Jerry Johnson

çok fazla top kaybı yaıyor o mevkide bir oyuncunun johnson'ın yaptığı gibi basit top kayıplarını önemli anlarda yapmamalı.hele iki tane dev center oyuncunun içine dalıp göstere göstere blok yemesi yok mu insanı deli ediyor.
 
çok fazla top kaybı yaıyor o mevkide bir oyuncunun johnson'ın yaptığı gibi basit top kayıplarını önemli anlarda yapmamalı.hele iki tane dev center oyuncunun içine dalıp göstere göstere blok yemesi yok mu insanı deli ediyor.

Dünya üzerinde, Final Serisi'ndeki performansıyla Jerry Johnson'ı eleştiren tek kişi olabilirsiniz :)

Jerry her maç %70 üçlük atsın, 18 sayı, 4 asist yapsın, 2.7 top kaybı da yapsın, razıyım...
 
Son 5 maçtır muazzam oyunlar çıkarıyor..Yani kesinlikle kalmayı şu anda hak ediyor gibi umarım böyle devam eder..

Ah o top kayıplarıda olmasa daha güzel olacak ama olsun müthiş yüzdeli şut atıyor bu da kayıplarını bir nevi telafi ediyor..
 
Dünya üzerinde, Final Serisi'ndeki performansıyla Jerry Johnson'ı eleştiren tek kişi olabilirsiniz :)

Jerry her maç %70 üçlük atsın, 18 sayı, 4 asist yapsın, 2.7 top kaybı da yapsın, razıyım...
sayı performansına birşey demedim zaten.ben şahsi oynayıp kritik oyunun kırılma noktasında yaptığı basit hatalardan dem vurdum.3. maçta yaptığı basit kayıplardan sonra fenerin kaçırdığı ard arda 4-5 hücümdan biri dahi basket olsaydı bu atttığı sayıların hiç bir anlamı kalmazdı çünkü maç giderdi.
 
Bir oyuncu bu kadar çok tepki görmüşken kendini ancak bu kadar sevdirebilir.

Önümüzdeki sene Tutku-Ender'in yanında 5.yabancı olarak kalmasından yanayım. 1 ve 2 numaralarda jokerimiz olabilir.
 
Bir oyuncu bu kadar çok tepki görmüşken kendini ancak bu kadar sevdirebilir.

Önümüzdeki sene Tutku-Ender'in yanında 5.yabancı olarak kalmasından yanayım. 1 ve 2 numaralarda jokerimiz olabilir.


Maç elden giderken sorumluluk almayan adam maçın sonunda 3 lükler atıyo diye sevebiliyoruz..Bizim yanlışımız bu işte..Maçın elden gitmesinde baş sorumlulardan biri bugün kendisi..Çok yetenekleri olan bi oyuncu maalesef gönderilip çok daha kaliteli,daha önemlisi tecrübeli bi guard almalıyız..
 
Şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak bir takımın guardı Jerry olamaz,olmamalı.
Emekleri için teşekkür edilip yolların ayrılması daha yararlı olacak.
 
Andric kalabilir sadece bu seneden.Bizim Shipp hakkindada tereddutlerimiz var kalirsa altinci yabanci olarak kalsin diyoruz.Burada Jerry kalsin diyenler var.Hakikaten sasirtici.Mumkunse yabanci oyuncu tercihleride bir komite olarak yapilsin sadece OKtay hocaya birakilmasin.1 ve 5 numarada hata yapma luksumuz yok.Birde Tutku ve Enderin yaninda Jerry ile baslamak bastan kaybetmektir.Ender gibi dengesiz bir oyuncuyu transfer etmissen yabanci tercihinin Ukic gibi bir guard olacakki Ender 5 dakika oynayip cikan ucuncu guardin olsun.
 
Asıl şaşırtıcı olan hala Andriç ve Shipp gibi adamlara kalsın diyen insanları görmektir benim için.. bugün maçı izleyen herkesin anlaması lazımdı bu adamların takımın bir parçası olamayacaklarını.. Jerry, Priston'dan sonra takımda kalması gereken ikinci yabancıdır, daha iyi takım kuracaksın daha iyi oyuncular alacaksın, gönderirsin yabancıları aynı seviyede oyuncular koyarsın takıma herkes de eyvallah der.. ama Shipp, Andriç'ten birini tutarsan da Jerry'yi şutlarsan çelişirsin..

mantıksızlığın dibidir bu hareketin adı..
 
Andric gibi uzunu zor bulursun.Shipp gibi gayretli savunma yapacak Amerikaliyida.Shippi 6 ci yabanci olarak tutalim diyoruz zaten.Ben aksine cok mantikli oldugunu dusunuyorum Jerry ile yollari ayirmanin.Ben hicbir GS oyuncusunu sutlamam iyi bir sekilde vedalasiriz.
 
Ali Bey,

Görebildiğim kadarıyla yaşınız 46, bu yüzden fazlasıyla saygı görüyorsunuz bizden ama yorumlarınıza bu forumdakilerin %99'unun katılmadığını çok iyi biliyorum. Bizim size gösterdiğimiz gibi insanlara hak ettiği saygıyı gösterin lütfen.

Biraz da mantıklı konuşmanızı öneririm. Ender 5 dakika oynayıp oturmak istese Efes'te kalırdı.

Sarper,

Jerry konusunda düşüncene saygı duyuyorum ama benim görüşüm bu. 2 üçlük attı diye kalsın diyecek biri olmadığımı biliyorsundur diye düşünüyorum. Jerry biraz geç de olsa buraya alıştı ve inanılmaz katkı veriyor. Fb Ülker serisinde yaratıcı olan 2 oyuncumuzdan biriydi, üstünde de inanılmaz baskı vardı bu maçlarda. Buna rağmen çok iyi performans gösterdi. Benim için dönüm noktası üst üste 2 üçlük soktuktan sonra 3.yü denememesiydi. O 3. üçlüğü yollasa, aynı tas aynı hamam diyip gidecek derdim ama sanırım Oktay Hoca onu dizginlemeyi başardı.

Tutku ve Ender asıl guard rotasyonumuzu oluştururken hücumda tıkandığımız dakikalarda müthiş bir katkı vereceğini düşünüyorum. Bu sefer takımda iyi skorerlerimiz de olacağı için onu çok daha iyi kullanacağız. Bu adamın isolation'u Avrupa'da çok az oyuncuda var. Benim görüşlerim böyle kısacası, Lakovic'e göre 2 seviye daha üst savunma yaptığını düşünüyorum ayrıca :)
 
Ben saygi gormek icin yazmadim yasimi.Yasim o oldugu icin yazdim.Zaten hakaret ve her turlu laf sokmayida isittim burada.Ben takmiyorum sanal alemde oyle seyleri.Ceyhun hocayi elestirdigim icin bir hafta dinlendirildim forum yoneticilerimiz tarafindan.Oysa sadece elestirmistim.O yuzden bana yasimdan dolayi tolerans gosterildigi konusuna katilmiyorum.Benim yorumlarima bu forumun yuzde 99 unun katilmamis olmasi yanlis yorum yaptigimin bir kistasimi.Ben ayrica yuzde 99 luk bir oran oldugunuda zannetmiyorum.Belki yuzde 70 i katilmiyordur.
 
Jerry nin sayfası ama dayanamadım Shipp ile ilgili eleştiriler karşısında buraya yazım. Seneye hangi oyuncuların kalıp hangilerinin gideceğini mi oylayacağız. İsterse forumun tamamı Shipp gitmeli diye düşünebilir. kendilerince de argümanlar koyabilirler. Ama benim anlayışıma göre takımda kalması gereken ilk yabancı Shipp'tir. Hucumda şutları istikrarsız olabilir ama topsuz oyunda çok iyi olduğundan çok iyi kat ederek diğer oyunculara alan yaratan huucumun akışkanlaşmasını sağlayan bir adam. Savunmada zaten yapmadığı iş yok. Ego sorunu yok, tam bir takım oyuncusu sonuna kadar mücadele ediyor, sahada en çok o kalıyor ve sadece işini yapıyor. (bu yönüyle onu Mike Wilkinson a çok benzetiyorum). Bu sene takım olarak sınırlı hucum gücümüz olduğu için hucum performansı olduğundan kötü göründü. Seneye kalacağından ve çok daha iyi olacağından eminim.
 
Eğer böyle oynayacaksa ben kalması taraftarıyım. Oktay Hoca'nın gitmesi kalması yonunda en kararsız kalacağı yabancı Jerry olacak bence. Banvit serisindeki deplasman maçları bitene kadar aşağı yukarı herkes gitmesini isterdi ama genelde oyuncular buralarda kaybolurken bu adam en zor yerlerde canlanmaya başladı. Gösterdiği ilerleme takdiri hakediyor..
 

Üst