çok fazla top kaybı yaıyor o mevkide bir oyuncunun johnson'ın yaptığı gibi basit top kayıplarını önemli anlarda yapmamalı.hele iki tane dev center oyuncunun içine dalıp göstere göstere blok yemesi yok mu insanı deli ediyor.
çok fazla top kaybı yaıyor o mevkide bir oyuncunun johnson'ın yaptığı gibi basit top kayıplarını önemli anlarda yapmamalı.hele iki tane dev center oyuncunun içine dalıp göstere göstere blok yemesi yok mu insanı deli ediyor.
sayı performansına birşey demedim zaten.ben şahsi oynayıp kritik oyunun kırılma noktasında yaptığı basit hatalardan dem vurdum.3. maçta yaptığı basit kayıplardan sonra fenerin kaçırdığı ard arda 4-5 hücümdan biri dahi basket olsaydı bu atttığı sayıların hiç bir anlamı kalmazdı çünkü maç giderdi.Dünya üzerinde, Final Serisi'ndeki performansıyla Jerry Johnson'ı eleştiren tek kişi olabilirsiniz
Jerry her maç %70 üçlük atsın, 18 sayı, 4 asist yapsın, 2.7 top kaybı da yapsın, razıyım...
Bir oyuncu bu kadar çok tepki görmüşken kendini ancak bu kadar sevdirebilir.
Önümüzdeki sene Tutku-Ender'in yanında 5.yabancı olarak kalmasından yanayım. 1 ve 2 numaralarda jokerimiz olabilir.