fazla sayıda yemeyiz :)oleyy..